με αυτά μόνο, θα πρέπει να “υποστείς” (?) το δασίτριχο μου στήθος
(είναι μύθος, είναι μύθος
το δασίτριχο μου στήθος!)
με αυτά μόνο, θα πρέπει να “υποστείς” (?) το δασίτριχο μου στήθος
(είναι μύθος, είναι μύθος
το δασίτριχο μου στήθος!)
καλά δέχομαι!:?
o karvou έχει τόσες τρίχες στο στήθος, όσοι και οι οπαδοί του witch-clan/ένωση κέντρου, στις μέρες μας…
witch θα γινόσουν σκυλού για 3 μήνες (δεν θέλω να σε ζορίσω) για να βγάλουν επιτέλους οι POS ένα album που πραγματικά να ακούγεται?
Ωχ…
Προμηνυεται καταιγιδα…
Είμαι σκυλού (σκυλί μαύρο) από το 1997 γι’αυτό βγάζουν ΔΙΣΚΑΡΕΣ!!!
witch, θα με παράταγες εμένα και το δασύτριχο μου στήθος για να πας να ζήσεις με τον Johan? :oops:
ChrisP:Θα έβγαινές ραντεβού και θα τραγουδούσες στη σκηνή με τη Kotoko,για να είσαι με τη dream team του 92 και να παίξεις μαζί τους?
:? :? δύσκολη απόφαση … γμτ… τι να διαλέξω???:? :? :-- sign-:oops: sign-:oops:
Kαι εγώ είμαι στην αποκάτω κατηγορία…
1. Έπρεπε να βάλεις όνομα Teagan Presley.
2. Αναλόγως την ώρα.
8.45 aaaaaaaaaa
Όχι, ούτως ή άλλως στα 5 χρόνια θέλω να το πάρω, δε με πειράζει
ΛΕΝΤ θα άφηνες όλο το Χημικό να χαϊδέψει τα μαλλάκια σου και θα άκουγες 2 σιντι Τουλ στη σειρά για να πάρει ο Μπάουγκ πρωτάθλημα και να πάρεις μεταπτυχιακό στα tr00 μαθηματικά που γουστάρεις; (όχι στα εφαρμοσμένα φυσικά, αυτά είναι γκέη)
ΙΦΡΙΤ θα με άφηνες να κουρέψω στο σκυλί σου για να σου αγοράσω αυθεντικό το Salival όσο κι αν κοστίζει;
ΑΝΕΤΑ.
Ωραία. Στο μύτηνγκ θα φέρω και λαστιχάκια να σου κάνω τα μαλλιά πλεξουδίτσες:D
Αφου φερεις πρωτη την υπογραφη του προεδρου μας οτι θα με παρει στο μεταπτυχιακο.
Βασικα ο προεδρος αμα με δει θα με σκοτωσει.
Επισης οπως υπεγραψες υπογραφει ενας ΚΝΙτης της σχολης μας. Μουαχαχα ο Καρβου ειναι ΚΝΙτης.
Καρβου θα πηγαινες καθε βραδυ επι μια εβδομαδα, ξερεις με ποια-μην πω ονοματα εδω περα, με ανταλλαγμα να σου κανει μαθηματα προπονητικης ο Μπαγεβιτς?
Όχι. Έχω και μία αξιοπρέπεια… Αν όμως μου έκανε μαθήματα και μετά με έπαιρναν στο Θρύλο, τότε το συζητάμε!
(ας δω τη θετική πλευρά… θα είχα και ένα μέρος να απλώνω τα ρούχα μου όταν θέλω να στεγνώσουν)
Καθως και να σκαλιζεις το τζακι αμα βουλωσει. Ή να ξυνεις την πλατη σου. Ή τα τετοια σου στον παγκο, οπως κανει καθε προπονητης του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια.
να τονίσω ότι πρόκειται για κοινή λατρεία εμού, του Led και του Nihilist από τα ΜΣΝιακά μας καψίματα και δεν είναι κάποια από τις κοπέλες του φόρουμ…