1)Αίγινα ???
2)Def Leppard ??
Λέγε ρε… πόσα σου 'δωσε? … μισογύνη, καλά σε είχα καταλάβει εγώ… συμφεροντολόγε!!
Συγχύστηκα πάλι. Αι σιχτιρ.
Ως ανώτερος ανθρωπος όμως, αντε κομμάτια να γίνει…
με συγχωρείς παλικάριμ, ήταν της στιγμής …
Κανε δουλεια σου δε παρεξηγω
1.Λάθος
2.Σωστο
Aπό τη Χίο…
Κερδίζω υπογεγραμμένο cd του FWX???
Eχε χαρη κουφάλα που στο χα πει στο live…:lol: Go on…
1)Ποια μπάντα αντικατέστησε στον τελευταίο της δίσκο το σπαθί από το λογότυπό της με έναν πύραυλο?
2)Ποιος δίσκος έχει το κάτοθι εξώφυλλο;
Τριβια: Συμμετέχει ο Randy Blythe των Lamb Of God
Τι θα γίνει ρε παλικάρια?
Α και μία διόρθωση, δεν ήταν σπαθί αλλά λόγχη
Ερωτησεις ειπαμε οχι Ποιος θελει να γίνει εκατομμυριούχος…:lol:
Στην προηγούμενη μου προσπάθεια τα βρήκατε εύκολα και σπάστηκα
ξέρω την πρώτη, αλλά όχι τη δεύτερη. κερδίζω τπτ;
Καλά πες την πρώτη, θα πω εγώ τη δεύτερη και θα σε πιάσω σωστό…
¶ντε με πέτυχες στις καλές μου
Μάνο, αν είσαι ακόμα στις καλές σου δε θέτεις νέα ερωτήματα? :roll: (Αφού πεις τις απαντήσεις πρώτα!)
1.Sarissa
2.Gollum
Να τους τσεκάρετε πάραυτα… Avant-garde black θα το έλεγα. (και κάπου εδώ έρχεται κάποιος και με κράζει για τη λάθος ταμπέλα που έβαλα)
http://www.myspace.com/gollum <–angmar άκουσέ τους α! Ειδικά το κομμάτι Reclamation of the essence
Την κάνω τώρα! Ερωτήσεις θα βάλω το βράδυ! Αν το ξεχάσω πόσταρε πάλι άυριο Ellanor να μου το θυμίσεις! 8)
1)Πως λέγεται ο γιος των Coheed & Cambria?
2)To 2003 λεγόντουσαν SinDRomE… Στη συνέχεια πως μετονομάστηκαν?
- Claudio
- SinDRomE βρηκα μια πορτογαλικη μπαντα οπου επαιζε ο Daniel Cardoso των Head Control System. Αλλα δεν βρηκα αν και πως μετονομαστηκαν…
Eγω βρηκα οτι ειναι οι Head Control System:
Most recently Rygg has been collaborating with multi-talented musician/ producer Daniel Cardoso (ex-SiriuS and Re:aktor among others) in a band previously called SinDRomE (i.e. Severe Damage of Reason and Equilibrium) until recently when the two of them decided to change the band name to Head Control System.
Περιεργο, στο MySpace των HCS δεν το γραφε. Anyway, βαζουμε απο μια ερωτηση ο καθενας…
Ποιο πασιγνωστο pyschedelic/progressive rock συγκροτημα ειχε (πριν παρει το κανονικο ονομα του) ειχε παρεμφερες ονομα με την μπαντα εκδιωγμενου μελους των Metallica? Και ποιο ηταν αυτο το ονομα?
Bαλε και 2η γιατι βαριεμαι τραγικα
-
Ποιο πασιγνωστο pyschedelic/progressive rock συγκροτημα (πριν παρει το κανονικο ονομα του) ειχε παρεμφερες ονομα με την μπαντα εκδιωγμενου μελους των Metallica? Και ποιο ηταν αυτο το ονομα?
-
Με ποιο hard rock τραγουδι ξεκινουν τα εντος εδρας ματς της St. Pauli και ποιο τραγουδι ακουγεται μετα απο καθε γκολ της?