Σε ενα γλυκυτατο, μικρουτσικο, στρουμπουλο πλασματακι που ακουει στο ονομα Χοπακος. Μακροημερευση και να προσεχει πού κουτσουλαει:lol:
Kαι ευτυχως ειναι alive and kicking :-DDD
Γνωρίζεις όμως αν είμαι ένα μικρό παιδί κι άξιο παλικάρι ή είμαι όλα τα υπόλοιπα που αναφέρουν [B]εδώ [/B]οι Ψόφιοι Κοριοί mr. Αννίτα Πάνια? Έτσι θα με δώσεις στη φίλη σου χωρίς ούτε ένα τυπικό background check? Έχουν χαλάσει έτσι μακροχρόνιες φιλίες δεν είναι στις μέρες μας να το ρισκάρεις, πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός. Όπως έγραψες όμως 2 post, αν και τα υπόλοιπα 998 αφορούν την ίδια τότε νομίζω ότι θα έχουμε βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα επί του θέματος.
[B]Voyage To Cythera - Eleni Karaindrou[/B]
Αν και το τραγουδι κανονικα πρεπει να περιεχει αγνωστες λεξεις για καποιον(α) που χαιρεται τις διακοπες του ([I]γιατρειά, λησμονιά, χάνεται μακριά, περιμένει, καράβι, λιμάνι, όνειρα, ερημιά, πληγή βαθιά μες στην ψυχή[/I]), ποτέ δεν ξερει κανείς τι θα αντιμετωπισει επιστρεφοντας, δεδομενου και του φθινοπωρου που πλησιαζει, μιας κατεξοχην μελαγχολικης εποχης…
Οσο για τα βιντεοσκοπημενα σπορακια, ετσι δε γινεται και με ολα τα πραγματα… τις γνωριμιες φερ’ ειπειν. Απο σπορακι βλασταινουν και μερα με τη μερα μεγαλωνουν και δυναμωνουν. Τωρα, τι καρπους θα δωσουν, only time will tell… Μα το ταξιδι μεχρι εκει (απο σπορακι καρπος) εχει τη γλύκα ολη.