Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί

αα πεστο μου ετσι!δεν το ηξερα καν οτι κανει meeting το forum.#-o

Έχει δικιο η κοπέλα!
Ας μιλήσουμε για το τσόφλι

του καρπουζιού

Κανει επισημα μια στο τοσο και πολλα κρυφα μεετιν και μετα ερχομαστε και ποσταρουμε οτι βγηκαμε κρυφα και κοροιδευουμε τους αλλους

ααα μαλιστα:!:παρεπιπτοντως ο αλλος εχει φαει τα λυσακα του με τα καρπουζια:p

ενω ελεγε η εφημεριδα οτι ο Igor (Cavallera) θα εμφανιστει σε ενα project gig στο Bios,τελικα δεν εμφανιστηκε ποτέ…(τουλαχιστον οσο εκατσα εγώ…)

πρεπει να διαβαζω αρχαια,λατινικα,ιστορια,εκθεση,βιολογια κ λογοτεχνια για να περασω λογοθεραπεια:( δεν ειναι ασχετα κ αχρηστα αυτα τα μαθηματα???

Εντάξει, ίσως η βιολογία και η ιστορία να είναι άχρηστες, αλλά τα υπόλοιπα χρειάζονται. Η λογοθεραπεία απαιτεί σωστή χρήση της γλώσσας (του οργάνου). Αν δεν ξέρεις αρχαία, που υποτίθεται ότι σε μαθαίνουν τον “σωστό” τρόπο ομιλίας… Τέσπα, ίσως να μην το θέτω καλά, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα :stuck_out_tongue:

omg!οταν ακουω για αρχαια μου γυρνανε τ’αντερα:p αμαααν!

Κουράγιο! Κι εμένα δεν μ’ άρεσαν αλλά τώρα μου λείπουν :stuck_out_tongue:

εε εισαι psycho:p το γνωστο(γραγω κ σημερα:?) μια χαρα ειναι!το αγνωστο ειναι για τον π…#-o

Σ’ αυτό θα συμφωνήσω :slight_smile: Καλή επιτυχία!

ευχαριστω:!:

οι αντρες εχουν ΜΟΝΟ το μυαλο τους στο sex.:-k αλλο αναπαντητο θεμα…#-o

η μαρία μας έχει φλομώσει στα κλισέ δήθεν ερωτήματα :stuck_out_tongue:

οντως:p δεν βλεπω να απαντατε ομως…:stuck_out_tongue:

Γιατί είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο μετά από το να ακούς τους Queensryche

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η Μαρία να έχει ξεθάψει δεκάδες θέματα και στην ουσία να μην έχουμε μάθει τίποτα γι’ αυτήν:-k

αα δεν συμφωνω8) μετα απ το να ακους rhcp ειναι:p
σαν τι να μαθετε δηλαδη??:-s

Οι γυναίκες το σκέφτονται περισσότερο από μας αλλά δε το λένε

Εχουν το μυαλο μονο στο σεξ ή μονο το μυαλο στο σεξ?Εχει διαφορα.

Γιατι αν εχουν μονο το μυαλο στο σεξ σημαινει οτι κανουν σεξ μονο με το μυαλο.

Ενω αν εχουν το μυαλο μονο στο σεξ σημαινει οτι δεν σκεφτονται κατι αλλο παρα το σεξ

το δευτερο καλε.αν κ ισχυουν κ τα 2:p δεν λεω οτι ειναι κακο αρκει να υπαρχει ενα οριο ρε παιδια…:-k