Τι ηπιατε σημερα?

Μπαν και ξυλο.

Καλα ολες οι κατι σαν μπυρες ειναι καλυτερες απο το νερο με λιγο αλκοολ ονοματι Heineken.

Χτες ηπια Craft.Ελληνικη μπυρα.Εχει πιει κανενας ? Πολυ καλη ηταν…

Αστο Wretch αστο.
Και σε ειχα συμπαθησει.

ΜΠΟΥΓΑΔΟΝΕΡΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΣΤΕΛ, ΝΙΩΣΕ ΤΟ. :!:

εδιτ
μπαν και στον ντεθστερ.

Ρε η αμστελ είναι όντως απάλευτη μπύρα! Ειδικά κουτάκι. Είναι μπουγαδόνερο που βρωμάει τενεκεδίλα, μπλιαχ. Η χάινεκεν τελικά είναι αρκετά καλύτερη, μάλλον η καλύτερη από τις “φτηνές”. Και η κάιζερ καλή είναι. :!:

Από ακριβές αγαπάμε Bud, Guiness. :smiley:

Αρκεί να έχεις κάτι να πίνεις. Τι κάθεστε και συζητάτε ρε. Εντάξει γαμάνε οι παουλάνερ και οι κιμέη και οι γκινες και οι λατραπ, αλλα ενταξει παιρνεις μια χαινεκεν απ το περιπτερο και νιωθεις το αψητο κριθαροζουμο και στρωνεις. Ειναι και πιο φτηνες αυτες οι μπυρες οποτε πινεις περισσοτερο. That’s the point.

Νατος ο σωστος ο ανθρωπος.Παιδια αυτο δεν ειναι καν κοντρα.

Κατι γνωστοι μου στη Σαλονικη ειχαν ως μετρικο συστημα τα κουτακια της μπυρας Hollandia.
Δεν ελεγαν ας πουμε 1.30 λεγανε 10 Hollandia.
Ναι!13 λεπτα το κουτακι!

Και πού τις πουλάνε αυτές; 8O

Μλκ 13 λεπτά μπύρα, δεν πα να είναι και κάτουρο, δίνεις 1,30 και κάνεις κεφάλι!

Νομιζω λιντλ αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Παιζει να ηταν και 17 αλλα σιγα την διαφορα ξερω γω.
Ωραια πραγματα!Το τι ηπιατε σημερα πανω πανω στο φορουμ.

Ας το θέσουμε αλλιώς… είναι 5 το πρωί (καλή ώρα) και θέλετε μπύρα μετά από αυτή τη συζήτηση… Πάτε στο ψυγείο και βρίσκετε ένα μπουκάλι Μύθο. Τι θα κάνατε;

Θα έπερνα το δίπλα μπουκάλι, προτιμούμε το ορίτζιναλ νερό. :expressionless:

Αν και ο μύθος έχει ευρύχωρα μπουκάλια. :naughty:

Εγώ με μπύρες δε κάνω διακρίσεις:D Λατρείες Χάινεκεν και Μπαντ όμως 8)

ήπια μία που λέγεται radeberger με καταγωγή από την δρέσδη…
το κακό είναι ότι δεν έχω άλλο χώρο να βάζω μπύρες για την συλλογή μου…](http://img516.imageshack.us/my.php?image=imgp1145aq0.jpg)[/IMG]

Guiness 4 life.

Ούζα,χθες,ναι.Ούζα.

Αυτό που “λατρεύετε” χάηνεκεν και όχι άμστελ όπου η διαφορά είναι τραγικά ελαχιστότατη ανάμεσα στα δυο αναψυκτικά με τρελαίνει.:slight_smile:

Χα, χα, χα!! Άψογο σχόλιο!

+1. Extra Stout μόνο…

Ωραιοοοςςς! Και εγω ηθελα να το κανω αυτο αλλα δεν εχω ουτε ενα ραφι διαθεσιμο! :stuck_out_tongue:

Αφού τα έχεις γεμίσει με σιντι ρε απανθρακωμένε:!:

Μπουαχαχ. Διάφορα. Και κατάφερα να χάσω και το κινητό μου. “Ωραία φάση”.

Το τοπικ μου ρε μουνια.Δεν θα το αφησω να πεθανει.

Ουισκι με παγο.Και τελειωσε το μπουκαλι,fml εγκεν.