Τι θα έκανες...? Για

Εγω θα το δεχομουν αν με αυτον τον τροπο εξασφαλιζα οτι θα καθοταν δια παντος στ’ αυγα του ο Σωκρατες…

@ Black Daemon:

Γιατι βαζεις αυτο το αστερακι?
ΙσπανιΚο το λενε…

χοχοχο. δεν θα χρειαστεί. χοχοχο.

θα άκουγα πάντως λαϊκά μόνο για μια βδομάδα για να έβλεπα το χθεσινό ματς με κάρβου, κρισπ, κόζυ, τόλκι και σάμη…

Μπερδέυτηκες μου φαίνεται. Πρωτάθλημα έχει και του χρόνου χοχο.

Για μας έχει πρωτάθλημα και του χρόνου. Για σας έχει μόνο ΟΥΕΦΑ :stuck_out_tongue:

Oi mods σπαμάρουν δίνοντας το κακό παράδειγμα!:offtopic:

και τι θα έκανες για να μη σπαμάρουμε?

αποχή:roll:

Ε και?

4.

ανασταίνω ένα όμορφο θρεντ…

βάλτε κανά ερώτημα !

Μόντε, θα ξέμπάναρες τον αδελφό μου για να κερδίσει πρωτάθλημα η ΑΕΚ? :stuck_out_tongue:

ναι ρε άνετα. έτσι κ αλλιώς μετά από καμιά βδομάδα, πάλι αφορμή θα έδινε…:lol::lol::lol:

Οκ, κάτι πιο δύσκολο: αν ερχόταν ένα μανιτού και σου έδινε την ευκαιρία να αφάνιζες την Σκάρλετ, να μην είχε υπάρξει ποτέ ρε παιδί μου, να μην ήξερες καν ότι ζεί, για να κερίζει η ΑΕΚ 10 χρόνια τίτλους, θα το έκανες?

Αν δυσκολεύεσαι, υπάρχει και η ενναλακτική: να πέσει στο τοπικό η ΑΕΚ και εσύ να έχεις τη Σκάρλετ όλη δικιά σου, μαζί με άλλες 2 ηθοποιούς της επιλογής σου.

Τι προτιμάς: το ξανθό μαλλί ή την τιμή της ομάδας?

υ.γ. ναι, έχω καεί επισήμως σήμερα

σοβαρολογείς ? το καστ του vicky cristina barcelona θα ήθελα, κ ας έπεφτε η ΑΕΚ στον γκρεμό…

εδώ μέχρι κ οι γαύροι που είναι άρρωστοι, θα παραδέχονταν παράγκα κ χάρτινο πρωτάθλημα κ θα έδιναν κ πίσω όλα τα σφυρίγματα, για τέτοια προσφορά…

οκ, κάνε μου όμως και εσύ ένα κουίζ, δε μπορώ να τα σκέφτομαι όλα εγώ.

εσύ θα εξαφάνιζες κοτόκο για να εξαφανιστεί η σκάρλετ κ άλλες 2 της επιλογής σου?

Την έχω στείλει ταξίδι στη Καραιβική εδώ και μήνες τη κοτόκο και δεν είμαι μισάνθρωπος για να θέλω να εξαφανίσω κόσμο, οπότε η απάντηση είναι σαφώς και όχι

Σιγα ρε μοντε μην παραδεχτουμε ενα ψεμα (παραγκα) για το αλλο ψεμα (Σκαρλετ).
Για Κονελι και Θερμαν γινομανε και ΠΑΟ αλλα μην το πειτε παραεξω.

γίνεσαι όμως εμπρηστικός κ δεν είναι σωστό

βάλε ερώτημα - όχι σε εμένα αποκλειστικά, γενικά

εμπρηστικός? μα γιατί, τι είπα?

οκ, ας πούμε τότε προς μουσικούς του φόρουμ, θα ακούγατε για ένα χρόνο μόνοτο soundtrack του Τιτανικού για να κερδίσετε ένα συμβόλαιο σε δισκογραφική?

σόρρυ, δε μου έρχετε κάτι καλύτερο

Το soundtrack του τιτανικού το έχω σε αυθεντικό cd και είναι φοβερό :smiley: