Επαναηχογραφήσεις σε κάποια κομμάτια έχει. Και κάποια από demo. Δεν ξέρω αν λογίζεται ως κανονική κυκλοφορία.
Συνεχίζει ο Davidian.
Επαναηχογραφήσεις σε κάποια κομμάτια έχει. Και κάποια από demo. Δεν ξέρω αν λογίζεται ως κανονική κυκλοφορία.
Συνεχίζει ο Davidian.
1.Σε ποια ελληνική metal μπαντα είχε κανει την παραγωγη στον δισκο o Dan Swano (Εdge of Sanity) και σε ποιον δίσκο?(συμμετείχε και στα δευτερα φωνητικά σε ενα κομμάτι επίσης…)
2.Ποια gothic μπαντα είναι η μοναδική που έχει ηχογραφήσει δίσκο στα θρυλικα studio Αbbey road στο Λονδίνο?
ναι, ξέρω τι περιέχει, το 'χα αγοράσει πριν κάποια χρόνια, απλά εξέλαβα αυτό που είπες ως “έχει κυκλοφορήσει σε λίγα κομμάτια”, ενώ έχω την αίσθηση ότι βρίσκεται (πολύ) ευκολότερα από τα άλλα δυο. από 'κει και πέρα, ναι, θεωρείται επίσημη κυκλοφορία, αλλά όπως είπες κάτι σαν… “αντισυμβατική” συλλογή. μάλιστα, πιστεύω πως αρκετές εκτελέσεις τραγουδιών που κατέληξαν στο “one small voice” είναι ανώτερες εδώ και σίγουρα όποιος γουστάρει την μπάντα, αξίζει να το ψάξει. αυτά
Eλληνικη μπαντα ή μπαντα σε ελληνικη εταιρεια?
Ελληνική μπαντα…
Exhumation - Seas of Eternal Silence
Σωστό,αλλα βρες και το αλλο κουφαλιτσα…
To ξερω αλλα δε το ποσταρω γιατι βαριεμαι να βαζω ερωτησεις
Λοιπόν ξεθαβεται…Οποιος/α θέλει ας βαλει ερωτηση…
Υ.Γ η απαντηση στην προηγούμενη ερωτηση στο β σκελος ηταν οι Lacrimosa πληροφοριακά…
Α)Στο Night Eternal, ποια γυναικεια γνωστη μορφη του μεταλ χωρου συνεβαλε με φωνητικα στο τρακ νουμερο 4?
Β) Ποια metalcore μπαντα ηχογραφησε το ντεπουτο της σε 6 ωρες και το μιξαρε σε 4?
A)Η Αnneke στο scorpion flower
B)Οι Trivium?:-k
Σφαίρες τα άτομα :lol:
Oχι σφαίρες,αφραγκοι μάλλον…:lol:
Οχι, δεν ειναι οι Trivium, και προφανως ταπι ηταν για να τα κανουν ολα τοσο γρηγορα
Στο αλλο σωστος, η θεα Anneke δυστυχως εχει τραγουδησει με τους… γκουχουγκουχουπατουςγκουχουγκουχου Moonspell.
Αντε αμα δεν το βρει κανενας αλλος το δευτερο σας το λεω και βαζει ο δαβιδιαν.
(Αρχίζουμε να πετάμε στην τύχη)
Killswitch Engage;
χαχαχα μην πειτε και ολες τις hardcore μπαντες που ξερετε ρε:p ψαξτε λιγο γουγλη, λιγο wikipedia, αντε, μπρος
και οχι δεν ειναι οι Killswitch Engage:p
Νόμιζα ότι θεωρείται cheating το “ψάξιμο” .
Ένηγουέη, ας απαντήσει και κανας άλλος.
Οι Κορν.
Οι Stampin Ground?:-k
Ελα δεν το βρισκετε πειστηκα:p
ουτε οι κορν ουτε οι σταμπιν’ γκραουντ.