Μια που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει της μόδας εδώ στο rocking οι συγκλονιστικές τιτανομαχίες (βλέπε “VS”), όπου κάθε λογής αντίπαλος τα δίνει όλα μέχρι τελικής πτώσεως, είπα να συγκεντρώσω κάποια απο τα καλύτερα άκυρα δημοψηφίσματα εδώ πέρα και να τα βάλω να αναμετρηθούν μεταξύ τους…
Στο poll έβαλα μερικά απο τα κορυφαία που βρήκα, αλλά επειδή δε χώραγαν όλα βάζω και την επιλογή “άλλο” και αναφέρω όλα μαζί όσα ξεχώρισα ως επιλογή… και αν μου ξέφυγε κάποιο, κάτι που δεν αποκλείεται καθόλου, δεν έχετε παρά να το πείτε! Λοιπόν…
The First New Wave of Akyra Polls No.1 (TFNWOAP)… and let the FIGHT begin!!! :lightsabre:
Maiden vs Metallica
Maiden vs Priest
Maiden vs Sabbath
Maiden vs Metallica vs Priest vs Sabbath
Gogol Bordello vs Cannibal Corpse
Priest vs Manowar
Helloween vs Manowar
Manowar vs Slayer
Queensryche - Promised Land vs Dream Theater - Awake
Priest vs Manowar vs Alice Cooper vs Saxon
Ποιοί ξεκίνησαν το metal? (με επιλογές Sabbath, Led Zeppelin κ αλλο)
Slayer vs Τρύπες
Καφρίλες vs Μελωδία
Δεύτερος Καλύτερος Δίσκος Queensryche
The Cure vs HIM
Motley Crue vs Agoraphobic Nosebleed
Led Zeppelin vs Guns ‘n’ Roses
Queen vs Stratovarius
Καλύτερος Κλαρινιτζής (Σαλέας vs Σαλέας)
Cliff Burton vs Steve Harris
Axl Rose vs Hetfield
Led Zeppelin vs Pink Floyd
Iced Earth vs Lake of Tears
Frank Zappa vs Rory Gallagher
Τα πιο άκυρα δημοψηφίσματα (αυτό εδώ δλδ)
Με εξαίρεση 2-3 που βγάζουν μάτι, δε νομίζω πως τα περισσότερα έγιναν σκόπιμα… ειδικά αν δει κάποιος όλη τη λίστα που γράφω και το πως τέθηκαν αρχικά τα θέματα
εντάξει, κάποια όπως το gogol bordello vs canibal corpse γράφτηκαν με χιουμοριστική διάθεση… αλλά τα πιο αστεία είναι αυτά που πήραν τον εαυτό τους στα σοβαρά, και δεν είναι λίγα…
Δε λέω, καλτ. Αν και κατά τη γνώμη μου υπάρχουν και κάποια πιο άκυρα ακόμα… Frank Zappa vs Rory Gallagher??? Αλλά το αποκορύφωμα για μένα είναι το θεικό “Δεύτερος Καλύτερος Δίσκος Queensryche”… #-o