Ευρωμπάσκετ 2007

E μη λέμε και βλακείες τώρα. Ο Πελεκάνος δεν είναι παίκτης για εθνική, με την καμία. Και απορώ πως έκανε τέτοια μεταγραφή φέτος…

1.Δεν είναι θεός,αλλά δεν είναι και το απόλυτο τίποτα,μην υπερβάλουμε.

2.Στον ΠΑΟ θα εξελιχθεί,δύσκολα αποτυνχάνουν εκεί σε αυτά.Το ζήτημα νομίζω είναι πόσο γρήγορα.

1.Φυσικά και δεν είναι το απόλυτο τίποτα. Απλά με την καμία παίκτης για την Εθνική Ελλάδος

2.Τι εννοείς? Στη Ρεαλ πήγε και γι’ αυτό απορώ! Δηλαδή στον Πανιώνιο να πάει καλώς, αλλά στη Ρεάλ??

Ελα ρε, εδω η Ρεαλ πηρε τον Παπαδοπουλο, στον Πελεκανο θα κολλουσε?

#-o Ω ναι,για λίγο τον μπέρδευσα με τον Πεπέρογλου#-o καλά,δεν πάω καλά,μάλλον θέλω ένα υπνάκο…:lol:

Αμέσως τις καλοσύνες εσύ:p Σου σκότωσε κανένα συγγενή καθώς έκανε κάποιο χουπ το παλικάρι και τον θάβεις τόσο?

Οχι ακομα, αλλα τοσο αστοχα που σουταρει πολυ φοβαμαι οτι θα πετυχει καποιον.

Ο Παπ είναι και μπρουτάλ και μπορεί να φέρει και γκομενάκια στο γήπεδο
Μιλάμε για τον Πελεκάνο, τον πιο άσχημο παίκτη της διοργάνωσης χαλαρά

ΕΚΦΩΝΙΤΗΣ:Τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα,η Ελλάδα θέλει ένα τελευταίο καλάθι για να νικήσειι,Παπαλουκάς στον Παπαδόπουλο,αυτός κάνει το χούπππππ-background:‘Βαλτο αγόρι μουυυυυυ’-…είδαμε καλά,πέτυχε το Διαμαντίδη στο τρίποντο ή είναι η ιδέα μας?:lol:

κανά τέτοιο σκηνικό ενοείς?καλός είναι,ασταθής αλλά τουλάχιστον δίνει το 100%.

Manos87,ε όχι και χειρότερος του τουρνουά ο Πελεκάνος.Δλδ τόσες ομάδες που αποκλείστικαν δεν είχαν χειρότερους παίκτες?Ακόμα και οι ομάδες όπως η Ιταλία έχουν πολλούς χειρότερους.Μην τον θάβουμε.

Παιδί μ, πήγαινε για ύπνο, u need it!

Ξαναδιάβασε το post μου! :stuck_out_tongue:

Ο Μπουρουσης ειναι πιο ασχημος παντως. Αν και γενικα οι Ισπανοι δεν παιζονται απο πλευρας ασχημιας. Οι κοντοι τους εχουν αρχες φαλακρας και ειναι αξυριστοι απο τοτε που πρωτοβγαλαν μουσια και το παιζαν αντρες στις 15χρονες συμμαθητριες τους. Κι εχουν φατσα κλαμμενου μουνιου.

O Μπουρούσης τα έχει με τη μελαχρινή θεά από τα σκερτσάκια… Μιλαμε για θεα όμως. Τους έχω πετύχει και σε καφετέρια!
Αλλά Πελεκάνος άνετα η πιο ασχημόφατσα… Είμαι κάθετος.

End of spam

Οκ,μάλλον το χρειάζομαι τον υπνάκο μου#-o αλλά δεν νυστάζω οπότε θα μείνω εδώ να γράφω τέτοια κουφά:p Βασικά,ούτε ο ποιο άσχημος είναι.Ο Μίλισιτς δλδ είναι πιο όμορφος:lol: ?Ή ένας άλλος που είδα,νομίζω Ιταλός,δεν είμαι σίγουρος…αυτοί πέρνουν βραβείο ασχήμιας.

Βασικά δεν συνέκρινα Πελεκάνο με Φώτση…
Ο Πελεκάνος καταρχάς φέτος θα δούμε τι ψάρια πιάνει σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ ο Φώτσης έχει αποδείξει ότι η θέση του είναι εκεί.

