Π.α.ο.κ

Την εχεις παρεξηγησει την συγκεκριμενη φωτογραφια. Μια εικονα χιλιες λεξεις. (:

ιστορικη φωτο…για να μην ξεχνιομαστε…:slight_smile:

ολο κι ολο ενα μπαραζ στο βολο…την ιστορια γραφετε αγαπητοι συμπολητες με τα οπισθια…:slight_smile:

Η παραπανω συνθηματαρα φανταζομαι ειναι του μαναβη και του παρασιδη. Γιατι ειχαν παρεβρεθει και ολο και κατι παραπανω θα ξερανε!!

Παντως, η φωτογραφια ειναι πιο χμ…ωραια να το πω. Τεχνη σου λεει!

ξερω ξερω…ακομα και για το χαμενο μπαραζ στο βολο ο ΠΑΟΚ φταιει…η μαλλον οχι ο γεωργιαδης φταιει που εκανε το φαουλ στο καραμπελα…:D:D:p:p

Διαγραφηκε ποστ?

O ΠΑΟΚ νίκησε Θρασυβουλο και διαιτησία. Καλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γκολ όπως του Θρασύβουλα. Και ο διαιτητής είναι 3 μέτρα από την φάση. #-o#-o#-o Θέλω να δω τι θα πουν πάλι οι μαλάκες σχολιαστές της ΕΡΤ

Ετσι ρε παοκ…γιατι η μεγαλη ομαδα νικαει και τους διαιτητες…

Ο Αθανασιάδης στα τελευταία 100 λεπτά πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί έχει πετύχει 4 γκολ!!!

Επειδή δεν το είδα, το χέρι φάνηκε εξαρχής; Ή στο replay;

εγω κατι ειχα ψιλιαστει οπως και οι παιχτες,αλλα δεν ηξερα αμα ηταν ακουσιο,επειδη εγινε μια αναμπουμπουλα,αλλα αυτος σημαδεψε τη μπαλα οπως σημαδευουν τη στεκα στο μπιλιαρδο να πουμε

Ασε που ο γκαρσια εφαγε 2 κιτρινες σε 3 δευτερολεπτα…παγκοσμιο ρεκορ σου λεω…μονο στο Ελλαδα

Mιας που δε μιλαμε για ποδοσφαιριστες, το εχει κανει και ο Κολτσιδας το ρεκορ αυτο.

ενταξει καλη η πλακα αλλα να συγκρινεις τον κολτσιδα με παικτη που εχει 60 συμμετοχες στην εθνικη ουρουγουαης και εχει παιξει βασικος στην ρεαλ μαδριτης ειναι ανεκδοτο…

Έτσι αγαπάει ο Πάοκ ρε.

Για πείτε ρε αλάνια, αν γινότανε για τον ευννοημένο Πάοκ η πουστιά τι θα λέγατε;

Και να πει οτι δεν ειχες ποσταρει εσυ αυτες τις γελοιες εικονες? Η δικια μου συγκριση σε πειραξε! :lol::lol::lol:

εσυ αν θες να τις βρισκεις γελοιες…εμενα μ αρεσουν…:):slight_smile:

ο Γκαρσια εφαγε 2 κιτρινες σε 1’? ειναι να μην σου βγει το ονομα τελικα…

οχι σε ενα λεπτο αλλα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα… νομιζω πως ο Σαντος εκανε μια πολυ ευστοχη παρατηρηση σχετικα με την αποβολη του Γκαρσια.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ!

Να παρει και ο Τελης σημερα την Ξανθη και περιμενουμε περιμενουμε στραβοπατημα του Γαυρου…

ΑΝΤΕ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 28!!!ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:bounce::bounce::dizzy::dizzy: