Τι ειναι πιο μπλιαχ

Δεν ειναι δικαιο.Εσυ πληρωνεις σουβλακια και γω Κολωνακι???Η μηπως θα πληρωσω και τα σουβλακια??:slight_smile:

Οχι βρε!Εσυ πληρωνεις και τα 2 :smiley: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:
Αντε στο επομενο μιτινγκ θα κανονισουμε να παμε για μασαμπουκα.
Ρε κανονιστε το πριν παρουσιαστω γαμω το!

Σε συμφέρει περισσότερο να πληρώσεις Κολωνάκι, παρά σουβλάκια στο Tolkki !!! :lol:

Ρε αλητη!!!

Φημες Λιδα φημες [-X [-X

Θα πεινασεις…:slight_smile: :slight_smile:

Ωραία, ας ποστάρω και εγώ κάτι μπλιαχ για να μη γκρινιάζουν οι χρήστες

Δε μπορώ να μυρίσω ιδρωμένο Γιαπωνέζο. Η μυρωδιά του ιδρώτα τους, μου φέρνει αναγούλα. Όποιος έχει περάσει δίπλα από γκρουπ ιδρωμένων Γιαπωνέζων τουριστών (Ακρόπολη για παράδειγμα) έχει καταλάβει

α) γιατί καταστρέφεται η Ακρόπολη
β) πώς μυρίζει η κόλαση όταν κλάνει ο Διάολος

χαχαχα!Μ’αρεσει που το αναλυεις κιολας!!!

προσπαθώ να σας αποτρέψω από το να πάθετε ότι έπαθα και εγώ… Μη σου πω, πως λίγα είπα κι όλας!!

Προσεξε τι θα απαντησεις…

Μυριζουν χειροτερα κι απο τις κλανιες του Μανου?

Ναι ρε… Σου λέω δεν παλεύεται η μπόχα… Τα ρύζια και οι σόγιες που τρώνε πρέπει να φταίνε

ειμαι σιγουρς οτι τα σκατα των ιαποκινεζων ειναι πρασινα μικρα και λεπτα σαν νουντλς

οι γιαπωνεζοι ειναι γενικα ενας κουκουρουκου λαος σε ολο του το μεγαλειο!
δε περιμενα να μυριζουν ομορφα,οχι βεβαια οτι τους εχω μυρισει και ουτε σκοπευω απο αυτα που ακουσα(βασικα και χωρις να τα ακουγα δε σκοπευα)…

εμετος…:wacko: =P~

Ποιους λαούς όμως σκοπεύεις να μυρίσεις? :-k

Οι φακες… Δεν τις μπορω με την καμια…

Πολλά μπλιαχ πραγματα υπάρχουν…
Τα έντομα, τα τρωκτικά, η απλυσιά, οι πληγές, ο εμετός, το σούσι, αυτός ο Ρώσος που κέρδισε τη γιουροβίζιον,το nip/tuck…

Η μυρωδιά ιδρωμένης κάλτσας…

γυναικεια ανεπτυγμενη μασχαλοτριχα σε αμανικο μπλουζακι στον ΗΣΑΠ 13:00 ωρα:-s

παππους που περπαταει στο δρομο και καταλαβε οτι κατι τον ενοχλει πολυ μεσα στη μυτη του
και δε μασαει να κλεισει με το δαχτυλο το ενα ρουθουνι του και να φυσηξει με δυναμη και να πεταχτει απεναντι ο,τι υπαρχει εκει μεσα. πφ. το χω δει live. αουτς.

Πες μου οτι σε πήραν τα σκάγια :smiley: