Δεν είναι άσχημοι.
Θέλω βοήθεια στο να βρω να κατεβάσω το ομόνυμο των king of the hill του 1991. Όποιος έχει ιδέα θα εδινε μεγάλη βοήθεια! Μαλλον δεν ειναι το καταλληλο θρεντ αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γράψω :?
Καλησπέρα σε όλους!
Κάπου μεταξύ 1998 και 2001 ο Rock Fm στην Αθήνα έπαιζε ένα τραγούδι στο οποίο η τραγουδίστρια (αν δεν κάνω λάθος) φώναζε yyuuupppiieeee ! Το τραγούδι είχε αργό ρυθμό.
Αν δεν κάνω λάθος την ίδια εποχή στον ίδιο σταθμό έπαιζε και το
Life without buildings - New town.
Έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι που ψάχνω, βρισκόταν σε μία συλλογή μαζί με Tricky.
Αν κάποιος, παρά τα δικά μου αν και νομίζω, έχει ιδέα για ποιο τραγούδι μιλάω θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν (πάλι αν) μπορούσε να μου το πει!
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
Γνωρίζει κανείς τον τίτλο και τον καλλιτέχνη αυτού του τραγουδιού?
:please:
Το βιντεο εχει 72 σχολια και ακομα αγνοειται το ονομα του τραγουδιου:lol::!: Αλλοι λενε για Satriani,αλλοι για Vai κ.α αλλά σιγουρη απαντηση δεν υπαρχει μεχρι στιγμης…Ουτε ο uploader δε ξερει#-o
http://rapidshare.com/files/1086503024/ήχος.wav
Ξέρει κανείς ποιο συγκρότημα παίζει τη μελωδία που ανέβασα στο λινκ; Είχα πετύχει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού τον Αύγουστο του 2008 στο MAD αλλά δεν το συγκράτησα, ούτε και το όνομα της μπάντας!
Θα ήθελα όποιος ξέρει να γράψει καλλιτέχνη/τίτλο για το κομμάτι που έπαιζε στην τηλεοπτική διαφήμιση του καφέ Μaxwell Full τα χρόνια 1992, 1993, τότε που τον καφέ αυτόν διαφήμιζε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού (περίοδος με Γκάλη, Βράνκοβιτς και… Άριαν :D).
Ευχαριστώ
Ναι παίκτη μου, αυτό…
Οι μνήμες ξεπηδούν αυτόματα: Γκάλης, Αλβέρτης, Οικονόμου, Μηριούνακας, Σοκ, Κούουσμα, Στόγιαν, Γκέκος, Παπαπέτρου, ΖεΠα και φυσικά ΑΡΙΑΝ
Ωραίες μνήμες ομολογουμένος:
Οποιος ειναι απο σαλονικα θυματε μηπως ποιο τραγουδι επεζε στη διαφημιση του παλιου cult στο ραδιο? ενα ηταν το fast as a shark το αλλο δεν θυμαμαι
ΠΑΙΔΙΑΑΑ! Ανάγκη! Ξέρει κανείς τα σωστά ακόρντα για το Feeling Good στην εκδοχή του Joe Bonamassa;;;
Ι AM BEGGING YOU!!!
Shazam και track id δεν το βρίσκουν
στίχοι:
strange affair
…
sitting in a roadhouse on the highway
where’s the way?
who can say?
love is a strange affair
Που το ξεθαψα αυτο το θρεντ … Εχω σκαλωσει παιδες οποιος μπορεσει κ καταλαβει τον ευχαριστω εκ των προτερων. Ροκ ψιλοπαλιο?!, με δυναμικη εισαγωγη πιανο, και στο ρεφρεν λεει i dont wanna be a …(δεν κτλβενω τη λεξη) to histo-ry.
Αυτό λες;
Ναι ρε φιλος δεν μπορουσα να το θυμηθω. Thnx:)