Ναι αλλά έτσι δίνουν οι ομάδες 2-3 ανούσια ματς και επέρχεται μεγαλύτερη κούραση. Στην τελική ποτέ οι κληρώσεις δε θα είναι δίκαιες.
Βασικα τι ομιλος κοροϊδια ειναι αυτος της Ισπανιας? Η χειροτερη Κροατια εβερ, η Πορτογαλια (αχαχαχα) και Λετονια. Με τα δευτερα να παιξει πρωτη θα βγει.
Σερβία-Ρωσία στις 7! Ωραίο παιχνίδι!!
Αυτό που λες απαντά στον Cozy γιατί μετά ενώνεται με τον δικό μας όμιλο. Γι’ αυτό το σύστημα αυτό είναι δικαιότερο. Με το προηγούμενο σύστημα η Ισπανία θα προκρινόταν απευθείας στην 8αδα και μάλιστα με ευνοικό αντίπαλο στα προημιτελικά.
Τώρα για το αν είναι πολύ κουραστικοί οι 9 αγώνες, δεν ξέρω. Το σύστημα με δύο διαδοχικούς ξεχωριστούς ομίλους έχει 8 αγώνες. Το προηγούμενο σύστημα με τον πρώτο κάθε ομίλου να πηγαίνει στην 8αδα έχει 6 ή 7 αγώνες. Τότε όμως οι πρώτοι των ομίλων παραπονιόντουσαν΄ότι έβγαιναν εκτός ρυθμού από την αναμονή. Πάντως σε κάθε περίπτωση το πιο ξεκούραστο σύστημα είναι να δίνεις 4 νοκ άουτ αγώνες και να τελείωνεις.
Κατά τη γνώμη μου το τωρινό είναι το καλύτερο σύστημα.
Δεν ειναι μονο η ανετη προκριση, αλλωστε αυτη θα την ειχε σ’οποιον ομιλο κι αν ηταν η Ισπανια. Ειναι η δυνατοτητα να εχει ξεκουραστους παικτες στη συνεχεια του τουρνουα.
Νατη η Ρωσια 73-65 τους Σερβους. Προβλεπω μεγαλες μαχες και με τους δυο…
Για παμε τωρα για καλο μπασκετ και ανετη επικρατηση…
Η Ρωσία πήρε σχετικά άνετα τη Σερβία και έκανε καλή αρχή.Βασικά μου έκανε καλή εντύπωση ο Κιριλένκο,και ο Μίλισιτς.Πάντως,καμιά απ’ τις 2 ομάδες δεν είναι όπως η Ελλάδα.Πιστεύω ότι οτιδήποτε κάτω απο 3/3 είναι κακή αρή,όσο μπορεί να το πεί κανείς αυτο.
φοβερό ματσάκι ανάμεσα σε Σέρβους και Ρώσους…δύσκολοι αντίπαλοι θα είναι και οι δύο…
έλα ρε δράκε με τα δρακάκια σου,ξανακάντε μας μαλάκες!!!
Νίκη για πρώτη αγωνιστική!Βασικά η εικόνα που δώσαμε ειδικά μέχρι το 4 δεκάλεπτο άσχημη,αλλά ελπίζουμε σε βελτίωη.Ο Παπαδόπουλος μου την έδωσε στα νεύρα,ευτηχώς που μπήκανε τα τρίποντα στο τέλος.Βαριέμε να γράφω κι άλλα,περιμένω επόμενα πόστ για κουβεντούλα.
Ευτυχως η κακη εμφανιση εγινε με το Ισραηλ και δεν την πληρωσαμε…
Ε εντάξει, για πρώτο παιχνίδι μια χαρά ήμασταν. Το Ισραήλ είναι σκληρή ομάδα και έχει τρόπο παιχνιδιού που δε βοηθάει το δικό μας. Πάμε γερά για αύριο ώστε να είμαστε χαλαροί μεθαύριο.
Επιμένω πως το σύστημα είναι ανούσιο. Αν θες να πας τελικό πρέπει να δώσεις σε 2 εβδομάδες 9 παιχνίδια…αν είναι δυνατόν! Το οποίο σημαίνει ότι στις πρώτες δύο φάσεις χρειάζεται οπωσδήποτε συντήρηση δυνάμεων.
2 βδομάδες στα 2 χρόνια είναι,να κάτσουν να ιδρώσουν οι κ*λοι τους:wink: Δεν κατάλαβΑ,ειδική μεταχείριση θα κάνουμε στο καθένα που θέλει να πάρει το χρυσό?Ειλικρινά δεν του λυπάμε στο ελάχιστο.Στο αμέρικα παίζουν 82-το λιγότερο- παιχνίδια τη χρονιά,αυτοί τι είναι,ημίθεοι?
