Αντε ντε! Ευκολες ειναι…
Τη δεύτερη την έχω βρει, με την πρώτη όμως δε τα καταφέρνω…
Εσυ ειδικα θα πρεπε ομως! Αφορα πολυ αγαπημενο σου συγκροτημα…
AAAAA!!! Οι Pink Floyd! Ονομάζονταν Meggadeaths!! Δε το έβρισκα γιατί έψαχνα τις διάφορες μπάντες του Newsted, αντί για τον Mustaine!
Όσο αφορά τη δεύτερη, το τραγούδι που ξεκινάει τα εντός έδρας ματς η St.Pauli είναι το Hell’s Bells και μετά απο κάθε γκολ ακούγεται το Song 2 των Blur
Κλαπ κλαπ! Σωστος…
Ο Newsted τυπικα “αποχωρησε”. Εκδιωγμενος ηταν ο Mustaine…
A, ναι, σωστά. “Αποχώρησε”, όπως το λες… Και προχωράω με δικές μου ερωτήσεις!
1) Ποιοί είναι οι κύριοι και κυρίες?
2) Εξώφυλλο δίσκου που δε φαίνεται το όνομα του συγκροτήματος και ο τίτλος. Ποιό είναι το άλμπουμ?
3) Πρώην ντράμμερ πειραματικής/avant-garde μπάντας (απο τζαζ μέχρι μέταλ), ο οποίος τώρα κάνει ένα δικό του project. Το όνομα του είναι ίδιο με το όνομα μέλους των Iron Maiden. Ποιός είναι, ποιά ήταν η πρώην μπάντα του και πως λέγεται το τωρινό του project? (το οποίο αξίζει να ακούσετε).
B[/B]
Mama Cass Elliot
John Phillips
Denny Doherty
Michelle Phillips
a.k.a. Mamas & The Papas
B[/B]
Amorphis - Tales From The Thousand Lakes
B[/B]
Εδω δεν ειμαι σιγουρος…
Μαλλον λες τον Mick Harris που επαιξε αρχικα τυμπανα στους Napalm Death, μετα δημιουργησε τους Scorn και τωρα εχει τους Lull? :-k
Nope! Το όνομα είναι ακριβώς ίδιο με μέλος των Maiden, όνομα και επώνυμο μαζί…
Τον Dave Murray των Sculptured και Deserts Of Traun τοτε?
Yap! Και των Estradasphere κυρίως. Συνεχίζεις
(btw, τσέκαρε τους deserts of traun… φοβερή μουσική, δίχως όρια πραγματικά).
Λεπον:
-
Το 1985 οι Metallica περιοδευουν ως support σε καποια μπαντα. O Lars Ulrich, οντας φαν της συγκεκριμενης μπαντας, πηγε στα παρασκηνια να τους γνωρισει λεγοντας “Γεια σας, ειμαι ο Lars Ulrich και σας θαυμαζω”. Η απαντηση που πηρε ηταν “Ποιος εισαι? Ο Arse (= κωλος) Ulrich?”. Ποια ηταν η μπαντα και ποιος εδωσε την θεϊκη αυτη απαντηση στον Lars?
-
Ποιας μπαντας ο τραγουδιστης αναγκαστηκε να βγαλει live show με μπαλωματα απο κωλοχαρτο στο παντελονι του που ειχε σκιστει κατα τη διαρκεια του live?
- Venom - Cronos
- Eric Adams - Manowar
1.Diamond head?
2.Noμιζω κατι παρομοιο ειχε συμβει στη περιοδεια του brave new world στον Dickinson
Συνεχιζει ο Eaglheart…
Παντως κρισπ εισαι φιτιλιας.Τωρα θακοροιδευουμε τους Μανοβαρ και για το κωλοχαρτο? :lol:
Ο Blackie Lawless δεν ήταν βασικά?:-k
Απαντησε σωστα ο Eagleheart ειπαμε…
-
Από ποιά εταιρεία και ποιά χρονιά κυκλοφόρησε το συλλεκτικό άλμπουμ “Triad” των Heir Apparent;
-
Πώς ονομάστηκε η μπάντα του Nigel Foxxe αφού έφυγε από τους Flames και ποιός ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ που κυκλοφόρησε;
1.Hellion records-1999
2.Nigel foxxes inc-War of the godz
είναι συλλεκτικό το triad; :?