Αξίζει να το δεις!

Χμ,μου έχουνε πεί ότι είναι κάπως αργό,με την κακή ένοια.Τι στύλ ακριβώς είναι.Ρωτάω γιατί κάθε φορά πουπάω να το νοικιάσω μετανιώνω γιατί δεν έχω καταλάβει τι πρόκειται να δώ.

Μια δικιά μου πρόταση ακόμη

Η πόλη του θεού.Πολύ γνωστή ταινία,με σωστή αίσθηση του ρυθμού,μάλλον απ’ τις πλέον χαρακτηριστικές του ανεξάρτητου κινηματογράφου.

Επίσης,μιά άλλη ταινία που θεωρώ σημαντική

Έθνος χωρίς γυναίκες.Η όλη ιστορία πραγματεύεται το εξής γεγονός:στην Ινδία,κάθε χρόνο δολοφονούνε χιλιάδες νεογέννητα κοριτσάκια,επειδή θεωρούνται βάσανο για την οικογενειά τους.Σε ένα χωριό της χώρας,ύστερα από χρόνια δνε έχει μείνει κανένα κορίτσι.Όμως ο πατέρας μιάς οικογένειας βρίσκει μια νύφη για τους γιούς του,την οποία και αγοράζει.Δεν λέω περρισσότρα επειδή πρόκειται για ταινία που χρειάζεται προσύλωση για να την εκτιμίσεις.Πραγμαεύεται όμως το θέμα τοσο καλά,που τη θεωρώ ισάξια πολλών βιβλίων για τέτοια θέματα.Ο ίδιος σκηνοθέτης αργότερα γύρισε το έργο Offside,το οποίο ακόμη δεν έχει βγεί στα ελληνικά βίντεο κλάμπ.

Ας πουμε οτι ειναι μια “κοινωνικη” ταινια με αρωμα Δυσης και καποιο βαθυτερο νοημα.Δεν ανηκει καπου συγκεκριμμενα και οντως ειναι λιγακι αργη,αλλα προσωπικα δε με χαλασε.

Η πολη του Θεου ειναι τρομερη ταινια.Η ωμοτητα μερικων σκηνων σε αφηνει αφωνο.

Οκ,τότε θα το τσεκάρω:thumbup:

.Επειδή έχω πάρει φόρα πάντως θα προτείνω άλλες 2 ταινίες.

Πρώτη:

Το έργο λέγεται Manic κα ασχολίται με τη ζωή μερικών εφήβων σε ύδρημα αποκατάστασης στο οποίο κλείστηκαν ύστερα από ακραίες πράξεις που διαπράξανε.Δύσκολη ταινία,με πολύ βαρύ θέμα,αλλά ειλικρινά είναι απ’ τις ταινίες που έχει ανάγκη ο κινηματογράφοςΔύσκολο να μη προβλιματιστίτε,αν και επαναλαμβάνω είναι βαριά ταινία.Τουλάχιστον για εμένα η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς.

Άλλη μια ταινία που γουστάρω τρελά,κάπου ανάμεσα στο ‘Fear and loathing in Las Vegas’ και το ‘Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων’,το Tideland ασχολίται με το πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η φαντασία ενός παιδιού όταν αφεθεί ελεύθερη,όπως και το πόσο μακάβριος μπορεί να είναι ο κόσμος των ενηλίκων.Πολλές αμφιλεγόμενες σκηνές.Ιδιαίτερη ταινία,ουσιαστικά love or hate.Εγώ πάντως ανήκω σε αυτούς που τη λατρεύουν.:smiley:

καλα και γω τρελαινομαι!
εχω σταμπαρει ολες τις παρομοιες ταινιες να τις τσεκαρω.guinea pig,august underground(οι τυποι αυτοι σχετιζονται με necrofagia),bad blood και κατι αλλες ανωμαλιες.εχω δει μονο το πρωτο guinea pig και απο το 2ο το μισο (το κατεβαζα απο dc και εμεινε στο 40κατι τις εκατο).το πρωτο αν εξαιρεσεις τη σκηνη με το ματι,ειναι πολυ γελοιο.το δευτερο δεν ξερω τι λεει,γιατι κοπηκε πριν αρχισει να κανει την δουλεια του το παλικαρι.παντως η σκηνη που σκοτωνει το κοτοπουλο ειναι γελοια!
το i spit on your grave υπηρχε κανονικα στα βιντεοκλαμπ.τωρα σε dvd δεν ξερω αν εχει βγει
δεν ειναι ολα της darkside σκουπιδια.μην τα ισοπεδωνουμε ολα!! :slight_smile:

Δεν ενοούσα αυτό,αλλά αν κάτσεις και ψάξεις,είναι πάρα πολλά τα έργα της που παραπέμπουν περρισσότερο σε τσόντες με αίμα και σαδομαζοχισμό,παρά ταινίες τρόμου.:wink:

Mια επικη ιστορια απο εναν μεγαλο σκηνοθετη.

Ο Σερτζιο Λεονε σκηνοθετει,ο Ντε Νιρο κανει μια ακομα ιστορικη ερμηνεια,ενα καστ που ανεβαζει τον πηχη και ενα ταξιδι στο χρονο μεσα απ τα ματια μιας “παρεας”,που εχει να πει πολλα για εννοιες οπως προδοσια,φιλια,φθονος,αλαζονεια κτλ.Στα συν επισης το σαουντρακ(και θα ηταν περιεργο να μην ξεχωριζε το σαουντρακ σε ταινια του Λεονε…).Ισως καποιους κουρασει η πολυυυυ μεγαλη διαρκεια της ταινιας.

