Τι θα έκανες...? Για

ωραιο παιχνιδι. μου ρθε ερωτηση:

μοντε:

μιας και εισαι φιλος του σινεμα, θα εκανες αποχη 5 ετων να δεις οποιαδηποτε ταινια με ανταλλαγμα μια χρονομηχανη και ενα backstage εισιτηριο για μια 2μισάωρη συναυλια των metallica εποχης master of puppets; ή οποια αλλη περιοδο των metallica προτιμας.

σε περιπτωση που παραβεις τον ορκο μεταμορφωνεσαι στην γκρεις καραλι

:stuck_out_tongue:

@Bluezlick:

Θα ακουγες για 1 χρονο μονο thrash με ανταλλαγμα χρονομηχανη που σε πηγαινε στο Woodstock η γενικα σε οποιαδηποτε περιοδο/μερος στα 60’ς?

@Αngmar

Θα δεχόσουν να δεις Entombed και Emperor σε συναυλία αποκλειστικά οργανωμένη για σένα, επιλέγοντας το setlist των 4 ωρών, με τον όρο να μη πεις ούτε μια λέξη (ούτε ένα σχόλιο) γι αυτό μετά, σε κανέναν?:-k

AXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAXAAXAXXAXAAXAXXAXAAX
AXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXA
XAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAAXXAXA
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :respect: :respect: :respect: :respect:

@Αngmar

Aν ερχοταν καποιος και σου ελεγε οτι απο εδω και περα δε προκειται να ξαναπληρωσεις cd και οτι για μια ζωη θα στα πληρωνε αυτος,θα δεχοσουν με ανταλαγμα να μην μιλησεις καθολου για μια μερα? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ε που ειναι το δυσκολο εδω;! :smiley:

@ Maiden1979:

Θα ανταλλαζες ολες τις στιγμες με τους διαφορους μουσικους που εχεις γνωρισει για μια και μοναδικη ωρα με τον Axl W. Rose???

@freedom

Θα ηθελες να διαλυσουν μεσα στο 2008 οι Maiden αρκει να παιξουν πρωτα στην Ελλαδα το Alexander The Great?

@karvou

Αν σου καθοταν η Μονικα Μπελουτσι με την προϋποθεση να δωσεις πασα στο επομενο 5Χ5 θα το εκανες?

όχι. Έτσι κι αλλιώς μου κάθεται (δε με διάβασες στο blog μου? :p)

(μεταξύ μας, θα έδινα πάσα… :wink: :stuck_out_tongue: :-s)

Οχι… Εξαλλου, το Αλεχανδερ ειναι απο τα λιγοτερα αγαπημενα μου κομματια…:-s

@ Zafrock

Θα φασωνοσουνα με το emo της ταξης σου με ανταλλαγμα τους Ozzy, Iommy, Ward, Buttler live στο σπιτι σου?:stuck_out_tongue:

Aυτο θα το εκανα κι εγω και ας εμενα νηστικος μια βδομαδα :lol: :lol: :lol: :lol:

Eαν αυτη δεχοταν να την παρει ολη η μπαντα μετα, γιατι οχι; :-k :stuck_out_tongue:
(Αν και δε νομιζω οι Σαμπαθ να ειναι σαβουρογαμηδες.)

πανευκολα. παει η συμφωνία; σου υποσχομαι για μια εβδομαδα. ετοιμαζε το δανειο. :stuck_out_tongue:

αμε. εχω δει πολυ περισσοτερα λαιβ απ οσα νομιζετε αλλα δεν σας τα εχω ζαλισει αν και εχουν ερθει θεματα για τα γκρουπ στην επιφανεια:p

Καλα ολα αυτα που λεμε, αλλα να υπηρχε καποιος να τα πραγματοποιησει κι ολας…

θα έβριζες το AMOLAD και θα απαρνιόσουν τους Maiden αν τα έκανα όλα αυτά πραγματικότητα?

Οχι, γιατι τα περισσοτερα εδω μεσα με αφηνουν αδιαφορο…:stuck_out_tongue:

για αυτό και δε τα κάνω πραγματικότητα!

Λουκιανέ παίζει και να το έκανα για να σταματήσουν να με ζαλίζουν!:stuck_out_tongue:

ζαφ θα άκουγες ΗΙΜ για 2 χρόνια αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να δεις τους sabbath στο rockwave?

Νεφέλη, θα έκανες εγχείρηση αλλαγής φύλλου για να αρέσεις στον Vallo?

έιιιιιιιιιιιιι!!!
1)δεν τα έχει με άντρα και
2)φυσικά και όχι!!για κανέναν!!απαπαπαπαπαπαπαπα!