Τι θα έκανες...? Για

1. είσαι σίγουρη?
  2. Εύγε! είσαι μία γυναίκα με πάθος. Είσαι Marie Claire (άσχετο, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να πω:p)

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ας ρωτήσω τον

[I]@Thorgal

Θανασάκη θα έκοβες ποτέ το μαλλί δεν το ξανάφηνες ποτε θα φορούσες για όλη την υπόλοιπη ζωή σου κουστούμι γραβάτα θα γινόσουν επίτροπος στην Αγία Πελαγία μεγάλη η χάρη της θα γινόσουν κολλητός του τσουκαλά αλλά με αντάλλαγμα να ζήσεις για πάντα στην Σκωτία???[/I][/I]

Καλα ολα τ’αλλα ρε μαμυ αλλα τον τσουκαλα στη Σκωτια τι σκατα να τον κανω? Να μου πλενει την κιλτ?8O

Πλακα-πλακα με το κωλοεπαγγελμα που εχω επιλεξει παιζει να καταντησω ετσι ακριβως και χωρις να εχω ως ανταλλαγμα αυτο το φοβερο πραγμα που μου εταξες…:frowning: :frowning: :frowning:

Ασχετα αν κανω ο,τι μπορω για να μην υποκυψω πηγαινοντας στη χρηματιστηριακη με τη μαλλουρα αμολα και με μπλουζακι Opeth!!:smiley:

Sorry kiolas alla exv mia aporia…
An ginei epitropos pws 8a zhsei sthn Skotia? Mesa sto monasthri den 8a einai?

Θα προαχθω σε Κελτης Δρυιδης και αναγκαστηκά θα με διορισουν σε Καθεδρικο στα Χαϊλαντς μιας και ο “χριστιανισμος” επιλεχθηκε να ειναι ο “νομιμος διαδοχος” του παγανισμου εις τα ιερα εκεινα μερη!!:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

θανάση εγώ τα ξέρω για τον ενδυματολογικό κώδικα το κερατό του ρε συ έλεος άκου κώδικας στο ντύσιμο για αυτό στα λέω:D :smiley: :smiley:

όσο για την μαλλούρα και τα τισερτ?

θανάση γερά με τσαμπουκά

η τρομοκρατία και τα ξένα συμφέροντα των αρτίστι μας τα πιάνει πορτομπέλλος και λοιπών δεν θα περάσει

@Princess

Πες μου τι θες να σου δωσω για να μην ξαναδω απο εσενα φωτογραφιες της Ιρλανδιας

Mία φωτογραφία που θα έχεις βγάλει εσύ στην Ιρλανδία

Μαλακια παιχτηκε :smiley:

Κρισπ θα πηγαινες στην Θυρα 13 να υποστηριζεις βαζελο σε ντερμπι με γαυρο με ανταλαγμα να πηδηξεις γκοθακι?

Γκιγκατρον θα του κανες παρεα με ανταλαγμα να κανετε πραξη με την Τζενα Τζεημσον την αγαπημενη σου σκηνη απ’τις ταινιες της?

Ντεχτερ θα εκαιγες τα σιντι Τσουλ και Νεβερμορ και θα τους απαρνιοσουν φορεβα για να παρεις πτυχιο με βαθμο στα 4 χρονια?

βασικα κ ΕΜΟ γινουμουνα για να παιξω με τον Θεο!:lol:

φερε ολα τα CD τωρα!:lol:

Maiden1979@
θα δεχοσουνα να ντυθεις χιππης με λουλουδια παντου κ χρωματιστα ρουχα,να ακους κ να χορευεις χιππιδιες κ να λες οτι αγαπας του παντες για ενα ολοκληρο βραδυ με ανταλαγμα να δεις το Group πυ εχεις πολυ αχτι να δεις κ δεν το εχεις δει ποτε?

@όλους:
Θα δεχόσασταν να γυρίζατε στην Γ’Λυκείου με 8 ώρες διάβασμα κάθημερινά αν είναι να δούμε μια ικανή κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο;

Το 8 ωρες διαβασμα ειναι υποχρεωτικο? Γιατι εγω στην τριτη λυκειου ζητημα ειναι να διαβαζα δυο…

OXI!:lol:

:lol: :lol: ευχαριστώ πολύ!!και μια ερώτηση για σένα…
θα άφηνες ποτέ μαλλιά/μούσι και γενικώς θα ντυνόσουν σαν μεταλλάς για να εξαφανιστούν με μαγικό τρόπο όλα τα μαθήματα που χρωστάς+να βρεις αμέσως δουλειά;

Οχι. Ξερο…

απαπαπαπα

εγώ δουλειά? γιατί τέτοιο πράγμα? Δε σου έχουν πει ότι είμαι από τους μεγαλύτερους τεμπέληδες :stuck_out_tongue: Αν μου έρχονται λεφτά δίχως να δουλεύω, όχι μόνο αφήνω μούσια και γένια, αλλά κάνω και αποτρίχωση με κερί στο στήθος!!!

karvou?
Θα γίνεις άτριχος για πάρτη μου???

έχεις καλή προίκα? (άρα να παίρνω λεφτά χωρίς να δουλεύω!) :stuck_out_tongue:

Την εμορφιά μου!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

έχω και jacuzzi!