κ αλλο αναπαντητο ερωτημα που αφορα αντρες:p
γιατι ερωτευομαι ΠΑΝΤΑ λαθος ατομα???αμαν πια#-o
Το έχετε αυτο εσείς οι γυναίκες ,ερώτεύεστε όποιον νάναι,όποιος σας κάνει τη ζωή δύσκολή,και τα κάλα παλικάρια, τα αφήνετε στην άκρη.
οντως:(τους θεωρουμε σπασικλακια τους σωστους ανθρωπους κ δεν τους βλεπουμε ερωτικα…#-o
Πες τα.Και μετα λενε οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια.Σιγα μην ειμαστε και μπατσοι
το ενα δεν αναιρει το αλλο ρε συ:) γουρουνια ειστε,αυτο ειναι δεδομενο:p
δεν μπορω ποτε να καταλαβω τι συζητανε οι αλλοι στο ‘βαριεμαι πειτε οτι σας κατεβει’#-o
κ επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι περναω τοσο χαλια εφηβεια:(
δεν πας σ ενα ψυχολογο βρε μαρια
Χαλαρα!:lol::lol::lol:
Μαρια οι γυναικες εχουν το μυαλο τους στο sex.Οι αντρες απλα μας ακολουθουν!8O8)
μπαααα δεν θα το ελεγα:p δυστυχως εμεις τους ακολουθουμε#-o
το χω σκεφτει κ αυτο το ενδεχομενο:wink: βασικα αλλαζω γνωμη συνεχεια,αυτο ειναι το κυριοτερο μου προβλημα:( πολυ σπαστικο…ελπιζω να ωριμασω μεγαλωνοντας…
γιατι σηκωνομαι καθε πρωι στισ 7:30 απο το μαλακο + ζεστο μ κρβτκι μ γ ν περασω την μιση μ μερα σ ενα μερος οπου το μονο π κανω ειναι ν κοιμαμαι πανω απο το αβολο θρανιο μ οταν η καθηγητρια μ μ λεει κατι γ ηλεκτρισμο +κτ πργμτ που δν θ μ χρησιμευσουν +ποτε + εγω δν τ ακουω + αυτη ξερει οτι δν τν ακουω αρα τ συνεχιζει?
-
γτ οι ανθρωποι δν μπορουν ν πεταξουν??
-
γτ οι ανθρωποι εχουν παψει ν ονειρευονται?:(γτ ζουμε μεσα στη μιζερια?
+γτ ο ανθρωπος καταντα απανθρωπος?
γιατι τα παιδια την σημερον ημερα ξεχνανε να γραψουν αυτα τα ωραια
τα γραμματακια τα φωνηεντα…
για μενα τ λες ε???
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο/η απο πανω αναφερεται σε μενα. :-s
Για σενα το λεω.Δεν ειναι sms εδω.Δεν χρεωνεσαι αν γραψεις παραπανω.
εεεε συγγνωμη… απλα εχω συνηθησει ν γραφω ετσι γ αυτο…
υποσχομαι να προσπαθω να τα γραφω ολοκρηρα…:p8)
χεχε αλλα τοσο τραγικο ειναι??
Είναι λίγο κουραστικό όσο να`ναι
δεν υπάρχει ενας Johnny Depp που να μην ειναι διασημος και να ειναι δικος μου??
+1 με τον καημο θα μεινουμε… τετοιοι αντρες ειναι σπανιοι γμτ μου:?
Βασικα αυτο συνηθως γινεται οταν αυτες οι γνωμες που αλλαζεις δεν ειναι ακριβως δικες σου.Εννοω οτι αν εχεις διαμορφωσει αποψη για ενα θεμα χωρις ομως αυτο να εχει προελθει αποκλειστικα απο τη δικη σου προσωπικη κριση και απο αυτα που πιστευεις εσυ,τοτε ειναι πιο ευκολο να ακουσεις/διαβασεις/δεις κατι και να την αλλαξεις.Ενω αντιθετα αν εχεις ψαξει ενα θεμα μονη σου και το χεις μελετησει αρκετα θα χεις μια αποψη που δυσκολα θα στην αλλαξει κατι…Δε ξερω αν με καταλαβαινεις,φιλικα παντα…
(Εκτος βεβαια αν αλλαζεις συνεχεια προτιμησεις/πιστευω/γουστα και τα λοιπα…)