Επίσης να προταθούν άλλα 2 έργα

Night of the living dead

Μιλάμε για το αυθεντικό έργο του George Romero,το οποίο γυρίστηκε τη δεκαετία του 50,όχι την(αξιόλογη πάντως)διασκευή των 90’ς.Η ιστορία απλούστατη,τα εφφέ τη σημερινή εποχή δείχνουν ερασιτεχνικότατα,αλλά η ίδια αίσθηση του νοσηρού χτυπάει το θεατή.Κοινωνικά μυνήματα,τα οποία είναι και εμφανέστατα,δινουν ακόμη περρισσότερο βάθος στη ταινία.Απλά κλασσικό έργο που δεν πρέπει να το χάσει κανείς.

Summer of Sam

Ένα απ’ τα πιο αμφιλεγώμενα έργα ενός πολύ αμφιλεγόμενου σκηνοθέτη,του Σπάικ Λί,το οποίο ασχολίται με την ιστορία του Σάμ,γνωστού δολοφόνου της Νέας Υόρκης,ο οποίος είχε τρομοκρατήσει τη πόλη για ένα χρονικό διάστημα και απέκτησε πολύ μεγάλη φήμη.Μέσα απ’ τα γεγονότα και τις αντιδράσεις που υπήξαν,φάνηκαν πολλά στερεότυπα που κυριάρχουσαν στους ανθρώπους της εποχής.Η συγκεκριμένη ταινία έχει τη στάμπα του ρίσκου,υπάρχει κόσμος που τη μισεί και κόσμος που τη λατρεύει.Ασχέτως αυτού όμως προκάλεσε τη προσοχή αρκετού κόσμου,και αυτό λέει πολλά για τη ταινία.

νταξει για night of the living dead λογια δεν υπαρχουν!!!they’re coming to get you barbara…
το φιναλε της ταινιας ειναι ενα απο τα καλυτερα που χω δει ποτε στη ζωη μου.

για το summer of sam εμενα προσωπικα μου αρεσε.ο adrien brody παιζει φοβερα!

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=60928

γιατί αξίζει τον κόπο

Λεπόν. Samotari. Την είδα δω στο σινεκλάμπ που κάμουμε και ενθουσιάστηκα καθώς στην ουσία πρόκειται για κάτι-σαν-την-τσέχικη-έκδοση του Τρέινσποττινγκ αλλά με περισσότερη βαρύτητα στους εξαιρετικούς χαρακτήρες. Φουλ αυτοσαρκαστική δραματική κομεντί θα την χαρακτήριζα με ξεκαρδιστικές σκηνές τις οποίες αν ξαναθυμηθείς την επόμενη μέρα σου βγάζουν κατιτίς το θλιβερό. Δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί για κατέβασμα πάντως, την αναζητώ.

Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να πω από ποια υπερθεϊκή ταινιάρα είναι η υπέροχη φωτογραφία που βάζω. 8) 8) 8)

Για να υπενθυμίσω σε όσους τυχόν δεν το θυμούνται, και να μάθουν όσοι δεν την γνωρίζουν, έτσι ώστε να σπεύσουν πάραυτα να την απολαύσουν, αυτή είναι η υπέροχη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να γίνεται σιγά-σιγά zoom in στα τελευταία δευτερόλεπτα πριν να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο Shining, την καταπληκτική διασκευή του θεού Stanley Kubrick στο τέλειο βιβλίο του Stephen King, παραγωγής 1980. Κάτω κάτω, στο κέντρο της φωτό, βλέπουμε τον θείο Jack, βέβαια. 8) 8) 8)

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3920&Itemid=2

το επος που γυρισανε καποιοι πατρινοι και τους ειχαν βγαλει στις ειδησεις επειδη τους περασανε για σατανιστες!!!

GIAGONAN ο βαρβαρος!!!

δειτε και προσκυνηστε!!!

ΥΣ. ειναι ολη η ταινια!!!

Ρε βαλτο σε σποηλερ!

Η δικιά μου αγαπημένη ρομαντική ταινία,το High Findelity,με πρωταγωνιστή τον Τζόν Κιούσακ,και με τις συμμετοχές του Τζάκ Μπλάκ και της Iben Hjejle,είναι μια ταινιάρα που μιλάει με τν πιο ρεαλιστικό τρόπο για τις σχέσεις,το πως αυτές μας βοηθάνε ή μας κρατάνε πίσω στη ζωή μας.

Η ταινία είναι αρκετά αισιόδοξη,και αυτό είναι σίγουρα στα θετικά της.Αν δεν το έχετε δεί τσεκαρετέ το οπωσδήποτε.

Πολυ ωραια ταινια, την ειχα δει πριν 1-2 μηνες στο ΝΕΤ τυχαια. Ο Τζον Κιουζακ πολυ καλος.:slight_smile:

Θεός για την ακρίβεια:D

Ακριβως. Και μην ξεχναμε οτι παιζει και ο θεος Τζακ Μπλακ ε.:wink: :smiley:

Ναιιι.Τρομερή δεν είναι η σκηνή

που πάει ο Ian στο δισκοπωλείο να πείσιε τον Κιούζακ να αφήσει την κοπελιά ύσηχη,και βλέπεις τι σκέφτεκε ο Κιούζακ τις πιθανές εκδοχές για τ τι μπορεί να κάνει στον Ian?:smiley:

Θεοι.:lol: :stuck_out_tongue:

:bow: