Παιχνίδι με ερωτήσεις!

Mille και Ventor?

σωστός και ο νιχιλιστ. Βάλτε οποίος θέλει!

Aς βαλει ο nihilist…

Cynic βάλε εσύ γιατί εγώ φεύγω.

Πω ρε δεν εχω βρει τπτ… Σε λιγο!!

Ακόμα ρε cynic??? :lol: :lol: :lol:

καλά, βάζω εγώ μία μιας και τους θυμήθηκα σήμερα.
Κάπου στις αρχές των 70’ς ήταν ένας τύπος που έκανε πάρτυ στην Γερμανία και μάζευε πολλούς μουσικούς από διαφορα γνωστά krautrock γκρουπς και τους μοίραζε ναρκωτικά, ενώ αυτοί παίρναν τα όργανα και αυτοσχεδιάζανε. Αυτό γινόταν συστηματικά. Όταν κάποια στιγμή ένας από τους θαμώνες του παρτυ πήγε σε ένα δισκάδικο άκουσε να παίζει από τα ηχεία ένα μπομπάτο krautrock, και κατάλαβε ότι ήταν και αυτός μέσα. Όλα αυτά γίνανε βέβαια χωρίς να λάβουν γνώση οι μουσικοί που συμμετείχαν στο γκρουπ. Για να μην τα πολυλογώ, το 1974 κυκλοφόρησαν 4 δίσκοι από αυτό το supergroup, που απαρτίζοταν απόγνωστούς μουσικούς του χώρου, χωρίς να το γνωρίζουν. Ποιο το όνομα του γκρουπ??

Μισό να παρω τηλ τον Mαστοράκη ή τον Πετρίδη…:lol:

xaxa ε εντάξει, όντως δεν είναι τόσο γνωστό το γκρουπ αμα δεν ασχολείσαι με krautrock, αλλά η ιστοριούλα είναι ενδιαφέρουσα από μόνη της και για αυτό είπα να την βάλω. Καλύτερα να παρεις τηλ τον Mamieisblue λέω γω!!! :lol:

(αν και νομίζω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να την βρεις μιας και μόνο το γεγονός ότι έχουν βγάλει 4 δίσκους μέσα στο 1974 βοηθάει από μόνο του)

Cosmic Jokers?

νάτος ο σωστός! ωραίος…

Τώρα πρέπει να βάλω ερώτηση?

ε ναι, αφού το βρήκες. take your time.

ΟΚ.

Σε ποιά black μπάντα με χριστιανικό στίχο έχει παίξει τύμπανα ο Hellhammer?

Antestor

έβαλα στο google: hellhammer cristian metal band και τους βρήκα:p :stuck_out_tongue:

Dimmu Borgir

:stuck_out_tongue:

Επειδή μάλλον έχω απαντήσει σωστά στην ερώτηση του Σάρουμαν, και επί πλέον λόγω του ότι το τόπικ έχει μείνει ανενεργό πολύ καιρό, χρήζομαι αυτοβούλως ο επόμενος που θέτει ερώτηση :stuck_out_tongue:

Ποια πασίγνωστη gothic μπάντα έχει διασκευάσει τραγούδι από ελληνικό γκρουπ? Και ποιο το όνομα του ελληνικού γκρουπ?

Δε ξέρω την απάντηση, αλλά ομολογουμένως μου έξαψες την περιέργεια…!

Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα εξοικοιωμενος με το συγκεριμενο ειδος, μηπως ειναι Embalmed και το Lesbian Show απο Νightfall? Διασκευη σε συναυλια πριν απο περιπου 5 χρονια.

Τσου. Είναι gothic rock.

Είναι πολύ γνωστή μπάντα, και έχει διασκευάσει το τραγούδι κανονικά σε δίσκο. Η ελληνική μπάντα είναι επίσης του ίδιου χώρου. Η διασκευή έχει διαφορετικό τίτλο από το ορίτζιναλ τραγούδι.

Επίσης, η παραγωγή του δίσκου του ελληνικού γκρουπ που βρίσκεται το ορίτζιναλ κομμάτι έγινε από τον τραγουδιστή της ζητούμενης ξένης μπάντας. Ο ίδιος ο τραγούδιστής ζήτησε να κάνει διασκευή στο συγκεκριμένο κομμάτι καθώς έκανε την παραγωγή του δίσκου. Η διασκευή έγινε το 1996.

Το ελληνικό γκρουπ έδρασε από τις αρχές των 80’ς και διαλύθηκε το 1998.
Το ξένο γκρουπ δημιουργήθηκε μέσα των 80’ς και διαλύθηκε πέρισυ…

Πρέπει να είναι οι Flowers of romance από το album brilliant mistakes με παραγωγό τον Wayne Hussey των Mission…Δεν ξέρω το κομμάτι ομως που διασκευασαν οι Mission…:-k