Τι θα έκανες...? Για

@bluezlick:

Θα φορούσες για 1 μήνα δερμάτινα παντελόνια, στενά ποζεράδικα t-shirts κ.τ.λ. και θα πήγαινες σε συναυλία Scorpions με πανό “Ι Love You, Matthias! You 're The Best!”, προκειμένου να αναστηθεί ο Jimmy Hendrix; :-k

:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

πρωτον γραφετε Jimi :lol: :stuck_out_tongue:

δευτερον μιλαμε για την μεγαλυτερη μου αγαπη στην μουσικη την μεγαλυτερη μου επιοη κ γενικα εναν ανθρωπο που με εχει στιγματισει!
θα εκανα τα παντα για να δω τον Hendrix κ το εννοω!:wink:

Θα αντάλλασες μέχρι κ το ταλέντο σου στην κιθάρα? Αν σου γνώριζαν τον χέντριξ θα δεχόσουν να μην ξαναέπαιζες κιθάρα?

πρωτον δεν εχω κανενα ταλεντο!
αν μου τον γνωριζαν κ τζαμαρα μαζι του θα το δεχομουνα!
ετσι κ αλλιος εαν τζαμαρα με τον Hendrix σιγα μην ξαναεπαιζα μετα!:stuck_out_tongue:

Πανευκολα!!
Ετσι κ αλλιως μετα απο κανα χρονο το πολυ αυτος θα καταλαβαινε οτι τελικα του αρεσει περισσοτερο ο Τony του διπλανου διαμερισματος και πως θα ηθελε να περασει το υπολοοπο της ζωης του στην αγκαλια του!
Ετσι το OxiOlga μετα την ανεκτιμητη υπηρεσια που θα προσεφερε προς την πατριδα:p θα ηταν και αυτο με τη σειρα του ελευθερο να πλανεψει οποιον θελει!!!:smiley:

Ellanor,θα πήγαινες σε συγκέντρωση του Καρατζαφέρη και θα έφτιαχνες ένα κόμιξ μαζί μες τον Λιακόπουλο με τίτλο ‘Οι Ελ,ο Μέρλιν και εγώ,ταξίδι στην Ελλάδα’,για να έχεις την ευκαιρία να δείς το Woodstck του 69?

Τίποτα πιο εύκολο δε μπορείς να με ρωτήσεις? Ε λοιπόν, ΝΑΙ, θα το έφτιαχνα αυτό το κόμιξ για να παω στο Woodstock! Τα σκίτσα θα τα έκανα σκόπιμα εντελώς γελοία ενώ με αυτόν τον τίτλο που μου έδωσες κανένας έτσι κι αλλιώς δε θα το έπαιρνε στα σοβαρά… Πιστεύω ο τίτλος ταιριάζει και στα πρόσωπα που θα απεικονίζει :lol:

Και όταν πήγαινα στο Woodstock θα έπαιρνα και τον Λιακόπουλο μαζί μου, και θα τον άφηνα καταμεσίς μιας μεγάλης παρέας χίππηδων, ώστε να τριπάρουν και να γελάνε με όσα τους λέει…

(κατα τ’ άλλα εδώ έχουμε 2 άκρως αντίθετα που το να προσπαθείς να τα ενώσεις είναι σα να προσπαθείς να ενώσεις τη νύχτα με τη μέρα - δηλαδή τον Λιακόπουλο και τα σοβαρά κόμικς…)

Οι απανταχού οπαδοί των Floyd θα έβλεπαν Β.Κωστέτσο και Η.Ψινάκη να κάνουν άγριο σαικς για μια ολόκληρη νύχτα προκειμένου να δούν ένα live τους? (ωτοασπίδες, καλύπτρες για τα μάτια και λοιπά παράθυρα απαγορεύονται…)

Εννοειται!Θα το τραβουσαμε και σε καμερα και με τα τρελα λεφτα που θα βγαζαμε πουλωντας το βιντεο ή ζητωντας λυτρα για να μην ανεβει σε ο,τι site υπαρχει και σε ο,τι κουτσομπολιστικη εκπομπη παιζει θα πληρωναμε και ολα τα εξοδα του ταξιδιου.:wink:

Χαλαρά… θα πεφτε και γέλιο! ~ Το επώδυνο θα ήταν αν έλεγες να συμμετάσχουμε και μεις εκεί! :stuck_out_tongue:

Εγω με Αγγλο???
ΠΟΤΕ!!!

και σε ειχα σε συμπαθεια…[-X [-X [-X
κριμα…πολυ κριμα…

Μπραβο ρεεεε…
Ωραιος εισαι και εσυ…
Για την Σκωτια πλεον μπορβ να πω οτι με ‘‘πουλας’’ ανετα…αλλα πολυ ανετααααα…[-X [-X :? :frowning:

όλγα εγώ μόνο το ερώτημα έθεσα… είδες πως σε έδωσε ο αδερφός σου με την μια στον εχθρό !

τόλκι θα ανεχόσουν τον δατς γουαη για 1 μήνα, για να γνωρίσεις τον κοκκινοκεραμίδα?

Ε-Λ-Ε-ΟΣ,τι μοντεράτορ είσαι εσύ?:lol:

Για μια ζωη οχι μονο για ενα μηνα :roll: :roll:

θα ανεχόσουν τον δατς γουάη ΚΑΙ τους φίλους του ΚΑΙ το φυστικοβούτυρό του ΚΑΙ τα μαξιμ του ?

Θα ανεχομουν οτιδηποτε (ακομα και τις κολλημενες σελιδες του MAXIM) για γνωρισω τον ρεντ παϊραμαϊντ

Να ρωτίσω κάτι?
Πως από κοκκινοπυραμίδας έγινα κοκκινοκεραμίδας?:-s

δεν λες πάλι καλά που δεν σε φωνάζουν κοκκινοσκουφίτσο…

Ο ερωτας ειναι τυφλος.Συγγνωμη…