Μήπως σε είχε χαλάσει εκείνο που έβαλε με την Ισπανία?Ή εκείνα τα 2 με τη Σερβία αν θυμάμαι καλά?Δεν σουτάρει 800 τρίποντα,λίγα όταν δεί ότι μπορεί.
Εγω για σημερα λεω, 0/3 εχει νομιζω ολα με το ζορι ακουμπανε στεφανι. Βασικα ο Ντικουδης δεν βαραει συχνα τριποντα ειναι αναλογα με τη μερα του. Μπορει να βαλει 3-4 στις 4-5 προσπαθιες η μπορει να μην βαλει και κανενα αλλα να ειναι και απελπιστικα αστοχος για αυτο. Οταν δεν σε παει η μερα κοφτο.
Α,οκ.Βασικά πόσο είναι,δεν μπορώ να το δώ από εδώ.
Ε χασαμε 78-69,ηταν εκνευριστικα ευστοχοι στα 3ποντα.15/26 νομιζω.
Εμεις απο την αλλη ημασταν κακοι,μονο ο Ζησης προσπαθησε…Αλλα και αυτος αργα ξυπνησε.
Το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να συμμετασχουμε στο προολυμπιακο τωρα.
Αλλα πιστευω αυτη η 4η θεση θα μας πεισμωσει και θα μας δωσει και κινητρο,το οποιο εμενα τουλαχιστον στα περισσοτερα ματς (πλην του τελευταιου 5λεπτου με Σλοβενια και του ματς με Ισπανια) μου φανηκε να λειπει φετος.
Πάλι δεν είδα το2ο ημίχρονο λόγω άγχους αλλά στο 1ο που είδα, κακά τα ψέμματα δείξαμε πάλι τον κακό μας εαυτό.
Είμαι σίγουρος ότι βλέποντας τους αγώνες μας οι διεθνείς μετά, θα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο.
ε τι εκνευριστικα ευστοχοι ρε συ,Λιθουανοι ειναι.
Το ξερω,αλλα εσενα δεν σε εκνευρισαν? =P
Ειδικα αυτα τα 3ποντα του Σισκαουσκας στο τελος.
αφου τα δωσαμε ολα με τους ισπανους και οι γαμημενοι διαιτητες δε μας αφησαν να παρουμε το παιχνιδι,με τη κουραγιο να παιξεις στον μικρο τελικο.Ε απο κει και περα αμα ανοιξει και ο κολος του σισκαουσκας,παει τελειωσε
Πάντως το προοολυμπιακό ίσως δε γίνει και ως τέταρτοι περάσουμε. Το οποίο είναι και το λογικό. Τουρνουά και μαλακίες. Κάνε επιτέλους κάτι ρε Βασιλακόπουλε!!!
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του λοιπόν. Νομίζω πως μπορεί να βρεθεί καλύτερος αντικαταστάτης του.
Εν τω μεταξύ, όργια της διαιτησίας πάλι στον τελικό…(υπέρ της Ισπανίας εννοείται!!)
έλα μωρή Ρωσία!! Πάρε τους τα σώβρακα μέσα στη Μαδρίτη για να μάθουν να μη μιλάνε!!!
Το παλεύουν οι Ρώσοι. Ελπίζω να είναι κουρασμένοι οι Ισπανοί από χθες και να κλατάρουν στο τέλος…
Η κοκκινη αρκουδα ξυπνησε και αρχισε την αντεπιθεση
Υπαρχει λογικος ανθρωπος, μη Ισπανος, που να μην υποστηριζει Ρωσια?
Τσετσένοι?
Ουτε. Οι Τσετσενοι θα θελουν Ρωσια για να μαζευτουν ολοι σε καμια πλατεια να πανηγυρισουν και να κανουν επιθεση. Ξερωγω? Παντως καποιος λογος θα υπαρχει να μην υποστηριζουν Ισπανια.
:lol: #-o
Δε σε πιστεύω!
Τι μαλακες οι Ρωσοι, δεν εχουν λιγο καθαρο μυαλο να παρουν το ματς. Ολο βεβιασμενα σουτ και παπαριες απ’τον Χολντεν.
Tα Ισπανακια τον μασανε και ετοιμαζονται να τον καταπιουν