Άσε που υποτίθεται ότι θέλουμε και εκπλήξεις στους αγώνες,δεν είναι δυνατό τα πάντα να εξυπηρετούν τις μεγάλες ομάδες.
Έντιτ:Λάθος έγραψα,να τρέξουν να ιδρώσουν οι κόλοι τους,όχι να κάτσουν.
Ναι κοίτα, στο NBA δίνουν 80 παιχνίδια αλλά δεν κρίνεται ο τίτλος σε κάθε ματς. Επίσης εκεί ουσιαστικά δεν κάνουν προπονήσεις.
Επίσης και στην Ευρώπη παίζουν δύο ματς την εβδομάδα και δεν είναι και λίγο. Και δεν είναι 2 εβδομάδες στα δύο χρόνια…λες και την υπόλοιπη χρονιά κάθονται!!
και στο ΝΒΑ δεν υπάρχει και απαγόρευση του ντόπινγκ. Πέζουν πολλά φάρμακα εκεί για να έχουν μεγαλύτερη αντοχή. Μη ξεχνάμε επίσης ότι ΚΑΜΙΑ Dream Team δεν πέρασε ποτέ από έλεγχο ντόπινγκ σε Ολυμπιακούς. Και όλοι έκαναν απλά τα στραβά μάτια για να έρθει η Dream Team και να χαρεί ο κόσμος…
!!! Είδατε τι έγινε στο Ιταλία-Σλοβενία;;; 8O #-o
οχι. ε πες μας να μαθουμε και μεις.
Θεικο ματς…τρελη εξελιξη στο τελευταιο λεπτο με τελικο σκορ 68-69 υπερ της σλοβενιας με τριποντο του Λακοβιτς στη ληξη…Οσο για την εθνικη,καλη αρχη…μπορουμε και καλυτερα…ευτυχως που ηταν το Ισραηλ σημερα…Αντε και το Repeat…!!!
Karvou,σόρρυ αλλά αυτό για το ντόπινγκ δεν υσχίει.Από όσο γνωρίζω κάθε ομάδα,μαζί με τις Η.Π.Α. περνάει ντόπινγκ τέστ.Αν γινόταν το αντίθετο,θα τα είχανε προ πολλών ετών κάνει μπουρδ*λο οι υπόλοιπες ομάδες:wink:
Από 'κει και πέρα επιμένω:το ευρωμπάσκετ είναι ένα σοβαρό τουρνουά που πρέπι να αποδώσει μπασκετικά και οικονομικά όσο το δυνατό περρισσότερο.Επειδή για την ομάδα που υποστηρίζετε ή υποστηρίζω μπορεί αυτό το πρόγραμμα να 'ναι πιο κουραστικό με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολες οι εκπλήξεις,ακόμη και αν και οι αδύναμες ομάδες κουράζονται,αυτό μου είναι αδιάφορο.
Πρώτον, οι Αμερικάνοι λογοδοτούν σε δικό τους οργανισμό κατά του Ντόπινγκ που έχει άλλες λίστες απαγορευμένων ουσιών από ότι οι Ευρωπαίοι. Και πάλι όμως το NBA, το NFL και το NHL δε συνεργάζονται ούτε με αυτό το οργανισμό. Γενικά, πέφτει πολύ ντόπα (ειδικά στο NFL). Αναρωτήσου και μόνος σου, έχεις ακούσει ποτέ να πιάνουν κανέναν επαγγελματία μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ για ντόπινγκ? Εγώ δε το έχω ακούσει ποτέ…
Αυτό για τις Dream Team είναι δεδομένο. Για αυτό και κάμποσοι αθλητές στους Ολυμπιακούς της Αθήνας γκρίνιαζαν που οι Αμερικάνοι αθλητές δεν έμεναν στο Ολυμπιακό χωριό, αλλά στην Αμερικάνικη βάση που δεν επέτρεπε στη WADA να τους κάνει έλεγχο…
(Το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι Αμερικανοί που έχουν πιαστεί ντοπέ σε Ολυμπιακούς είναι όσοι πήραν μετάλλιο στο στίβο που υποχρεούνται σε ντόπινγκ τεστ για να πάρουν το μετάλλιο…)
Τι να σου πώ,θα το ψάξω.Και πάλι,πιστεύω ότι θα είχαμε ακούσει κάτι και από δικούς μας(π.χ. πιστεύεις ότι στον Σπανούλη του δίνανε φάρμακα ας πούμε?).
Πάντως,δεν πιστεύω ότι παίκτες όπως ο Σακίλ ή ο Μπράιαντ χρειάζονται κάιτ τέτοιο για να αποδώσουν καλά.Όπως σου είπα θα το ψάξω γιατί μου κίνησες τη περιέργεια.