Το πιο άκυρο δημοψήφισμα

Υπάρχει τέτοιο poll??? 8O

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3639&highlight=children+of+bodom

Στο περιπου:p

Πωπωωω μου διέφυγε τελείως… Τέλειο!!! Στα τοπ-5 για μένα!!! :lol:

1. Slayer vs. Τρύπες
  2. Μanowar vs. Slayer
    3)Motley Crue vs. Agoraphobic Nosebleed

Συμφωνώ, αυτό ψήφισα και εγώ…

Πριν από μερικά χρόνια κάποιος έστειλε μήνυμα στο Fight Club την αθλητική-χαβαλέ εκπομπή στο ραδιόφωνο και ρώτησε “Rory Gallgher ή Jamie Garragher”:lol:
Mάλλον πρέπει να το βάλεις και αυτό:wink:

Στην εκπομπή αυτή ΟΛΑ τα πολλ ήταν επίτηδες άκυρα…! Πολύ χαβαλέ είχε πάντως

slayer vs manowar ειναι το ποιο ακυρο για μενα μακραν

Αυτο για τον κλαρινητζη…:slight_smile:

Αναγκαστικό ξέθαμα λόγω των πολ που αιωρούνται! Aυτά είναι θρεντ! Ψήφισα το Μaiden Vs. Sabbath Vs…, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πιο άκυρα πολ είναι όλα όσα έχουν Maiden μέσα.

Εγώ έβαλα το Maiden Sabbath Priest Metallica,Δέν γίνεται να συγκρίνεις ΤΟΣΑ κορυφαία ονόματα μαζί!!! Έλεος πια,ολίγον σέβας πια!!!

Χαχα, απο τα πρώτα μου θρεντ στο φόρουμ. Είχα ψηφίσει το “δεύτερος καλύτερος δίσκος Κουήνσραηχ”, ακόμα και τώρα μου φαίνεται πολύ αστείο! :lol:

Motley Crue vs Agoraphobic Nosebleed

Η τελειότητα η ίδια! :lol::lol:

:wink: :!:

ενταξει πολλα απο τα προτεινομενα δημοψηφισματα στο δημοψηφισμα(!) ειναι τελειως καθυστερημενα αλλα πρωτη θεση στην καρδια μου εχει το marilyn manson vs crandle of filth

Ε μότλευ σαφώς!8)

The saints of LA salute you freedom!!!

Really inspired thread :lol:

Psifisa “deytero kalytero Q album” . Den paizetai…:lol:

Όλα κουλά είναι, αλλά αυτό τα σπάει πραγματικά:!:

Aυτό πάντως σηκώνει συζήτηση[Ποιοί ξεκίνησαν το metal? (με επιλογές Sabbath, Led Zeppelin κ αλλο)].

Αυτά περί σύγκρισης slayer Τρυπες manowar σαλέα κ τα σχετικά-άσχετα, είναι εντελώς άκυρα αλλά δε παύουν να γίνονται διασκεδαστικά από ένα σημείο και μετά,απόδειξη ότι τα θέματα μετά γελοιοποιούνται.Ίσως και να μπήκαν για χαβαλέ κάποια.
Το θέμα όμως Maiden vs Metallica vs Priest vs Sabbath είναι εκτός από άκυρο και ιδιαιτέρως εκνευριστικό γιατί μου θυμίζει όλη αυτή την μιζέρια του Έλληνα ροκομεταλλά ξερόλα που στέκεται στα γνωστά 3-4 συγκροτήματα μια ζωή.Ισοπέδωσης 3000 το ανάγνωσμα. Άντε γειά!

ERIC CLAPTON vs ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ναι υπάρχει και αυτό!έχω λιώσει,
αλλά όπως είπε και ο ellanor “Δεύτερο καλύτερο Q album”.νταξ έχω γελάσει πολύ.