5 μπυρες guiness,3 σφηνακια τεκιλα και 2 jagermeister.
Κρασι,ρετσινες,αβανες,σφηνακια σαμπουκα.Καλη φαση.
2 δημοκρατικά posts delete.
αχμ,δε σε έχω,αλλά τη μέρα της εθνικής με κάτι παιδιά που δεν είναι ούτε Users ούτε Mods,ήπιαμε πολλές μπύρες.Πόντο δελφίνο και μπουκάλι άμστελ.
Μετά βγήκαμε όξω και ήπιαμε και ούζα.Χωπ.Και μετά άλλη μια μπύρα στο σπίτι για τη χώνεψη.
Όμορφα ήτανε,ναι.
2 ποτηρια Schmucker και μετα Captain Morgan και μετα παλι μπυρες.Πρωι το ληξαμε!
Παιξαμε και ποκερακι ακουγοντας Kyuss,Cathedral και Motorhead!Ωραια ηταν ρε!
Chimay (έτσι γράφεται ε; ). Καλή ήταν.
Η Chimay βγαινει σε 3 διαφορετικες εκδοσεις και η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη!
Υποβρυχια, μπυρες, μπυρες, μπυρες (κατα το Girls, girls, girls) και πολλα παρδαλα σφηνακια… :drunk:
Ε κανα 5-6 μπυρες μονο.Το σηκωνε η ταινια που επαιζε.
Πολλή πολλή υγρασία :?
Γλίτσα.
φραπε και ενα λιτρο νερο… :-s
Μπύρα επιτέλους. Τέρμα η αντιβίωση!
2 σοδες το μεσημερι μπας και ξεδιψασω(μιας και δεν ειχα cocacola στο ψυγειο)'Το αποτελεσμα ηταν να διψαω περισσοτερο.:lol::lol:
muchos jose cuervos… και κατι σφηνακια “δεν ξερω πως τα λενε”
Αποφασισα να σταματησω να πινω το μπουγαδονερο με το ονομα Αμστελ.
Οποτε σημερα το προγραμμα ειχε 2-3 Fischer & 1 Erdinger.
:lol: :lol: :lol:
δεν εχω πιει ποτε μου… :!:
Ε πλεον δεν χανεις τιποτα.
Αμστελ. Μαλιστα.
Και μετα λετε εμετικο θεαμα τους πνευμονες που ποσταρε ο haliseco στο αλλο θρεντ.
Απαισια μπυρα. Η πρασινη ειναι πολυ πιο πανω.
Τοπ για μενα προς το παρον η φρανζισκανερ, μετα παουλανερ, μακφαρλαντ και καιζερ θαρρω.
εδιτ.
Μια ον τοπικ απαντηση
Πηγαμε σε ενα μπαρ και μου εκατσε οτι ειχα καιρο να πιω μαργαριτα. Μου λεει ο τυπος ‘‘δεν ξερω να φτιαχνω, θα δοκιμασω ομως’’.
Τι το θελα.
Μου τη φερνει αψογα σερβιρισμενη, φαινοταν να εχει το φυσιολογικο χρωμα και οχι κανα ακυρο :lol: και εμεινε διπλα μου μεχρι να τη δοκιμασω γιατι οπως ειπαμε ‘‘Πρωτη φορα φτιαχνω μαργαριτα’’.
Πινω μια γουλια και μου φανηκε οκ. Χαρηκε αυτος και εφυγε. Μετα δεν ξερω γουατ δε φακ χας χαπεντ, ενιωσα λες και επινα τεκιλα με αλατονερο. Εκανε κινηση να παρει το ποτηρι η κολλητη να δοκιμασει αλλα σαν κλασσικη αδεξια εχυσε το μισο κατω κι ετσι φαινοταν οτι ειχα πιει.
Φαρδος.
Ροζ ρεηντζερ μην μου την μπαινεις μην φωναξω τις ορδες των βικινγκ!
Πριν κανα 5-6 χρονια η αμστελ παλευοταν για φτηνη μπυρα.Πλεον ειναι απαλευτη!
Εννοειται οτι Franziskaner,Paulaner,McFarland τα σπανε.
Η αμστελ είναι του λαού, είναι ψαγμένη μπύρα! Και ειδικά όταν τρως σουβλάκι ή πίτσα η ΑΜΣΤΕΛ είναι η καλύτερη συνοδεία. Επίσης μόνη της είναι τελικά καλύτερη από heineken!