Σωσίες!

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAAXAXAXAX

[SPOILER]Θεέ μου,πρέπει να τον έχω αδερφό ή κάτι:|[/SPOILER]

ρε… :-s

ρε μαλακα…

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ!

Δεν παιζει ε :lol::lol:

Holy shit o Μητσεας ο Floydized αλλαξοπιστησε και αρχισε να κανει τον κομπαρσο σε bubblegum pop βιντεοκλιπ!!! :lol: :lol:…αλλα θα μου πεις, φοιτητης ειναι, καπως πρεπει να βγαζει τα προς το ζην…τι να κανει…να πουλησει το κορμι του και να γινει gogo boy?

Παπαρδελα :respect: για την ομοιοτητα αλλα το οτι εκατσες στο γιουτουμπι και ειδες βιντεο της Αδαμου με κανει να σκεφτομαι δυο πραγματα:

1. Γουσταρεις την Αδαμου η καποια γκομενα που γουσταρει Αδαμου και θες να το παιξεις καικαλαψαγμενος για να την εντυπωσιασεις “Κωνσταντινα μου πολυ ωραιο το τραγουδακι που μου ‘στειλες στο φεησμπουκ, αμα θελεις καμια μερα ελα απο το σπιτι να σου βαλω να ακουσεις απ’ αυτα που μ’ αρεσουν εμενα” (αυτο με μια δοση υπερβολης και καλης καρδιας μπορουμε να το δεχτουμε)
  2. Μας το παιζεις τοσο καιρο evil και αγριος μεταλος και Savatage και τα ρεστα αλλα στην πραγματικοτητα εδω και καιρο το εχεις γυρισει απο βενζινη σε ντιζελ

H αλήθεια είναι ότι το έχουμε γυρίσει καιρό πριν,όταν είχα και ακριβώς το ίδιο μαλλί8)

μπαγασάκο 8)

Μιλησε μας κι αλλο για την εμπειρια σου :stuck_out_tongue:

:lol: Tον εχω γνωρισει αυτο τον τυπο.
Ημασταν σε μια ψητουρα καπου στο Παγκρατι.

τι να κάνει και ο floydized ρε παιδιά…? τόσες επανεκδόσεις και special edition από floyd βγήκαν…κάνει κανένα Guest μπας και μαζευτούν τα λεφτά…
φήμες λένε οτι θα τον δούμε και σε διαφήμιση της q με δήθεν ανέκδοτο…

To σπίτι μου είναι Παγκράτι :expressionless:

Άσε άσε,μέχρι και ποδήλατα διαφημίζω…

[SPOILER]
[/SPOILER]

είναι φάση When you see it you’ll shit bricks η σέλα;;;;

Ρε μπας και γνωρισα εσενα ? :stuck_out_tongue:

Λοιπον…ο Βleedin’ History (αυτος απο το φορουμ ρε…που βαζει τις Τσεχες!!!) μοιαζει στον Gus G. και αυτος με τη σειρα του μοιαζει σε μια Εβελυν Καζαντζογλου (δεν την ξερω, ειναι λεει μοντελο και παρουσιαστρια…τι να πεις)

Gus G.

Η αλλη η μοντελα!!! :stuck_out_tongue:

Για φωτογραφιες του Βleedin’ ψαξτε στις “Φατσες Μας” η στα θεματα που υπαρχουν για τα Rocking.gr Events!!!

Αρα ο Bleedin μοιαζει και με την Εβελυν.
Δεν τον εχω δει με εσωρουχα αλλα τωρα που το λες…:-k

νταξ παιζει να χει ξαναμπει ετσι.

:lol::lol::lol:

HOLY SHIT!!! ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΟΙ!!! ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ!!! ΙΣΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕ!!!

:lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol3: :lol3: :bow: :bow2: :respect:

Απλά έχουν το ίδιο μαλλί.

Και ΙΔΙΟ βλεμμα…και αν ακουσεις τον Κωφιδη και τον γερομπισμπικη τον Blackmore να μιλανε θα καταλαβεις για τι ομοιοτητα μιλαμε!!!

(μονη διαφορα οτι ο Κωφιδης γελαει που και που :p)

βρειτε τη διαφορα.

[SPOILER]hints

[SPOILER]

[/SPOILER]

[/SPOILER]