Ευρωμπάσκετ 2007

πες τα ρε Νικόλα…

σύνηθες ξεκίνημα για την Εθνική,δε με ανησυχεί καθόλου,θέλει μεγάλα ματς για να ρολάρει…

Καθήστε να δούμε τι θα γίνει σήμερα και μετά λέμε για ρολάρισμα και τέτοια πράγματα…

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σήμερα θα χάσουμε. Όπως είμαι όμως και σίγουρος ότι θα είμαστε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά 8)

Εγώ έχω μεγάλη περιέργεια να δώ αν θα χρησιμοποιήσει τόσο πολύ Παπαδόπουλο σήμερα.Ως τώρα δεν το έχει δικαιώσει στο ελάχιστο-μην ακούσω εξυπνάδες για την τάπα-.Θέλω πολύ να δώ πως θα τα πάει ο Μπουρούσης.Όσο για το τι προβλέπω:ντέρμπι με πιο υψηλό σκόρ και σκληρό παιχνίδι.Νικητή δεν λέω γιατί αυτό έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις.Πάντως,εξακουλουθώ να πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι πολύ ανώτερη σε υλικό απ’ τους Ρώσους και ότι μόνο από δικιά της βλακεία θεωρίται αμφισβητίσιμο το τι θα γίνει.

Χθες παίξαμε τέλεια άμυνα. Με τον Μίλισιτς πολύ καλό, με χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και με το ξέκωλο τρίποντο φάγαμε 56 πόντους.

Στην επίθεση μπλοκάραμε εξαιτίας του Παπαδόπουλου, που εκνεύρισε όλοι την ομάδα και του ότι δεν βγάλαμε αιφνιδιασμούς. Πάντως αν έπαιξε έτσι εναντίον του Μίλισιτς δεν μπορώ να φαντάστώ τι θα κάνει με Ζεβροσένκο, Κιριλένκο και τους λοιπούς. Μάλλον σήμερα έίναι η ώρα του Μπουρούση.

Το κακό είναι ότι ενώ στην άμυνα ήμαστε σταθεροί, στην επίθεση εξαρτιόμαστε από την ψυχολογία των παικτών. Το καλό είναι ότι όσο προχωράμε ανεβαίνει η ψυχολογία.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι διάολο θα γίνει σήμερα. Μπορεί να κερδίσουμε εύκολα, να χάσουμε εύκολα ή να χουμε πάλι αρρυθμίες στο τέλος. Πάντως αν πάει στον πόντο θα το πάρουμε πάλι.

Ρε λαμόγιο έχεις τπτ πληροφορίες να παίξουμε στοίχημα; :stuck_out_tongue:

Αλήθεια,σε ποιον ποντάρετε?Ισραήλ ή Σερβία?

Mάλλον Σερβία…
Ο Μίλισιτς τιμωρήθηκε για τις δηλώσεις του ?

Προστιμο 10.000 ευρω…

Ωχχ, που θα τα βρει τόσα πολλά? Να κάνουμε έρανο στο rocking…

Ασε ρε, εδω τους ειπα να κανουμε για να βαλουμε ιντερνετ στον Τζων Βλα και δεν προθυμοποιηθηκαν…

Σημερα παιδακια μου καλα θα τον πιουμε. Κι αμα τον πιουμε μπαϊ μπαϊ 4αδα…

πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το ματσάκι…

Γιατί bye bye; Σιγά ρε…

Γιατι απο καθε ομιλο των 6, περνανε οι 2 πρωτοι. Εμεις θα παμε με ρεκορ 1-1 και η Ρωσια με 2-0, το ιδιο και η Ισπανια. Οποτε θελουμε μονο νικες και 2 ηττες της Ρωσιας εναντι σε Λετονια, Κροατια, Ισπανια γιατι υποθετω οτι αν κανει μια ηττα η Ρωσια και μονο νικες εμεις, θα μετρησουν στην ισοβαθμια τα μεταξυ μας παιχνιδια.
Πραγματικα τραγικο συστημα αυτο με 2 φασεις ομιλων και τις ομαδες να κουβαλανε τους βαθμους.

ελπίζω ο παπαδόπουλος να παίξει καλύτερα σήμερα και να χουμε και αποδοτικότερες διεισδύσεις…

Καρδουλινο Λεντ παλι ακυρο εκστομισες. Απο την Β’ φαση ομιλων περνανε οι 4 πρωτοι στα προημιτελικα…

Απλως αν βγουμε 3οι στον ομιλο της Β’ φασης, τοτε (με δεδομενο οτι περναμε αυτον που θα παιξουμε στους προημιτελικους) σταυρωνουμε με Ισπανια στον ημιτελικο…

Χμ, εισαι σιγουρος οτι περνανε οι 4 πρωτοι? Εμενα ενας φιλος μου μου ειχε πει για τους πρωτους 2 απο καθε ομιλο. Θα κοιταξω στο σαϊτ του ευρωμπασκετ αμα ειναι.

Η Σερβια τον ηπιε και σημερα, τι αλλο θα δουμε…

Εντιτ: Ειδα στο σαϊτ. Αλλαζω παρεες, πουτανα παραπληροφορηση…

Εμ ναι ρε μπόμπο! Οι 4 περνούν! #-o
Όντως, το πτηνό πήρε πάλι η Σερβία…

Αχ,πήρα τρελή χαρά που η Σερβία έμεινε εκτός:D Δεν την πάω καθόλου αυτή την ομάδα.'Οχι ότι το Ισραήλ πρόκειται να κάνει έστω κι μία ακόμη νίκη-πολύ δύσκολα-αλλά και πάλι καλύτερα από Σερβία.

Ξεκινησε ομορφα, του φυγε η μπαλα απ’τα χερια. :Ρ

Ο Χατζηβρεττας ποσα χρονια εχει να βαλει εντος παιδιας σουτ?