Λοιπόν δημιούργησα αυτό εδώ το θέμα για να προτείνετε ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και ότι άλλο σας αρέσει και είδατε έτσι ώστε μας πληροφορείτε και μας.
Οι σινεφίλ παρακαλώ να βάλουν τα δυνατά τους!
Εγώ για αρχή θα πρότεινα να παρακολουθήσετε τον Bob Ross που παρουσιάζει κάθε μεσημέρι 15:30 την εκπομπή “Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (THE JOY OF PAINTING)”.
Πραγματικά δε χορταίνω να τον βλέπω, κάνει τη ζωγραφική να φαίνεται παιχνιδάκι που δεν είναι!
Εν συνεχεία περνώντας στις ταινίες αξίζει να δείτε, όσοι δεν το έχετε κάνει, τα Wayne’s World 1&2.
Rock ταινία με πολύ γέλιο, Alice Cooper και Aerosmith αντίστοιχα!
Παίζουν μεταξύ άλλων Mike Myers, Dana Carvey και η θεά Tia Carrere.
Τα μαλλιά του Bob Ross γιατί είναι σαν το φύλλωμα των δέντρων που ζωγραφίζει???:lol: :lol:
Όσο για το Wayne’s World: :respect:
Ας προτείνω και έγώ μία ταινία άκυρων καταστάσεων αλλά άφθονου γέλιου:
και το concept:
In 35,000 BC, the tribe of the Dirty Hairs is in war against the tribe of the Clean Hairs for eight hundred years, trying to get their shampoo. The chief of the Dirty Hairs sends his daughter Guy disguised to the enemy tribe to get some shampoo for his tribe. When the healer of the Clean Hairs tribe surprisingly kills two cavemen of his tribe, their imbecile chief assigns Pierre with curled hair and Pierre blonde to investigate the murder and find the criminal.
Πρωταγωνιστεί ο Gérard Depardieu. Δεν το περίμενα ποτέ να παίζει σε μια τόσο άκυρη ταινία βασικά.
Παιδια οποτε εβλεπα αυτη την εκπομπη δεν ξερω γιατι αλλα με επιανε μια απιστευτη χαλαρωση και νυστα.Μιλαει καπως περιεργα,φτιαχνει και τα τοπια με το μαγικο του ραβδι…Δεν ξερω…τον φοβαμαι.Σατανιστης θα ειναι.
Ναι αλλά βασικά κάθε φορά κάνει διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και τοπίων.
Κάποια στιγμή είχε φτιάξει ένα εξοχικό εγκατελειμένο σπίτι με μια μικρή γεφυρούλα και τα είχα δει όλα λέμε!
Χαχαχα! Τι μου θύμισες! Η ταινία αυτή έχει τόσο κρύο χιούμορ που μένεις έτσι —> και μετά —> :lol3: Είναι μοναδική, όπως άλλωστε και κάθε γαλλική ταινία. Το κακό είναι πως καλό είναι να ψιλοξέρεις γαλλικά για να σου φαίνονται μερικά αστεία …αστεία.
Όσο γι’αυτό που λες για τον Depardieu, νομίζω χαρακτηρίζει τους καλούς ηθοποιούς. Καλύτερα απ’το να παίζουν σε ένα μόνο στυλ ταινιών…
@ Therion κ Sofi-k: Ο τύπος αυτός που ζωγραφίζει όντως φέρνει τρελή νύστα!! :lol: Και όσες φορές τον έχω πετύχει κάνει τα ίδια δεντράκια, τη λιμνούλα, και το χιονισμένο βουνό. Στο τέλος θα το εμπεδώσουμε και θα ζωγραφίζουμε κι εμείς έτσι.
Τον Ross τον βαριέμε του θανατά,δεν ξέρω αλλά όσους συνδιασμούης και να κάνει δεν πιστεύω ότι είναι καλός σε άλλο στύλ ζωγραφικής.Το έχει δηλώσει και ο ίδιος.Βέβαια τρμερή φάτσα,ακόμη τρομερότερο μαλλί,αλλά κάπου με χαλάει και 'μένα.
Οι προσωπικές μου προτάσεις είναι 3:
Α)Προτείνω τη ταινία Ghost in the Shell,ένα απ’ τα πιο φημισμένα και σκοτεινά anime που υπάρχουν,έντωνα πολιτικοποιημένο και με σωστές δόσεις βίας εκεί που πρέπει.Η σειρά δυστηχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα,αλλά υπάρχει ταινία,που αν την παρακουλουθήσει κανε΄ςι προσεκτικά θα καταλάβει το σενάριο,και η οποία όταν βγήκε προκάλεσε πανικό για το στύλ και τα γραφικά της.
Β)Six Feet Under.Η σειρά συνεχίστικε για 4 χρόνια,αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων,με πολύ βαριά θεματολογία για τα δεδομένα της αμερικάνικης τηλεόρασης,με πολύ νοσηρό αλλά εύστοχο χιούμορ,έχοντας πάντα έξυπνη εξέλιξη.Προτείνετε ανεπιφίλακτα.
Γ)Τέλος,να προτείνω και τη ταινία Shortbus,μια από τις πιο ενδιαφέρουσες(και αμφιλεγόμενες) που έχω δεί.Ιδιαίτερο και πάντα προκλητικό χιούμορ,πάντα σχετικό με το σέξ,πολύ βαθιά νοήματα και αρκετές σκηνές που χαρακτιρίστικαν προκλητικότατες,κάτι που τελικά λειτούργησε υπέρ της ταινίας.Δεν προτείνετε σε όσους έχουν ταμπού σχετικά με το σέξ.
Δείτε το HOW HIGH.Είναι κωμωδία,2 φίλοι ανακαλύπτουν το τέλειο χόρτο με τις απίστευτες ικανότητες.Παίζει o Redman και ο Methodman,οι γνωστοί rappers.Πολύ γέλιο!
μιας και στην αρχη προταθηκαν τα wayne’s world να συνεχισω και γω με μια ΡΟΚ ταινια!!!
φοβερη ταινια,με καποια παιδια που περνανε τα πανδεινα για να πανε να δουνε λαιβ τους KISS.φοβερα σκηνικα και φοβερο soundtrack συνεπαιρνουν καθε οπαδο της ροκ μουσικης και οχι μονο!!!