Ευρωμπάσκετ 2007

Θελω να πιστευω οτι απλα δεν θεωρεις την Dream Team του 92 ανθρωπινη ομαδα.

Ρασπουτιν οντως ο Παπαδοπουλος ηταν καλος σημερα, αλλα στα προηγουμενα 4 ματς ηταν αθλιος. Ο χρονος θα δειξει ποια απ’τις δυο εικονες του ηταν η εξαιρεση σ’αυτο το τουρνουα. Μακαρι να ηταν η πρωτη.

Η Πορτογαλια δεν εχει ψηλους. Ο ψηλοτερος τους ειναι 2,05. Αμα παει η μπαλα στο καλαθι ειτε με διεισδυσεις ειτε με πασες στους ψηλους δεν θα χουμε κανενα προβλημα.

Ωραιο ματσακι σημερα,αν και ειχαμε ξεκωλωμα στα 3ποντα και για τις 2 ομαδες.
Ο Παπαδοπουλος επιτελους εκανε καλο παιχνιδι και εβαζε τα χουκ,ενω ο Διαμαντιδης ηταν,οπως σε ολα σχεδον τα ματς,εξαιρετικος,μονο που σημερα σκοραρε κιολας.
Ο Παπαλουκας πρεπει να εχει παθει κατι,δεν γινεται να κανει τοσα λαθη και να παιζει τοσο μετρια αυτος ο παικτης.Το ιδιο και ο Ζησης,εχανε μεχρι και ελευθερα σουτ…
Για τον Σπανουλη θα συμφωνησω με τον led,εκανε πολλες βλακειες,αλλα εβαλε αυτο το κουφο buzzer beater και εγινε ο πρωταγωνιστης της ημερας.
Αντε τωρα να παρουμε και την Πορτογαλια και μετα ειναι το ζουμι.Ελπιζω να παιξουμε οπως μπορουμε.

Παντως στο 3ο δεκαλεπτο,εκει που το γυρισαμε με το 11-0 σερι,θυμησαμε την περσινη καλη Ελλαδα…

ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕ.

Εντάξει, εννοούσα ευρωπαϊκές ομάδες. Και έτσι κι αλλιώς ναι, αυτή δεν ήταν ούτε άνθρωποι. (αν και αν αντιμετώπιζαν μία ενωμένη Γιουγκοσλαβία με Ράτζα, Κούκοτς, Πέτροβιτς κτλ δεν είμαι σίγουρος αν θα κέρδιζαν…)

Παιδιά, ο Παπαλουκάς παίζει 5 χρόνια συνεχόμενα σε κορυφαίο επίπεδο. Ε το βρίσκω λογικό να έχει κουραστεί και λίγο.

Aπίστευτο θεομ…άνουλο!!!

Αιώνιος γκρινιάρης!!! :lol:

Όσο για το ματς, επιτέλους έπαιξε λίγο μπάσκετ ο Παπαδόπουλος που τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Πάντως για να πω την αλήθεια μου αυτή η ομάδα φέτος δε με γεμίζει εμπιστοσύνη όπως πέρυσι και πρόπερσι.
Θα δείξει.

Είπα βλακεία. Στην Κροατία που έπαιξε με την Αμερική στον τελικό του '92, έπαιζε και ο Ντράζεν και ο Κούκοτς και ο Ράντζα :lol: #-o . Πρόσθεσε λοιπόν Ντίβατς, Τζόρτζεβιτς, Ντανίλοβιτς 8)

Μπράβο ρε ομάδα. Έπαιξε με ψυχή. Πάμε τώρα για το χάλκινο (παραπάνω δεν μας βλέπω…).

Νομίζω ότι αποδείχτικε:

1:Πόσο καλή για τις κρίσιμες στιγμές είναι η Ελλάδα.
2:Πόσο τρομερόςείναι ο Διαμαντίδης,μιας κια αν έχετε παρατηρήσει είναι ο ποιο σταθερός με υψηλές επιδόσεις ως τώρα
3.Ότι η Ελλαδα αυτή τη στιγμή πιο πολύ τον κακό εαυτό της φοβάται παρά τους αντιπαλούς της.

Ελπίζω όσοι δνε έχουν αποδώσει ως τώρα να πάθουν ότι έπαθε ο Παπαδόπουλος σήμερα και να συνέλθουν,γιατί ιδιαίτερα παίκτες όπως ο Παπαλουκάς χρειάζονται.

