Γιορτή Μπύρας

Beer Festival

Για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Μπύρας στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) από τις 31/08 έως και τις 12/09 του 2007, με την υποστήριξη του Kiss 92.9!

Στην 6η Γιορτή Μπύρας θα εμφανιστούν οι : Β. Παπακωνσταντίνου, Ν. Πορτοκάλογλου, Λ. Μαχαιρίτσα, Στ. Ρόκκου, Σάκη Μπουλά, Ν. Κουρκούλη, Στ. Διονυσίου, Δ. Σταρόβα, Ονειράμα, Πράσσειν ¶λογα, ¶τμα, Λάκης Παπαδόπουλος, Σταγόνες, Γ. Λεμπέσης, Ν. Ζιώγαλας, Μ. Φάμελος.

Θα δοκιμάσουμε μπύρες και γεύσεις απο όλο τον κόσμο!!!

Θα την τιμήσω!!! :drunk:

Εννοειται κι εγω.:oops:

Αν γίνεται please οι τίτλοι να μην περιέχουν “περίεργα” σύμβολα.

…και ο λόγος είναι…:-k :-k

ω ρε θα έχει Βασίλη και μπύρα.ω ρε αυτά είναι

Ωπ. Εχουμε προγραμμα του event ωστε να ξερουμε ποια μερα θα εμφανιστει ο “Βασιλης” να μην πεσουμε εκεινη την μερα;:stuck_out_tongue:

Όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει… Ούτε στις αφίσες στους δρόμους γράφει.
Οπότε όποιος μάθει ας ποστάρει!

αν δεν υπήρχε αυτός…ξέρς…

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Και αν ο καθένας αρχίζει να βάζει στους τίτλους σύμβολα…

Οκ προφανώς αυτή είναι μία λογική που δεν καταλαβαίνω… Μπορώ να κάνω μια μεγάλη λίστα με πράγματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Anyway, αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο :dunno:

Έτσι, for the history, υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης και ενοχλούν και πράγματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης και δεν ενοχλούν.

Συν το ότι, τι έχει λόγο ύπαρξης είναι υποκειμενικό.

Anyways, καρδούλες: <3 <3 <3

όντως, οι κανόνες που έχουμε δεν έχουν μαθηματική απόδειξη. Εμείς τους επιλέξαμε. Δεν είπαμε ότι είναι αντικειμενικές αλήθειες. Υποκειμενικές είναι 100% (τώρα που βρήκα ευκαιρία θα σου τα χάσω παλιο-ναυπηγέ!!!:stuck_out_tongue: και ας είμαστε οι μόνοι true emo…)

Αν συνεχιστεί αυτό με τα σύμβολα (μερικά τα είχαμε αφήσει), σε λίγο καιρό θα γκρινιάζετε ότι σας βγαίνουν τα ματάκια για να αποκρυπτογραφήσετε τους τίτλους στα τόπικς… Επειδή έγινε μπάχαλο και στο off topic με το spammaρισμα που αφήσαμε, λέμε τώρα κάποια πράγματα να συμμαζευτούν και να τελειώσουν πριν γιγαντωθούν… Δε συμφωνείς?

Θα συμφωνούσα αν ίσχυε αυτό που μπόλνταρα, κάτι που απ’ όποια μεριά και να το δεις ΔΕΝ ισχύει στην περίπτωσή μου τουλάχιστον.

Αλλά γιου τέικ δε ντισίζιονς. :stuck_out_tongue:

ααα, σβήσε επίσης όλα τα offtopic από αυτό το όμορφο μπυρο-thread, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του post! :smiley:

Ε, δεν κανονιζουμε καμια μερα να παμε πολλοι απο εδω? Ενα ανεπισημο μυτιν ας πουμε…

Επειδη δεν παιζει να δω Βασιλη λαιβ φετος, οποιος βρει ας ποσταρει…

καλα εφυγα απο τωρα !!!

Ενοείς τον Παπακωσταντίνου?Αν δεν έχει πρόβλημα εχε με μέσα.:slight_smile:

Excuse me?:-s

Τπτ πλάκα κάνω:lol:

μεσα. χαλαρα.

εγώ είμαι μέσα.