δηλαδη μια γρια σας φαινεται πιο γυναικα αμα κυκλοφοραει εξω βαμμενη και “φτιαγμενη” σαν μουμια παρα αμα καθεται σπιτι και ψηνει πιτες για τα εγγονια?
Θα μαγειρεύει για τα εγγόνια και θα περιποιείται.
Αυτή την περίπτωση τη σκέφτηκες?
αμα περιποιειται τοσο πολυ μαλλον θα την πεφτει και στα εγγονια
Με τη νορμαλ περιποίηση δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα…
Αλλά είναι κάτι περιπτώσεις γιαγιάδες 80 χρονών με τα ξέκοιλα κλπ…
Αυτό όσο να 'ναι, είναι αντιαισθητικό νομίζω…
αυτη η λεξη αλλα και ‘το προσεχω τον εαυτο μου’ οπως το εννοουν οι περισσοτερες γυναικες μου την δινει αφανταστα…
Θα ελεγα τι ειναι πιο μπλιαχ,αλλα δεν θελω καν να το θυμαμαι.
:?
Και σαφως ειναι μπλιαχ οι αξυριστες γυναικες!
Που ακριβως αξυριστες? #-o #-o
δωσε λεπτομερειες!!!
Ποδια μασχαλες μνι μεση…παντου
Αυτο βγαινει απο το αρχαιο Αττικο νομισμα ,την μνα?
Παντως συμφωνω…οταν βλεπω αυτες τις μασχαλες νομιζω οτι ειναι το απο πανω σε εκκεντρη θεση!!:lol: :lol: :lol: …παραξενη ανατομια εχουν ωρες ωρες αυτες οι απεριποιητες γυναικες…
Ον τοπικ τωρα,κατσαριδες και μεγαλες τριχωτες αραχνες ειναι πραγματικα αηδιαστικες…οπως σιχαμα ηταν επισης η σκηνη απο το King Kong του Peter Jackson ,οπου οι ανθρωποι ειχαν πεσει στον λακκο των εντομων και λοιπων αρθροποδων…και ηταν και τεραστια…ακομα πιο σιχαμερο!!!
Πες τα, πες τα.:thumbup: Και στο προηγουμενο ποστ σου ελιωσα ετσι που το εγραψες/διαβασα!
¶μα θέλετε σύψη και αηδία, δείτε το planet terror.
Εκεί θα δείτε μπλιαχ.
Σιχαινομαι μεχρι εμετικου βαθμου οταν καποιος ‘‘βουταει’’ ψωμι μεσα σε καφε,τσαι κ.λ.π.Επισης τον τροπο που τρωνε ορισμενα ατομα…
για εξήγησε περισσότερο τον τρόπο που λες. Εκτός αν είναι τα πρόσωπα το πρόβλημα και σου γυρίζουν το στομάχι ανάποδα
Δηλαδη αν ποτε βγουμε για φαγητο δε θα με αφησεις να βουτηξω το πιτογυρο μεσα σε μερεντα?:-k
χαχα!Αναφερομαι αποκλειστικα στον τροπο που τρωνε καποια ατομα.Π.χ οταν τρωνε με ανοιχτο το στομα!
Αυτό δε το επιτρέπει ούτε ο ΟΗΕ φίλτατε…
:Lida
+1 για στόμα ανοικτό. Επίσης εκνευριστικό όταν παράγονται ήχοι που δε χρειάζονται να παραχθούν. Π.χ. που μερικοί δαγκώνουν συνέχεια τα κόκκαλα και ακούγεται ένα συνεχές και εκνευριστικό κρατς κρατς των 70 ντεσιμπελ
Μπορει καποιος να τρωει με ανοιχτο το στομα για το λογο του οτι δε μπορει να το κλεισει καλα.
Δεν ξερεις τι προβληματα εχει ο κοσμος.Μην εισαι ρατσιστρια!
Τοτε ο Κοφι Αυναν θα επρεπε να με ειχε στειλει στο Διεθνες δικαστηριο
Δηλαδη αν βγουμε για φαγητο οπως λες,σε σουβλατζιδικο σκοπευεις να παμε??
Αν ξερεις εστιατορειο στο Κολωνακι που οι μεριδες τους να μην εισαι σαν ορεκτικα παμε οπου θες.
Εσυ πληρωνεις βεβαια