ε επειδη δεν θα το βρειτε ποτε
ειναι οι cataract λοιπον
ο δαβιδιαν βαζει:wink:
εδιτ:
θεριον, παντα μπερδευα τη λεξη swiss με τη λεξη sweden :oops:
ε επειδη δεν θα το βρειτε ποτε
ειναι οι cataract λοιπον
ο δαβιδιαν βαζει:wink:
εδιτ:
θεριον, παντα μπερδευα τη λεξη swiss με τη λεξη sweden :oops:
Ουτε τους ξερει ε.
Ελβετοι ειναι οι ανθρωποι.
Aνάθεμα και αν τους εχεις ακούσει…Τεσπα…
Εdit:Σε 5 βαζω…
A)Ποιο ειναι το πραγματικο ονοματεπώνυμο του Gus g των Firewind?
B)Ποιος μουσικός απέκτησε το πρωτο δισκογραφικό συμβολαιο για την μπάντα του οταν μπούκαρε στα γραφεια της δισκογραφικής,πηγε στον διευθυντή και του είπε -Υπεγραψε μας ρε μαλάκα?-:lol:
α)Κώστας Καραμητρούδης
β)θα υπάρξει έντιντ αν το βρω…
μπα δεν το ξέρω…
Hint:Eίναι death metal περσόνα…
στην τύχη λέω Glenn Benton…
Παίξε και κανα Τζόκερ αυριο…Go on…
χαχα βασικά είναι παλιοκάφρος (δεν είναι ο μόνος βέβαια) αλλά πήγε σε αυτόν κατευθείαν ο νους…
θα κάνω edit.
βάζω 2 πανεύκολες.
α) Ποιο είναι το αγαπημένο και πασίγνωστο τραγούδι του Dio το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον καλλιτέχνη και θα το βγαζε εκτός του δίσκου (που συμπεριλαμβάνεται) αν δεν επέμεναν οι οπαδοί ?
β) Πόσες φορές έχει αποχωρήσει ο Dave Lombardo από τους Slayer και ποιος ο λόγος αποχώρησης στην τελευταία φορά ?
α). ‘‘Rainbow in the dark’’.
β). Έχει φύγει 2 φορές αν δεν κάνω λάθος, την πρώτη επειδή οι άλλοι πίστευαν ότι πέρναγε πολύ χρόνο με την τότε γκόμενα/νυν γυναίκα του, αλλά για τη δεύτερη που λες δεν έχω ιδέα… :-k
σωστός και στα 2 με μια μικρή διόρθωση.
Την 2η φορά αποχώρησε για αυτόν τον λόγο. (την τελευταία δηλαδή).
Δεν μπορούσαν να ανεχτούν ότι ήταν περισσότερο καιρό με την γυναίκα του και του φέρονταν μαλακισμένα.
Βάλε:)
Χμ, νόμιζα γι’ αυτό έφυγε την πρώτη φορά… Anyway.
α). Ποιος παίζει το guitar solo στο κομμάτι ‘‘War’’ των Burzum;
β). Τι ειδική σχέση υπάρχει ανάμεσα στους Agnostic Front και τους Madball (πέρα απ’ το ότι και οι δύο παίζουν hardcore);
Qystein Aarseth στo 1o…Euronymous δηλαδή…
έντιντ για το άλλο
Madball is a New York Hardcore band which originally started out in 1988 as a side project from Roger Miret (singer for Agnostic Front)…
αυτό μήπως?
Nope…
Ο big brother Roger Miret απο Agnostic Front εδινε το μικροφωνο στον αδερφουλη του Freddy “Madball” Cricien κατα τη διαρκεια καποιων σοου των agnostic front?
Ή οτι η μπαντα Madball εχει ως φορμερ members 4 ατομα των agnostic front? :-k
Yeap, ότι είναι αδέφια, αυτό ζητούσα. Τώρα βάζετε και οι 2;
αναθετω στον φιλτατο scourge, γιατι ετσι κι αλλιως βαριεμαι να ψαχνω ερωτησεις και εβαλα ηδη σε προηγουμενες σελιδες:p
εδιτ: εσυ βαλε λεμε ρε. Εγω βαριεμαι πιο πολυ.
ας βάλει η Ράνια. Βαριέμαι εγώ.
και στην αρχή είχα γράψει για τα αδέρφια…
πφφφ…Ενιγουέι 2 γελοία να ξεμπερδεύουμε…
1)Από που πήραν το όνομά τους οι 1349? (black metal από Νορβηγία)
2)Τι κοινό έχουν οι In Flames και οι Dark Tranquility? (πέρα ότι είναι Σουηδοί και παίζουν μελωδικό death).
1). Ημερομηνία που έπεσε πανούκλα στη Νορβηγία.
2). Ο τραγουδιστής των In Flames (Friden) τραγούδαγε στο πρώτο Dark Tranquility και ο Stanne στο πρώτο των In Flames.
Αν είναι σωστά κάνω edit αύριο νέες ερωτήσεις γιατί παώ για νάνι!