Γιορτή Μπύρας

θα κατεβω Ελλαδα εκεινες τις μερες…θα παω φυσικα

Γιορτη Μπυρας???8O
Ειμαι ηδη εκει!!!:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :drunk: :drunk: :drunk:

Υπαρχει εισιτηριο 12ημερου…?:-k

Για Σαββατο 1η Σεπτεμβριου εχω ακουσει οτι θα ειναι ο Βασιλης! Γενικα εχει ολες τις συναυλιες του στο vasilisp.com:rockon:

Beer Festival

Για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Μπύρας στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) από τις 31/08 έως και τις 12/09 του 2007, με την υποστήριξη του Kiss 92.9!

Στην 6η Γιορτή Μπύρας θα εμφανιστούν οι : Β. Παπακωνσταντίνου, Ν. Πορτοκάλογλου, Λ. Μαχαιρίτσα, Στ. Ρόκκου, Σάκη Μπουλά, Ν. Κουρκούλη, Στ. Διονυσίου, Δ. Σταρόβα, Ονειράμα, Πράσσειν ¶λογα, ¶τμα, Λάκης Παπαδόπουλος, Σταγόνες, Γ. Λεμπέσης, Ν. Ζιώγαλας, Μ. Φάμελος.

Θα δοκιμάσουμε μπύρες και γεύσεις απο όλο τον κόσμο!!!

Να θες να πας και να ξενερώνεις μ’ αυτά τα ονόματα… :?

Άντε ρε φλώρε που θες να πιεις και μπύρα! :stuck_out_tongue:

Δεν κανονιζουμε να παμε μια κοινη μερα ολοι μαζι ρε παιδες???
Κατι σαν ROCKING MEETING!!!:smiley:

31/8 Καρμπας-Πλατω
1/9 Παπακωνσταντινου
2/9 Διονυσιο Στελιος
3/9 Γιασεμης Γιωργος
4/9 Λεμπεσης
5/9 Ζουγανελης
6/9 Το μεγαλο αστερι του φεστιβαλ Εφη Θωδηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
7/9 Πορτοκαλογλου
8/9 Μαχαιριτσας/ Μπουλας/ Σταροβας
9/9 Ροκκος
10/9 Τουρκογιωργης
11/9 Ρ. Ουιλλιαμς, Πολυχρονιαδης
12/9 Λακης Παπαδοπουλος

Εχω ολο το προγραμμα, τις αλλες ημερες ειναι Διονυσιου, Ροκος, Θωθη κτλ…
Μαλλον ολοι στον Βασιλη το Σαββατο

εdit: Επειδη απο οτι ειδα ψηνοσαστε για την Θωδη κτλ …παρτε ολοκληρωμενο το προγραμμα

Eγώ πάντως θα πάω στην Θώδη…Δεν χάνεται λέμε…

#-o :lol:

Βρε λες;;; :stuck_out_tongue:

Aν πει και το I love you baby έχω φύγει ήδη…

:lol:

μάλλον θα πάω το Σάββατο.
ακούω συμμετοχές.

Εχει εισοδο? :roll:

δέκα ευρά,εκδοτήρια κείθε

Θωδη ρε τι λετε δεν χανονται αυτα.-

ρε πάμε Βασίλη ρε να γίνει χαμός!μπύρα κι ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας,ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες

Θα χρειαστει πολυ μπυρα για να το αντεξω εγω αυτο παντως.

ρε παιδια αφου ξερετε…οχι πολυ μπυρα…κανει κοιλιτσα…πως θα παιξουμε μετα μπαλα…πως θα δειξουμε οτι το rock ειναι ενας υγιης τροπος ζωης,πως…(δεν βρισκω αλλη βλακεια)…#-o …:lol: …:stuck_out_tongue:

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ!!!

Γαμώτο από χθες δεν μπορώ καν να μιλήσω! Και ο γιατρός είπε κομμένα τα κρύα! :x :x #-o
Τι γκαντεμιά!! Ελπίζω πριν τελειώσει να έχω γίνει καλά, αλλιώς θα την βγάζω με χλυαρή μπύρα όπως οι Βρετανοί στον Αστερίξ!

Πηγα περσυ στην ημερα της METAL GODESS Εφη Θωδη κ περασα γαματα. :stuck_out_tongue:
Μετα bγηκε κ ο Johny Βαβουρας εντ δε καντιλακσ κ επαιζε SRV k Hendrix(LOOOOOOOOOOOOL)

Προτεινω σε οσους πανε για πρωτη φορα να μην πατε να παρετε τις πιο ακριβες. Ειναι καποιες Πολωνικες (Caskia πρεπει να λεγονται δεν ειμαι σιγουρος) που ο τυπος πουλάει 10 ευρω τα 10 μπουκαλια (500μλ) κ :drunk: παιρνετε κ βαβαρικη κουζινα κ μπορειτε να φυγετε σκασμενοι

SEE YOU THERE

ρε θα πάει κανείς σήμερα?

Εγώ ναι! Σε λίγο θα είμαι εκεί…:wink: