Ποιος πιστευει περισσοτερο στον θεουλη?

Οι 3 πρωτοι νικητες θα εχουν δωρο το παγγαρι στον αυριανο εσπερινο.

Ειμαι μεταξυ Αγγελου “Θανατος” Αναστασιαδη και Mustaine. Τι να ψηφισω, τι να ψηφισω? :-k

Θα πω Mustaine για να τον ψηφισω και καπου…

Εγώ θα έλεγα τον Αναστασιαδη…Όσο για τον chuck Norris είναι γνωστό ότι δεν πιστελυει στο Θεό…ο Θεός πιστεύει στον Chuck Norris

Είμαι σιγουρος ότι αναρωτιόσουν ποιος θα πει την μαλακία και είπα να σε βγάλω από τον κόπο

Δεν ειναι μαλακια αγαπητε Τουριν. Για την ακριβεια ειναι η σοφια ολη σε ενα τσακνοριςφακτ. Επισης να μην ξεχναμε πως:

• A high tide means Chuck Norris is flying over your coast. The tide is caused by God pissing his pants.
• When God said, “let there be light”, Chuck Norris said, “say ‘please’.”

Καποιοι σοφοι ανθρωποι καταλαβαν εγκαιρως πως εχουν τα πραγματα:
• Chuck Norris has never been accused of murder for the simple fact that his roundhouse kicks are recognized world-wide as “acts of God.”

Καποιοι επιστημονες βρηκαν πως δημιουργηθηκαν τα παντα:
• According to the Bible, God created the universe in six days. Before that, Chuck Norris created God by snapping his fingers.

Αν ακομα εχετε την διαθεση να γελασετε μ’ολα αυτα:
• Chuck Norris doesn’t play god. Playing is for children.

Eφη Σαρρη!:lol:

dave mustaine προσφέρει και μουσική, ήταν και στους metallica πιστεύει και στο Θεό τι άλλο θέλουμε!!!:stuck_out_tongue:

Chuck Norris… Όταν τον βλέπω λέω, “αυτός ο τύπος πρέπει να πιστεύει πολύ στον εαυτό του”

…ή ο εαυτός του να πιστεύει πολύ σ’ αυτόν, δε θυμάμαι… Τέλος πάντων, η απάντηση είναι Chuck Norris

ΣΥΜΦΩΝΩ DAVE MUSTAINE

Και δυστυχως εφυγε απο τους Metallica και ηρθε ο βουδιστης ο Hammett…

1. RESPECT για την κα Λουκά.

2. Οι πολιτικοί που πιστεύουν στον θεούλη πιστεύουν ακόμα πιο πολύ στις προεκλογικές περιόδους, όπου και τους δείχνει η τιβι να πηγαίνουν στην Εκκλησία και να προσεύχονται.

3)Όσο αφορά τον Χριστόδουλο, δεν ξέρω αν πιστεύει περισσότερο απο τους άλλους στον θεό, ξέρω όμως πως μετά το πρόσφατο ταξίδι στις ΗΠΑ και τη μεταμόσχευση, πιστεύει περισσότερο σε σχέση με πριν στην επιστήμη…

Η αδερφη της ειναι καθηγητρια θρησκευτικων. Την ειχα στη 1η γυμνασιου

Chuck Norris φορ δε γουίν

:lol: :lol: την βλεπω στο γυμνασιο διπλα απο το σχολειο μου.:!: :smiley: :smiley: :!: μοιαζουν παντως…:lol: :lol:

αγγελος αναστασιαδης η αλλιως πατριαρχης…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο Dave Mustaine…

πολυ δυσκολο παιδια. ειμαι μεταξυ αναστασιαδη και τσακ νορρις. ο τσακ νορρις ειναι ο θεος και ξερουμε οτι πιστευει στον εαυτο του. αλλα και ο αναστασιαδης ειναι παουερ στο εν λογω πολλ…

Αναστασιαδης

“Με τη βοηθεια του Θεου θα τους γ*******ε την Παναγια”…:lol:

H πλάκα είναι ότι δεν έχει ψηφίσει κανένας, προς το παρόν, τον μοναδικό παπά του poll… :lol: :lol: :lol:

Πιστεύει αλλά όχι τόσο πολύ, γι 'αυτό και πήγε στας Αμερικάς για να χειρουργηθεί… Αλλιώς θα έμενε στο Αρεταιειο! χαχαχαχα