Βοήθεια για εύρεση κομματιών

οχι! οχι! οχι!!

το βρηκα

Ξερει κανεις που μπορω να βρω ελληνικο ροκ (βασικα Τρυπες,Παπακωνσταντινου) σε flac? pm

Παίζε με τον πόνο μου :stuck_out_tongue:

μπαλαντα ειπες

το 0:54 ειναι το σημειο που λες

ειναι ενα κομματι που υπηρχε σε μια παλια κασσετα του πατερα μου και το ακουγα στα τραυματικα παιδικα μου χρονια…:stuck_out_tongue:
καπου λεει after school’s over the playing in the park κ.τ.λ. και εχει κ ενα σολακι απο πιανο… οταν το φερνω στο μυαλο μου κατι μου θυμηζει η φωνη αλλα δεν μπορω να θυμηθω!!!
καταλαβε κανεις???

Αυτό πρέπει να 'ναι

http://www.youtube.com/watch?v=2OhtAnxqfQ0

Aυτο που εγραψε ο domino ειναι 1000%. Χωρις συζητηση. Ειναι Supertramp απο το δισκο Crime of The Century (1974)

noldor μήπως REO Speedwagon - I Don’t Wanna Lose You?

[B]H[/B] domino:p

ναι ρε φιλε αυτο ειναι!!!
τι γαματο κομματι…
ευχαριστω!!!:slight_smile:

εντιτ:γενικα λενε τιποτα αυτοι, γιατι δεν τους εχω ψαξει!!!

A συγγνωμη τοτε δεσποινις…ή μηπως κυρια domino? Αυτa ειναι. Ετσι να υπαρχουν και κοριτσια που να γνωριζουν πραγματα. Μπραβο. Και παλι συγχαρητηρια. Πολυ χαιρομαι οταν γυναικιες φωνες μιλουν για τετοια μουσικα πραγματα. Ευγε.

Αν λενε? Φυσικα και πολυ μαλιστα. Φιλε μου ειναι απο τις καλυτερες και αξιολογοτερες μπαντες του χωρου αλλα και γενικοτερα βεβαια.

Σου προτεινω ανεπιφυλακτα τα εξης απο Supertramp.Αυτα ολα ειναι ιερα μνημεια της μουσικης…

Supertramp (1970)
Crime of the Century (1974)
Crisis? What Crisis? (1975)
Even in the Quietest Moments… (1977)
Breakfast in America (1979)
Famous Last Words… (1982) Αυτος ο δισκος ειναι ο τελευταιος με τον αρχοντα [B]Roger hodgson[/B]. Μετα αποχωρησε για solo καριερα.

Αλλα και το Paris (Διπλο Live)

Οπως και επισης εναν σολο δισκο του Roger Hodgson
In the eye of the storm (1984)

Μην ταυτίζουμε όμως τους supertramp με το Hodgson. Ντροπή

Δηλαδη? Δεν κοροιδευω.Τι θελεις να πεις? Δεν ξεχνω οτι μαζι με τον rick davies εγραψαν πολλα τραγουδια αλλα ο hodgson ηταν η μορφη μεσα στην μπαντα (για μενα).Ειχε και την πιο χαρακτηριστικη φωνη. Και davies τραγουδησε πολλα. Δεν λεω ομως οτι μονο ο roger hodgson ειναι η supertramp. Αλλα μου ειναι παντα πιο συμπαθης.

Καλά μη φανταστείς, χωρίς να το σκεφτώ το πέταξα, είναι που θεωρώ τον Davies ισότιμο τουλάχιστον στην ηγεσία της μπάντας και ο Hodgson με δηλώσεις του τον έχει υποβιβάσει κάτι πολύ (με το γάντι πάντα) και κάπως έχει πέσει στα μάτια μου και έβγαλα το άχτι μου.

Ακόμα ψάχνω το κομμάτι που έψαχνα! Βρήκα ένα που μοιάζει αρκετά --> http://www.youtube.com/watch?v=kVRxdPWV3RM Το ρεφρεν αυτου που ψάχνω πάει όπως το ριφφ με το οποίο πάνε τα πρώτα λόγια αυτου που πόσταρα! Αυτο που ψάχνω είναι hard rock μπαλάντα, πολύ γνωστή, την έχω ακούσει αρκετεσ φορές στο ράδιο άλλα δεν την βρίσκω. Κάποια λόγια που νομίζω πως ακούγονται σε αυτο που ψάχνω λενε “i just wanna” ή “i dont wanna…μπλα μπλα” με το ριφ του Young όταν τραγουδάει στην αρχή. Ψιλομοιάζει και με το i wanna know what love is. HELPPPPPPPPP!

Ψαχνω ενα τραγουδι που νομιζω οτι στο video clip εδειχνε την μπαντα και γυρω της ηταν ενα τσιρκο και η μπαντα μερος του. Νομιζα οτι ηταν οι Mars Volta αλλα μαλλον κανω λαθος. Και αν θυμαμαι καλα ειναι σχετικα ηρεμο κομματι.

Αν καποιος βοηθησει ευχαριστω πολυ…

δεν πανε μαζι

Ναι ρε φιλε δικιο εχεις. Μελαγχολικο ειναι καλυτερη λεξη. Παντως Mars Volta δεν ειναι.
Και αν δεν εχει πηξει τελειως το κεφαλι μου νομιζω οτι αυτη η μπαντα εχει διαλυσει.
Ηταν και σχετικα επιτυχια πριν απο λιγα χρονια. Ξαναλεω μπορει να τα εχω κανει αχταρμα μεσα στην κεφαλα μου.