Η μπαντα της Φλωρινας.
Τοτε χανεις μαλακα που δεν θελεις να τους γνωρισεις. Κερδισα απο εναν διαγωνισμο ενα backstage pass περυσι και ειναι πολυ ενδιαφεροντα ατομα. Ξεκινησαμε συζητησεις απο τις απλες πεντατονικες και καταληξαμε στην θεωρια των χορδων.
Μιλαμε για Φυσικη ή για μπαγλαμαδες?
Φυσικη αλλα μπερδευτικα. Των πορδων νομιζω ειναι οχι των χορδων.
πφφφφφφφφφ
Μεσαίωνα έχουμε ακόμα σε αυτή τη χώρα. Τόσο κόπο ρίχνουμε για να μην πέφτουν… [-X [-X [-X
…
αμαν πια:p ο πατερας μου φοβαται ΤΡΕΛΑ τα αεροπλανα επειδη ειχε κανει μια απαισια πτηση καποτε για Μαδριτη, οπου το παραθυρο που καθοταν πηγαινε παραλληλα με το διαδρομο:lol: :lol:
εσεις τι δικαιολογια εχετε να τα φοβαστε ρε? Τα πιο ασφαλη μεσα
τα αεροπλανα ειναι ο πιο απολαυστικος τροπος να ταξιδευεις
@δεχτσα: Ναι, γιατί υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην εκραγούν.
Ναι, οκ, αλλά αν πέσουν; 8O 8O
Τσισάκια
Απαίσια ταξίδια όπου όλοι στην καμπίνα κλαίνε και όταν προσγειωθούμε και βγει ο κάθιδρος πιλότος του φωνάζουν “ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ!!!”.
Ωραία ατμόσφαιρα για να αγαπήσεις την πτήση
Ντίμον Κλίνα, ρισκάρεις όμως ε; Εδώ εκρήγνυνται τα πιστολάκια, θα εμπιστευτείς το αεροπλάνο;
Έπεσαν:!:
Ξέρεις τι γαμάτα είναι κενά αέρος, οι αεροσυνοδοί να πέφτουν πάνω σου από το κούνημα, η διπλανή σου να σταυροκοπιέται κι εσύ να χαζοχαίρεσαι???
Fly as high as the sun ρε8)
Τα κενά αέρος δεν είναι τρομακτικά.
Τεσπα δε θέλω να σκέφτομαι αεροπλάνα.-
Oχι είναι πολυ τρομακτικά οταν τα κενα αερος είναι τοσο μεγάλα που είναι σχεδον ελευθερη πτωση…
σε τέτοιο διαγωνισμό είμαι κι εγώ μέσα ε …
καράβι ρε άπιστοι …
και ειδικά όταν πας σε κάνα μακρινό νησί και τρως 6 - 7 - 8 ώρες με 8 μποφόρ στο κατάστρωμα … 8) 8) 8) 8)
Εχεις ξερασει σιγουρα…δεν το συζηταω…
μοντε θα εκανες τον δατσ γαη μοντ(εσυ το μπαουλο) για να παρει η αεκ το νταμπλ???
Σου είπα νε. Όλα γι αυτή.
Μόντε, όχι, λυπήσου μας! Αμα είναι παμε να το πλερώσουμε καλύτερα το πρωτάθλημα…
δατς γουάη όχι ρε, σόρυ.
το νταμπλ είναι απόλαπση, το άλλο διαστροφή
στο κατάστρωμα όχι …
απλά την επόμενη μέρα θα είμαι συναχωμένος και τα μαλλιά μου θα έχουν κάνα τρελό σχήμα (σαν ιαπωνικό manga)
αν με κατεβάσουν κάτω σε σαλόνια κ.λ.π. είναι θέμα λεπτών …
αφού μια φορά γύρναγα με πλοίο και κούναγε πολύ και εγώ είχα αράξει στο κατάστρωμα και κατέβαζα club πατάτες και λοιπές χοληστερίνες από τα goodyes :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε, κατάστρωμα rulz, καμάκια στις τουρίστριες κλπ…
Γιεα 8)