Τι θα έκανες...? Για

Γιατι ο ερωτας του Τολκκι για σενα τον χτυπησε σαν κεραμιδα.

Ληγει το θεμα εδεπα.Απο εδω και περα οτι εχω να πω θα το πω με πραξεις.Τελλος

Τι επικό θρεντ! Γιατί είναι πεθαμένο?
Κάμνω την αναγέννηση:
@ifrit: Θα αγνοούσες τηλέφωνο από τη βάσω (το μοναδικό που θα σου έκανε, ε!) για να έχεις το salival?
@δεχτσα:Θα απαρνιόσουν τον Μπαλτά για να παραδεχτούν όλοι ότι οι muse μαμάνε και ότι ο bellamy δεν είναι γκει?
@μόντε: Θα σταματούσες να ποστάρεις για την ΑΕΚ άμα είναι να κάνει ο Ρίμπο πρωτάθλημα του χρόνου?

-Κρισπ θ’αγοραζες διαρκειας του βαζελου και θα πηγαινες σε καθε ματς αν ηταν να σου κατσει η φιλη ξερεις ποιας?
-Ψοφι θα κοιμοσουν ενα βραδυ στο μερος που υποτιθεται οτι βγαινει το φαντασμα που σε τρομαζει αν ηταν να δεις λαηβ System of a down + GnR?

Τι λε ρε, δεν απαρνιέμαι Μπαλτά με τίποτα.- Οι Μιουζ είναι άντρες και το λένε όλοι (σχεδόν).

Αυτό για τον ίφριτ είναι άτοπο, διότι έχει δηλώσει στα Εξάρχεια σε ανύποπτο χρόνο ότι θα απαρνιόταν Τουλ αν δε γούσταρε η γκόμενά του. Οπότε…

:smiley:

Οριτζιναλ Γκανζ εννοεις α. ΝΑΙ. Θα ευχομουν κατι στο φανδαζμα και θα περναγε επιτοπου στην αντιπερα οχθη.

Τι έκανε λέει ο γκέι! ΑΧΑΧΑΧ έχει να φάει κράξιμο.
Οκ, μιας και ήταν άτοπο, πάρε επαναδιατυπωμένη ερώτηση:
Θα έκανες ταξίδι Σαλλόνικα- Αμέρικα και πάλι πίσω αμέσως με αεροπλάνο :!: για τον λόγο που είπα πρίν?

θα ζωντάνευε ??? :-k :-k :-s :-s :-s :-s

ναι. κ φέτος δλδ κ του χρόνου? 2 στα 2

@ρουδόλφο : θα σταματούσες να ακους σκόρπιους μέχρι να δεις στην αγκαλία μου του τζόβιδες, για να μην σκίσω το εισιτήριό σου?

@Μάνο : θα απαρνιόσουν τα σορτσάκια σε όλες για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, για να δεις χωρίς σορτσάκι κορίτσι της επιλογής σου?

@κρισπ : θα γινόσουν ΑΕΚ για να μην πας στρατό?

ναι.μη το σχίσεις:(

Προς το παρόν, we’ve got that one. Αλλά ακόμα και αν ήταν διαφορετικά, όχι. Δε θα απαρνιόμουν ποτέ τα σορτσάκια. 8)

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι τα σορτσάκια εντείνουν την επιθυμία μας να δούμε την άλλη χωρίς αυτά -άρα κάνουν τη στιγμή αυτή πιο μαγική

Όταν μιλάω για σορτσάκια γίνομαι τόσο ποιητικός… Σαν τον ashen_cold να μιλάει για τους summoning ένα πραμα #-o #-o

σειρά σας

@Μοnte: Θα μας έλεγες τη γνώμη σου για κάθε ταινία που βγαίνει (και να κάθεσαι να απαντάς σε κάθε κράξιμο που θα σου κάνουν) για να σταματήσουν να κάνουν εγγραφές στο φόρουμ γραφικοί γιούζερς;

Όχι. Γιατί αγαπάμε τους γραφικούς γιούζερς και γιατί είμαι και γω γραφικός (σόρυ που απάντησα μόντε, αλλά με πνίγει το δίκαιο…)

Για τη “φιλη ξερεις ποιας” οχι. [-X
Για την Αννα ναι. :-s

Οχι μανες!
Ειπαμε, κατα της υποχρεωτικης θητειας ειμαι, αλλα εσυ το γαμησες… :stuck_out_tongue:

Εσύ δεν είσαι γραφικός. Είσαι ίφριτ. ¶ντε, πάνε δήλωσε συμμετοχή για το μπάσκετ τώρα

άγγιξες την πιο ευαίσθητη χορδή μου

που υπογράφω?

πες τι θες. όλα τα έχει το μαγαζί

Συγγνώμη, αλλά δεν παίζω μπάσκε φίλος…

Ναι
.-

@Ντιμονκλινα:καϊους ή γκομενακι της επιλογης σου;

¶τοπο είναι το ότι ξαναρωτάς εμένα και όχι το ίφριτ :stuck_out_tongue:

Αλλά απαντώ: εννοείται πως όχι ε, αγαπάμε αλλά φοβόμαστε/χεζόμαστε σε αεροπλάνα.-

παρλαπίπα για Μικρό Νικόλα, γιατί θυμήθηκε απογείωση και φοβήθηκε, σάι