Αλλά από τον πιό άπειρο Περπέρογλου τον προτιμώ.

(Όχι ότι ο Περπέρογλου δεν είναι καλός, αλλά δεν έχει τόση πείρα για μια μεγάλη διοργάνωση, στο μέλλον μπορεί και αυτός να κάνει τρελλά πράγματα).

Ο Περπερογλου δεν ειναι 4αρι. Για να μαι ειλικρινης θα προτιμουσα Αλβερτη αντι Πελεκανου. Δεν ξερω αν εχει αποσυρθει απο την εθνικη, αλλα ειναι (υπερβολικα πολυ) πιο εμπειρος παικτης, εχει προσωπικοτητα και μπορει να παρει ενα κρισιμο σουτ, το οποιο σουτ εχει ακομα και τωρα και εχει βελτιωθει πολυ στην αμυνα. Ο Πελεκανος βεβαια ειναι πιο αλτικος, αλλα ετσι κι αλλιως μιλαμε για παικτες που θα παιξουν κανα 5λεπτο.

Η Πορτογαλια και η ομαδα του σχολειου μου που εκανε 2 προπονησεις τη χρονια με προπονητη εναν παπαρα που ειχε παιξει Γ’Γερμανιας(αληθινη ιστορια) χαλαρα συγκρινονται μεταξυ τους.Ισως και να τους κερδιζαμε,εμεις καναμε και κανα μπασιμο.
Αυτοι οι αμπαλοι πετουσαν την μπαλα απο μακρια και ολως περιεργως βρισκαν αρκετα συχνα στοχο.Αυτο που παιζαν ομως μονο μπασκετ δεν ηταν.

Αντε να χασει η Σλοβενια απο τη Λιθουανια να την τσοντιασουμε την Παρασκευη.Και το Σαββατο μωρει σπανιολες ταυρολαγνες η Ελλαδα παιρνει εκδικηση για τα χαμενα 300 ευρω του Θεριον…εεε για την περσινη ηττα εννοω.Θα σας πατησουμε χαμω και θα σηκωσουμε την κουπα ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ.

και να σκεφτεις οτι κερδισαν το ισραηλ,που κερδισε τη croatia, που κερδισε την ισπανια:lol: :lol:

Ο Πελεκάνος παίζει ΠΡΩΤΗ ομάδα στο Περιστέρι από τα 17 του ΒΑΣΙΚΟΣ.

Έχει τα καλύτερα σωματικά προσόντα Έλληνα αθλητή, για την ακρίβεια τρομακτικά.
Το δε άλμα του είναι στον ουρανό.

Αν θυμάστε καλά είχε ένα τραυματισμό που κόντεψε να σταματήσει το μπάσκετ και που του στέρησε τη δυνατότητα μεταγραφής σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδος. (μετά την ΑΕΚ)

Επίσης είχε κι άλλον τραυματισμό πρόπερσι που έμεινε μισή χρονιά έξω.

Ίσως τον λατρεύω γτ είναι Περιστεριώτης και τον παρακολουθώ από τα εφηβικά (όπως όλους, ο ΓΣΠ είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό για μένα να σας δώσω να καταλάβετε), αλλά δεν πρόλαβε να παίξει μισό παιχνίδι και τον βγάλατε άχρηστο.
Αν είναι δυνατόν…

Εγώ μιλάω για τον παίκτη Πελεκάνο και όχι για τον Πελεκάνο του προηγούμενου παιχνιδιού, όπου έπαιξε σχεδόν ικανοποιητικά.

Ναι, πηδάει στο Θεο αλλά είναι ατσούμπαλος, ούτε τεχνική έχει ούτε σουτ (για επίπεδο πρωταθλήτριας Ευρώπης και δευτεραθλήτριας κόσμου πάντα!)

Επειδή έκανε 2 φάουλ έβγαλες βιαστικά αυτό το συμπέρασμα, απλά.

Δεν έχει σουτ ο Πελεκάνος; :-k

Καλά κανείς παίκτης της εθνικής δεν έχει σουτ (εκτός ίσως του Διαμαντίδη από πέρσι)… Δε μιλάμε για επίπεδο Περιστερίου επαναλαμβάνω. Και ο Κακιούζης βάζει τρίποντα αλλά δε λες ότι έχει σουτ.