Παιχνίδι με ερωτήσεις!

Άρα λοιπόν η σωστή απάντηση είναι ή Κόκοτας ή Τζιμάκος? :? (ρε, μπερδεύτηκα, σε τι φόρουμ είμαστε?)

Βασικα ουτε οι Acheron εχουν τραγουδι που λεγεται Αχερουσια. Να συνεχισει η Φενια προτεινω…

Χωρίς πλάκα, κι αυτοι γαμάτοι είναι. Εννοουσα δεν είναι γαμάτοι σαν του Τζιμάκου.
Που εντάξει και παραπάνω γαμάτοι να είναι δεν είναι Τζιμακος όμως, είναι Κοκοτας. Οποτε είναι λιγοτερο γαμάτοι ασχετα αν είναι περισσοτερο γαματοι. O:)

Μπαν εγώ ρε?

Ωραία λοιπόν συνεχίζω εγώ…

1. Σε ποια cult κλασσική ταινία ακούμε το τραγούδι Institutionalized των Suicidal Tendencies?

2)Ποιός κιθαρίστας έχει χτυπηθεί από σκλήρυνση κατά πλάκας και συνδέεται τρόπον τινά με τους Μegadeth χωρίς όμως να ήταν μέλος τους?

3)Ο Layne Staley (Alice in Chains), ο Mike McCready (Pearl Jam), ο Barrett Martin και ο John Saunders (both of Screaming Trees) δημιούργησαν ένα supergroup, τους Mad Season. Ποιο όμως ήταν το original όνομα του group?

sorry…δεν είχα μπεί καθόλου χτές,τώρα είδα τα λεγόμενα σας…

η απάντηση ειναι οτι το τραγούδι Akherousia βρίσκεται στο άλμπουμ Where lovers mourn των Draconian μιας Σουηδικής gothic doom metal μπάντας!!!

Και τώρα τι γίνεται? ας μιλήσει ο δημιουργός του thread…

Ε, λογικα ο Νον Σερβιαμ βαζει ερωτησεις, εκτος κι αν δεν εχει προβλημα να προχωρησεις με τις δικες σου.

Επειδη ομως δε κρατιεμαι (τσατσος γαρ)

1. Repo Man
  2. Jason Becker
  3. The Gacy Bunch

Νον Σερβιαμ βαλε ερωτησεις.

:lol: :lol: :lol:

:thumbup: Well done Angmar!! 3/3 :thumbup:

τελικά κάποιος εδώ μέσα επιβεβαιώνεται, Αngmar ο εγκυκλοπαίδειας! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οκ…αφού μου παραχωρείς την νίκη σου… :stuck_out_tongue: :smiley:

χχμμμ…λοιπόν…

1. τι φορούσε ο igor cavalera στη συναυλία των sepultura στο Ρόδον το 2005?? 8) 8) :bow2: :bow2:

2. ποιός σπουδαίος τραγουδιστής,τραγούδισε στη μπάντα του Nikolo Kotzev (Βούλγαρος κιθαρίστας και συνθέτης) και πως λεγόταν η μπάντα?

3. με ποιούς έχουν κάνει split-album οι anathema και άπο ποιύς έχουν κάνει διασκευή έκει μέσα?

1.Mπλούζα του λαγού…( Α ρε Igor…#-o )

2.Brazen abbot και ο τραγουδιστής είναι ο Joe Lynn Turner

3.Δεν εχουν κανει ποτε split με αλλο συγκρότημα οι Anathema

1. ξέρεις τι είναι να έχεις πάρει έκεινη τη χρονία τον μέγιστο Ribo,στον ύμνο να λές…ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο πελε…και να έρχεται ένας Βραζιλίανος και να σκάει με τέτοια μπλούζα???

σας καταλαβαίνω…μεγάλη πίκρα…αλλά τι να κάνεις…άλλοι είναι οι αρουραιο-λαγοί και άλλοι παγκόσμια γνωστοί… :smiley: 8)

1. σωστός

2. κι όμως έχουν κάνει

Ποιο ειναι? Γιατι στο site τους δεν αναφερεται κατι… :-k

Split με ελληνικη μπαντα?

Με τους My Dying Bride εχουν κάνει split album. Εχουν διασκευάσει σε αυτό Pink Floyd(One Of The Few και Goodbye Cruel World) και Bad Religion(Better off Dead) :slight_smile:

άψογη!!! :smiley:

δεν ξέρω ποιός συνεχίζει…ο davidian που βρήκε 2 από τις 3 ή η fenia?
αποφασίστε και διατάξτε!!! :smiley: :smiley:

Mια επισήμανση τωρα που το θυμήθηκα…Το album δεν ήταν split με τους My Dyιng Bride αλλα μια συλλογη της Music for nations (δεν θυμάμαι τίτλο) οπου ολες οι μπάντες της διασκεύαζαν τραγούδια αλλων καλλιτεχνών…8)

Eπειδη η Φενια ειναι κοπελα και παντα οι κυριες προηγουνται βαζει ερωτησεις ο Δαβιδιαν. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χαχαχχαχχαχαχαχχαχααχ.Λοιπόν δώστε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ…

:wink: :stuck_out_tongue:

Γ.Από ποιο μέρος της Ελλάδας καταγεται ο Jim Matheos των Fates Warning?

Γ.Ποια είναι η μοναδική μπάντα που μεσα σε ενα 24ωρο έχει παίξει σε 3 διαφορετικές χωρες ?(εκμεταλλευόμενη τις διαφορές ωρας…)