Ο χρήστης SoFi λέει:
η ερωτηση σου στο τι θα εκανες αν παντως ηταν ατυχης οσον αφορα το ατομο, για τον μπους λεω
“Σοφι βιασου αγαπη μου, μας περιμενουν για δειπνο!”
Ο χρήστης SoFi λέει:
η ερωτηση σου στο τι θα εκανες αν παντως ηταν ατυχης οσον αφορα το ατομο, για τον μπους λεω
“Σοφι βιασου αγαπη μου, μας περιμενουν για δειπνο!”
Ο χρήστης SoFi λέει:
ωπα
Ο χρήστης SoFi λέει:
μπρους!
Ο χρήστης SoFi λέει:
τζιζους
Ο χρήστης SoFi λέει:
να γνωρισω τον μπους! 8O
Κωλοπαιδο.
@sofi - k
θα άκουγες το Chinese democracy για πρώτη φορά ένα ολόκληρο χρόνο μετά την κυκλοφορία του (δλδ το 2046) για να αποσιωπίσουμε όλοι μας το γεγονός ότι έχεις κοινές ιδιότητες με τον Κων. Μητσοτάκη?
@δεχτερ
θα πήγαινες μόνη (κ χωρίς κινητό) στο μύτιν με τους πέφτουλες/μπουγατσοφάγους για να αντικαταστούσαμε (έτσι είναι?) το R μας με τον μικρό Νικόλα?
θα έγραφες κείμενο-αγιογραφία 6,000 λέξεων με θέμα “πόσο γαμάτο είναι το moderation στο rocking: ένας οδηγός για νέους moderators” για να γίνεις εσύ ο μοναδικός moderator?
Θα πάντρευες κ θα έδινες την ευχή σου στον γάμο της όχιολγα με Εγγλέζο, για την ανεξαρτησία της Σκωτίας?
Οχι κι εσυ.
Αρνουμαι να το κανω γιατι δεν εχω τετοιες ιδιοτητες.
Χμμμ. Θα πήγαινα μόνη Τώρα το χωρίς κινητό δεν το υπόσχομαι, αν με χρειαστεί καμιά φίλη μου;
Πότε το αντικαθιστάτε το R με το Μικρό Νικόλα;
ΜΟΝΤΕ: Θα άφηνες ξανά να μακρύνει το μαλλί σου αν υποσχόμουν να ακούσω τα πάντα από Opeth και να απομνημονεύσω και τις φάτσες τους ώστε να μην περάσω ξανά τον Lindgren για έναν καθημερινό ψηλό τύπο;
(μόνο Σκόρπχιονς μη μου ζητήσεις να ακούσω:( )
Χωρίς κινητό λέμε. Να δω τι θα κάνεις όταν θα στην πέσουν οι λιγουρομπουγατσοφάγοι όλοι μαζί !! πήγαινε πρώτα κ το αλλάζουμε μετά…
Θα την προστατευει ο λεντ.Ειναι φιλεναδες.
Δεν έχω δει κανέναν πέφτουλα στο φόρουμ πάντως Σας συμπαθώ όλους βρε.
Θέριε στα διάλα.
ΘΕΡΙΕ: Θα διάβαζες όλα τα βιβλία με το Μικρό Νικόλα και θα δεχόσουν να με πηγαινοφέρνεις από τη σχολή με το αυτοκίνητο όταν έχω εργαστήρια και είμαι φτώμα, με αντάλλαγμα ένα ταψί κοτόπουλο με πατάτες;
ΜΟΝΤΕ σε ρώτησα πχιο πάνω
θέριο θα έχανες τους dark tranquillity (3 φορές) για να πάει τσουλου ο Άρης?
καούρα με το μαλλί μου… ε όχι λοιπόν ! για να το αφήσω θα πρέπει να είμαι λούλης 1 χρόνο, ενώ εσύ, σιγά την θυσία. άσε που είμαι λιγότερο άσκημος έτσι (στην πραγματικότητα - οι φώτο με χαλάνε γιατί τις κοιτάει κ το σοφι-κ).