Ο Σπανουλης με τετοια φατσα κι αξυρισιες δεν θα ταιριαζε εμφανισιακα στην εθνικη Ισπανιας? Να ηταν Ισπανουλης, χο χο.

Οι Ισπανοι χανουν τριποντα?

Θα τα χάσουν όταν έρθει η στιγμή:wink:

ελπίζω:lol:

χαχαχα, καλόοο!!!

Ρε οι φάρδες, πάνε να τους πλησιάσουν οι άλλοι και τους γίνεται 2ευρω. WTF?

Η στιγμή όταν θα έρθει να έχει την Ελλάδα ως αντίπαλο, έτσι;

Ναι,η τουλάχιστον όταν θα τα έχουν πραγματικά ανάγκη.Ειλικρινά,δεν μου αρέσει το μπάσκετ τους.Προτιμώ να δώ Γαλλία ή Γερμανία ή Λιθουανία να πέρνουν το χρυσό παρά την Ισπανία.

ΜΠΑ? ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΒΙΤΣΚΙ?
Αυτη η Ισπανια δεν θα χασει απο καμια ομαδα. Εμας μας ξερουν πολυ καλα, μας επαιξαν με τον ιδιο τροπο και περσι και φετος και μας εχουν παρει τον αερα, η Λιθουανια ειναι ομαδαρα αλλα οχι ικανη για χρυσο, Γαλλια και Γερμανια πολυ λιγες. Στην τετραδα θα ειμαστε εμεις, οι Ρωσοι, οι Ισπανοι και οι Λιθουανοι και η σειρα καταταξης θα ειναι:

1. Ισπανια
  2. Λιθουανια
  3. Ρωσια
  4. Ελλαδα
    Παιξτε το στο στοιχημα. :expressionless:

Έχεις ρέντα σήμερα, τέλος :lol:

Συμφωνώ και ως προς τα υπόλοιπα. Η Ισπανία θα το πάρει εύκολα, ενώ εμείς τελικό πολύ δύσκολα. Το’πα και πριν, αν πάμε 4άδα θα είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος. Λες να βγούμε πάλι 4οι; Old habits…

1.Απο τον Γκασόλ χίλιες φορές ο Νοβίτσκι:lol: Δεν ειπα ποτέ ότι δεν είναι παιχταράς,είπα ότι δεν είναι ηγέτης:wink: σε αυτό διαφώνισα
2.Γαλλία με Πάρκερ και Γερμανία με Ντίρκ πάνε μια χαρά.Μπορούν να αποκλείσουν κάποιο απ’ τα φαβορί.
3.Αμφιβάλω για την κατάταξη.Πολλά πρόκειται να συμβούν,και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα δικαιωθούν τα φαβορί.Το τωρινό Ευρωμπάσκετ είναι αμφίβολο.Μην είστε τόσο σίγουροι για το τι θα γίνει.Και για να φέρω επιχηρήματα:δύσκολα η Ισπανία θα αποφύγει έτσω και ένα κακό παιχνίδι,δεν μπορεί να τους βγαίνουν τα σούτ αιώνια.Και από εδώ και στο εξής κάθε αγώνας είναι νοκ-άουτ,οπότε όταν συμβεί αυ΄το δύσκολα θα το διωρθόσουν.Υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ικανές για πολλά πράγματα (Λιθουανία,Ρωσία,Σλοβενία),ομάδες που δεν έχον δείξει πολλά ακόμη αλλά μπορούν(Ελλάδα) και ομάδες ικανές για την εκπληξη(Γερμανία,Γαλλία).Οπότε το ποιος θα το πάρει είναι ακόμη ιδιαίτερα αμφίβολο.

Θα το παίξω 1 ευρώ, για να δούμε τι κουβάς είσαι κι εσύ! :roll:

Νοβιτσκι ρε παιδια,μια ομαδα μονος του…ειμαι fun του…οχι βεβαια της Γερμανιας…εγω πιστευω οτι θα το παρει καμια Ρωσια…αν και προγνωστικα δεν βγαινουν ευκολα…οι Ισπανοι ξεχωριζουν αλλα,καπου θα την πατησουν,δεν μπορει…ελα ρε Διαμαντιδη…παρε την Ελλαδαρα στις χερουκλες σου…:stuck_out_tongue:

Θελω απλα το 1/3 απ’τα κερδη.

Έγινε. 8)

Διασυρμος γερμανιας απο σλοβενια?Ουαου