Τι θα έκανες...? Για

ΝΕΟ ΡΟΚΙΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Λοιπόν το παιχνίδι είναι απλό. Θέτουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις σε συγκεκριμένα άτομα του φόρουμ κ περιμένουμε απάντηση. Αυτοί που απαντούν καλό θα ήταν να εξηγούν το σκεπτικό κ να θέτουν κ αυτοί ερωτήματα σε άλλους χρήστες.

Ερωτήματα μπορούν να θέτουν όλοι σε όλους - πάλιουρες κ μη. Newbies χώστε κ εσείς μην φοβάστε.

Επίσης δεν πρέπει να περιμένεις να απαντήσει ο ενδιαφερόμενος. Αν έχεις ερώτημα, πόσταρε.

Πάμε

@Angmar

Θα πέταγες όλα τα cds/σκληρούς σου στο ποτάμι κ θα έκανες αποχή από το νετ για 2 χρόνια για να παίξουν οι porcupine tree σπίτι σου με setlist υπόδειξη?

@karvou

Θα έκανες τατουάζ τον δικέφαλο στο μέτωπο και θα έδερνες τον Μπάγεβιτς μέχρι νοσοκομείου, για να δεις live τους Pink Floyd (χωρίς τον Waters - είπαμε).

@Cozy

θα απαρνιόσουν για πάντα τους deep purple κ το family tree για να μάθεις ντραμς κ να ανακυρηχθούν τα μάγουλά σου μνημείο του ανθρώπινου πολιτισμού?

@Bluezlick

Θα έπιανες κανονική δουλειά με κουστούμι για 1 χρόνο για να jammάρεις με τον BB King?

@kourou

θα χάριζες το rocking στους φτωχούς για να βγει το Chinese democracy?

@manos8κάτι : θα έσπαγες το λαπτοπ σου για να γίνει υποχρεωτική η χρήση των σορτσακίων στο ΕΜΠ ?

@Νephelie : Θα σταματούσες να ακους him για 2 χρόνια, αν σου έλεγαν ότι θα έβγαζαν album που θα το παραδέχονταν όλοι?

@Νihilist : Θα γινόσουν παπαδάκι για 1 χρόνο για να δεις λάιβ τους Entombed?

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα τώρα. Πείτε πείτε. Απλά μην ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα/άτομα. Πείτε κ για τους newbies για να ξεψαρώσουν

Πρωτο που μου ηρθε!

@Kostis013:

Θα γινοσουν emo για ενα μηνα προκειμενου να παιξουν live οι Metallica στα γενεθλια σου?

¶νετα!!!

Έχω και δεύτερο λαπτοπ

@monte: Θα σταματούσες να μας πρήζεις όποτε βαριέσαι για να να πάρεις επιτέλους τη θέση του kourou; (βλ. κακός βεζύρης)

:lol:

@Μανος87:

Θα εσπαγες και το 2ο λαπτοπ για να γινει υποχρεωτικη η χρηση σορτσακιων παγκοσμιως (γιατι στο ΕΜΠ, δε νομιζω να ειναι και πολυ χρησιμο αυτο)?

Αν αυτά είναι τα κριτήρια για να τους δω, δε με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς πάντα πίστευα ότι παίζουν “pop-ψυχεδέλιες”:-s :stuck_out_tongue:

@monte
Αν έβγαινες με την Great Kat ραντεβού και σου έλεγε “θα σου κάτσω αν παίξεις τον σκλάβο μου στο νέο μου DVD”, θα δεχόσουν;

Πες όχι. Το ΕΜΠ είναι τίγκα στους άντρες και στους περισσότερους δε ταιριάζει το σορτσάκι…

Ωχχ, δεν το σκέφτηκα!! #-o

Θα έσπαγα το λάπτοπ μου για υποχρεωτική χρήση σορτσακίων σε όλη την Αθήνα (ανεξαρτήτως καιρού βέβαια!)

Shorts rule, Μάνο μαζί σου!

Εισαι κοντος και τα λες αυτα, ε?

Βοήθα τον αγώνα μας! http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4239&page=19

Ξέρεις τί λένε για τους κοντούς… :stuck_out_tongue:

(το χάσαμε νομίζω)

Aν μου έλεγε πως θα ήσουν ΕΣΥ σκλάβος στο δικό μου dvd θα το σκεφτόμουν… Διαφορετικά, τι δίλλημα είναι αυτό ρε ?

με βάση την κριτική που έγραψες, υπέθεσα ότι δε θα ήθελες να ακούς τη μουσική της και να είσαι κάποιος από εκείνους τους αλυσοδεμένους που είχε στο βίντεο κλιπ της :oops:

Αλλά βίτσια είναι αυτά! μπουχαχαχα

Σοφικαπα θ’απαρνιοσουν το φαγητο και τον υπνο για 3 μερες (καλα, επιτρεπονται καναδυο 3ωρα υπνου) προκειμενου να γνωρισεις τον Μπρους Γουιλις?

zep θα απαρνιόσουν τα μαθηματικά (για να γίνεις κομμώτρια) για να πάρει ο ΜΠΑΟΥΓΚ το πρωτάθλημα ?

Θα το προσπαθουσα.:oops:

Αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερνα.:expressionless:

Φαγητο υπνος και hesimo ειναι τα πιο ιερα πραγματα σε αυτη τη ζωη.Ευγε σοφι!!!:smiley:

Ο ΜΠΑΟΥΓΚ θα το παρει χωρις θυσιες εκ μερους μου.
Αλλωστε αν τις περιμενε… :oops:

Μοντε θα εριχνες την ΑΕΚ β’ εθνικη για να γνωρισεις μια ξανθια τρεντισσα απο την Βαρκελωνη και να μεινετε εκει?

Που υπογράφω ?

αποχη απο το νετ ναι. τα σι ντι οχι. πως θα δω τα τρακλιστ για να τους υποδειξω τι να παιξουν; :wink: :stuck_out_tongue: ασε που για να το κανω αυτο που λες, θα επρεπε να επαιζαν ολοκληρα καμποσα albums, αρα μαλλον χλωμο.