ζήτα άλλο αν σου βαστάει
νίχιλιστ σε βλέπω που μας διαβάζεις ! σε ρώτησα κ εσένα κάτι ! δες σελίδα 1
Xρμφ.
Θα πρέπει να βρω κάτι άλλο και αυτό θα αργήσει γιατί προς το παρόν έχω σκαλώσει με το μαλλί σου.
Οχι.Ουτως ή αλλως στα προκριματικα θα βγαιναμε εκτος και θα παιζαμε παλι ουεφα.:lol:
Για ενα ταψι μονο οχι βεβαια,τρωω και τζαμπα σπιτι μου.
Για φαι οποτε θελω ομως ανετα.
Μα τι στο καλό? αόρατος είμαι?:-s
Cozy, θα έβαζες make-up στα μάγουλα σου, για 1 χρόνο, ώστε να μη μοιάζουν τόσο ρόδινα, αν πέρναγες αυτή τη στιγμή Στοιχεία Ι, τα πάντα από Γιαννάκογλού και τα πάντα από Κακκαρά;
Μα το δικό μου το φαΐ είναι κάτι καλύτερο από τζάμπα. Θα σε βυθίσει στο λογοτεχνικό θησαυρό του Μικρού Νικόλα και θα σε ευλογήσει και με την ευτυχία της παρέας μου 4 φορές τη βδομάδα.
Ψήσου λέμε.
@καρβου: λολ. Δεν είσαι πέφτουλας ρε. Απλά έχεις Μεσογειακό ταμπεραμέντο.
Α αν ειναι 4 φορες τη βδομαδα οκ.Αλλα θα μαγειρευεις κ αλλα πραματα.
Ψηθηκα,εκλεισε.
Για τις λιγες ακομα που θα ειμαι ακομα Σαλονικα θα τρωω τζαμπα οποτε θελω.Εργαστηρια σιγα μην εχεις,ακομα δεν αρχισατε,τον μικρο νικολα τον διαβαζω χαλαρα,αρα γιες.
Γιατί, μετά πού θα πας; Και για πόσο καιρό; Θα χρειαστώ άλλο σωφέρ ή θα γυρίσεις γρήγορα;
Αλλιώς η συμφωνία δε μετράει :-k
Α συ δεν το ξερεις?Φευγω Μπερλιν την αλλη Δευτερα.Για κανα 5μηνο.
Η συμφωνια ειναι συμφωνια.Δεν μπορεις να την ακυρωσεις.
Λυπαμαι,μολις πιαστηκες κοροιδο
Νομίζεις. ΑΧΑΧΑΑΧ. :har:
και όχι μόνο και πανεπιστήμιο ξαναπερνάω και μεταπτυχιακό ξανακάνω μη σου πω οτι χτυπάω και ντοκτορά
Tην ίδια ερώτηση έχω κάνει πολλές φορές στιν εαυτό μου!
Και έχω αντιπρόταση!
Θα “έσβηνα” το 95% των μουσικων που έχω γνωρίσει (και ξέρεις ότι μιλάμε για πολλούς!) για ένα μόνο λεπτό με τον Axl! 8)
Δεν μπορώ όμως να ανταλλάξω τους Maiden, τον Alice Cooper, τον Dio, τους Scorpions, τον Lars, τους Manowar και τέτοια μεγαθήρια… :dunno:
Θα τον πετύχω κάποια στιγμή ρε! 8)
…και μετά θα αλλάξω πλευρό… :lol:
[SIZE=“4”]NO FUCKIN’ WAY!!![/SIZE] [-X [-X
Είμαι ικανός να τους πάρω από το χέρι (το όποιο συγκρότημα) και να τους βάλουν με το ζόρι να παίξουν για μένα, παρά …αυτό που είπες! :lol: :lol: