Παιχνίδι με ερωτήσεις!

Αντε ντε! Ευκολες ειναι…

Τη δεύτερη την έχω βρει, με την πρώτη όμως δε τα καταφέρνω…

Εσυ ειδικα θα πρεπε ομως! Αφορα πολυ αγαπημενο σου συγκροτημα… :wink:

AAAAA!!! Οι Pink Floyd! Ονομάζονταν Meggadeaths!! Δε το έβρισκα γιατί έψαχνα τις διάφορες μπάντες του Newsted, αντί για τον Mustaine! :smiley:

Όσο αφορά τη δεύτερη, το τραγούδι που ξεκινάει τα εντός έδρας ματς η St.Pauli είναι το Hell’s Bells και μετά απο κάθε γκολ ακούγεται το Song 2 των Blur :wink:

Κλαπ κλαπ! Σωστος… :smiley:
Ο Newsted τυπικα “αποχωρησε”. Εκδιωγμενος ηταν ο Mustaine…

A, ναι, σωστά. “Αποχώρησε”, όπως το λες… Και προχωράω με δικές μου ερωτήσεις!

1)
Ποιοί είναι οι κύριοι και κυρίες?

2) Εξώφυλλο δίσκου που δε φαίνεται το όνομα του συγκροτήματος και ο τίτλος. Ποιό είναι το άλμπουμ?

3) Πρώην ντράμμερ πειραματικής/avant-garde μπάντας (απο τζαζ μέχρι μέταλ), ο οποίος τώρα κάνει ένα δικό του project. Το όνομα του είναι ίδιο με το όνομα μέλους των Iron Maiden. Ποιός είναι, ποιά ήταν η πρώην μπάντα του και πως λέγεται το τωρινό του project? (το οποίο αξίζει να ακούσετε).

B[/B]
Mama Cass Elliot
John Phillips
Denny Doherty
Michelle Phillips

a.k.a. Mamas & The Papas

B[/B]
Amorphis - Tales From The Thousand Lakes

B[/B]
Εδω δεν ειμαι σιγουρος…

Μαλλον λες τον Mick Harris που επαιξε αρχικα τυμπανα στους Napalm Death, μετα δημιουργησε τους Scorn και τωρα εχει τους Lull? :-k

Nope! Το όνομα είναι ακριβώς ίδιο με μέλος των Maiden, όνομα και επώνυμο μαζί… :wink:

Τον Dave Murray των Sculptured και Deserts Of Traun τοτε?

Yap! Και των Estradasphere κυρίως. Συνεχίζεις :slight_smile:

(btw, τσέκαρε τους deserts of traun… φοβερή μουσική, δίχως όρια πραγματικά).

Λεπον:

1. Το 1985 οι Metallica περιοδευουν ως support σε καποια μπαντα. O Lars Ulrich, οντας φαν της συγκεκριμενης μπαντας, πηγε στα παρασκηνια να τους γνωρισει λεγοντας “Γεια σας, ειμαι ο Lars Ulrich και σας θαυμαζω”. Η απαντηση που πηρε ηταν “Ποιος εισαι? Ο Arse (= κωλος) Ulrich?”. Ποια ηταν η μπαντα και ποιος εδωσε την θεϊκη αυτη απαντηση στον Lars?

2. Ποιας μπαντας ο τραγουδιστης αναγκαστηκε να βγαλει live show με μπαλωματα απο κωλοχαρτο στο παντελονι του που ειχε σκιστει κατα τη διαρκεια του live?

1. Venom - Cronos
  2. Eric Adams - Manowar

1.Diamond head?
2.Noμιζω κατι παρομοιο ειχε συμβει στη περιοδεια του brave new world στον Dickinson

Συνεχιζει ο Eaglheart…

Παντως κρισπ εισαι φιτιλιας.Τωρα θακοροιδευουμε τους Μανοβαρ και για το κωλοχαρτο? :stuck_out_tongue: :lol:

Ο Blackie Lawless δεν ήταν βασικά?:-k

Απαντησε σωστα ο Eagleheart ειπαμε…

1. Από ποιά εταιρεία και ποιά χρονιά κυκλοφόρησε το συλλεκτικό άλμπουμ “Triad” των Heir Apparent;

2. Πώς ονομάστηκε η μπάντα του Nigel Foxxe αφού έφυγε από τους Flames και ποιός ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ που κυκλοφόρησε;

1.Hellion records-1999

2.Nigel foxxes inc-War of the godz

είναι συλλεκτικό το triad; :?