Τι θα έκανες...? Για

To ήξερα οτι θα πέσεις στην παγίδα. Απλά το ήξερα.
Πρώτον: Ξέρεις την νγκάβλα που χω με κάιους.
Δεύτερον: ξέρεις ότι τις γκόμενες τις γράφω στα @@ μου.
Τρίτον: Ξέρεις ότι η μόνη κοπέλα που θέλω είναι στην άκρη του θεου οπότε και να ήμασταν μαζί @@…
Και ξέροντας όλα αυτά τώρα ξέρεις ότι διαλέγω κάιους…

Θα έριχνες το σκαϊ βάλλεϋ στο σκουπιδιαρικο την ωρα που περναει για να εχεις αυτην λοιπον;

Ανετα.

φεηκ.

μαλάκες το σκάη βάλλευ γαμάει δισκογραφίες κ επειδή το λιώνω συνεχώς τελευταία, λίγα τα λόγια σας…

αλλά για γυναίκα…

πέτα το να πάει στο διάολο, να πάει

'Οχι και συ ρε μόντε… Το σκάι βάλλει είναι μέσα στους δίσκους που έχω χιλιολιώσει…
Το θέμα είναι ότι δεν είναι για γυναίκα, αλλά για ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Ίφριτ φέρθηκες πούστικα…
Λοιπόν, το πετώ και μετά το αγοράζω 10 φορές για να εξιλεωθώ.

για ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, φίλε πετάς κ τους ίδιους τους κάιους στον γκρεμό

και καλά κάνεις

+1

Γιατι σεξ ακουγοντας Kyuss μπορεις να κανεις,Kyuss ακουγοντας σεξ δε γινεται…

!!!

:lol:

@Demon Cleaner: θα έμπαινες σε κινέζικο αεροπλάνο, με Κινέζο πιλότο, Κινέζα αεροσυνοδό, Κινέζο μηχανικό, για Την Γυναίκα;

@δεχτερ

θα έκανες διαγωνισμό με εμένα για το ποιος μιλάει πιο γρήγορα, για… (βάλε εσύ κάτι)?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Εγραψε ο Hokam…

@manos87…Θα καθοσουν να παραδεχτεις οτι εισαι αθλιος στο ταβλι για να σου φερω τη γνωστη σερβιτορα (ξερεις εσυ) με σορτσακι…??

(Βεβαια τοτε φοραγε φουστα που με φτιαχνει εμενα αλλα ξερω πως προτιμας τα σορτσακια…)

Mα το παραδέχομαι ότι έιμαι άθλιος στο τάβλι. Είμαι. Το ξέρω.

Που ντη, που ντη? Δεν τη βλέπω. ¶ντε φέρτηνα

-Χοκαμ. Θα γινοσουν γκρουπι των Ντορς σε παγκοσμια περιοδεια αμα ειναι να δεις λαηβ τους επανενωμενους Φλοηντ?

απφξαγοξαπδγξοαδξγπαδογξαπδγοξαπγοαγξγηρθςρ9τθ457252745028745;γηογιηςγς…

η ανωθι κατασταση επικρατησε στον εγκεφαλο μου κατα την επεξεργασια του διλημματος…

Χμ…μαλλον μετα την παγκοσμια περιοδεια των ακατανομαστων θα μουν εγκεφαλικα νεκρος,οποτε δε θα εκτιμουσα με τον δεοντα σεβασμο το μουσικο γεγονος της χιλιετιας.Αρα…οχι…

Λεντ:Θα ψηφιζες ΠΑΣΟΚ αν ηταν να αποφυγεις μια καυτη βραδια μαζι Της?

Χμ, αμα κανω το πρωτο να μου κοπει το χερι, αν κανω το δευτερο να μου κοπει ο πουτσος. Χερια εχω δυο.

Χμρφφ… Το “κάτι” δεν ξέρω ποιο να είναι :-s

Τεσπα αν μου έρθει τίποτα θα κάνω έδιτ.

Αλλά θα έκανα διαγωνισμό για το ποιος μιλάει πιο γρήγορα, στάνταρ!!! Δε συναντάς καθημερινά άξιο αντίπαλο ε. Δε μου λες, εκτός από γρήγορα, μιλάς και πολύ;

@ λεδ: Θα έμπαινες στο αυτοκίνητό μου εάν σε κυνηγούσε Εκείνη και ήμουν η μόνη σανίδα σωτηρίας σου; (υπενθυμίζω πήρα δίπλωμα με τη μία και χωρίς λάδωμα, ε).

@ΛΕΔ: θα αφηνες emo φρατζα προκειμενου να γνωρισεις την αγαπημενη σου μπαντα απο κοντα???

@μοδερατορεσ: αν απαντησει ναι απαιτω ban

:lol: :lol: :lol:

Mα ο Led ΕΧΕΙ ΗΔΗ emo φραντζα!

Θα εμπαινα στο αυτοκινητο σου και θα το οδηγουσα. :slight_smile:

Gt kNc oLo t3toi3s 3rotis3is? <3

Μπα, δεν ξερω κατα ποσο θελω να τους γνωρισω απο κοντα. Θα εχω πολλα να πω αλλα δεν καιγομαι και τοσο.

Ποιο ειναι αυτο παρεπιπτοντως??