Η υστατη μαχη

ο λογος σου ηχει στα αυτια μου σαν ενοχλητικο τιτιβισμα καναρινιου!!!

ωραιο τοπικ ωραια αποτελεσμετα…ρε μου τυχε κατι απιστευτο με μια κοπελα αλλα αμα το ποσταρω 8α φαω μπαν…οποτε οι μοδς με αφησουν θα μεινετε με το στομα ανοιχτο ειλικρινα πηγα να λιποιθυμησω

έπρεπε να κλειδώσεις. δεν είναι κ τόσο απίστευτο

καλα λεγε μαλακιες αλλα αμα ακουσεις τι εννοω θα πεις ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θες να στο στειλω με πμ να καταλαβεις

θέλω.

εχεισ πμ

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μου το πε απο το μσν…ιου

έγω τον συμβούλευσα κ για αντίποινα πάντως

Και σε μενα πμ!

α σου στειλω το βραδτ οταν θα μπορω

ξερω ξερω θα γκρινιαξω γιατι βαριεμαι και στο οφφ τοπικ μιαλνε σοβαρα.
λοιπον ξερω γω εχω δει πολλά ποστ του τζον βλα δεν λεω ωραιος θεουλης πλακα είχε και ελιωσεα με μερικα ποστ,δεκτα ολα αυτα…

ερχομαι γω ξερω γω μηνες πριν και πάνω στην καυλα μου γραφω διαφορα πολλα απο αυτα αληθειες και αλλα μουφες.οοο γαματος θεουλης και ετσ,ι ειναι και ο κοστις που γραφει τα δικα του και άλλος θεουλης γαματος.
και οι δύο ας πουμε αντικαταστατες του βλα και ετσι…
αλλα ας πουμε οταν αρχισα να λεω την αποψη μου ξερω γω εγινα ταλεντο που απαγοητευσε και το τριτο μου παπαρι.
δεν γουσταρω να γκρινιαζω αλλα μιας και καθομαι ας γκρινιαξω
δεν το καταλαβα δηλαδη θεουλης ειναι αυτος που γραφει διαρκως πραγματα διαφορετικα,αυτα που εγραφα στην αρχη τα εννουσα αλλα μετα μπηκα στο τριπακι αφου αρεσε ξερω γω γιατι οχι…
θελω να πω οτι απο τη μια αμα γραφει μαλακιες ο ενας η ειναι μαλακας σπαμμερ τρολλερ thats whier που πε και ο καρβου η ειναι αντικαταστατης του βλα μεχρι βεβαια να ποσταρει κατι λαθος?αλλα απο την αλλη θελουμε ποιοτητα,τι θελουμε αραγε.
δεν θελω απαντησεις αλλα απλα ηθελα να το πω αυτο.καλα ωα. και αποποιουμε των ψηφων μου εχασα αξια απο τον κοστις και απο την επιλογη αναντικαταστατος.
και πολλες φορες παω να γραψω κάτι αλλα την υστατη στιγμη λέω ασε δεν το λεω γιατι θα λενε οτι τοκανω για την ποζερια