Ειμαι σιγουρη οτι μονο εγω βλεπω ομοιοτητα, αλλα θα το βαλω κι ας ειναι.
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Η Argento ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενες φωτο σαν αυτες, με γνωστη φορουμιτισσα απο νησι.
Ειμαι σιγουρη οτι μονο εγω βλεπω ομοιοτητα, αλλα θα το βαλω κι ας ειναι.
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Η Argento ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενες φωτο σαν αυτες, με γνωστη φορουμιτισσα απο νησι.
ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΧΑΧΑΧΑ
Επίσης, στην τελευταία φωτο ΙΔΙΟΣ ο καθηγητής Θρησκευτικών που είχα στο Λύκειο, με εξαίρεση το γυαλάκι και πιο μικρά μάτια.
Βέντερ άμα το δεις εσύ ξες, υποστήριξέ με εεε
Ο ΘΕΟΣ χτες βραδυ ηταν στο Καραϊσκακη…οχι σαν θεατης…αλλα σαν μεσοεπιθετικος της Αρσεναλ!!! Ιδου!!!
Δυστυχως δεν βρηκα φωτο που να χουν παρομοιες γκριματσες αλλα η γκριματσα του Arshavin στην φωτο του, ειναι 100% Dickinson-ικη!!!
…
οχι.
…
ναι.
Με τίποτα όμως
χαχα πραγματικα με τιποτα
Ημουν σιγουρος οτι η δευτερη φωτο θα ηταν κατι σαν κ αυτο
[SPOILER][/SPOILER]
Α ρε Πανούλη,πως φαίνεται ότι δεν έχεις δει πολύ Maiden ώστε να βάζεις σαν σωσία του Μπρους τον…Αρσάβιν
Ρε που θα μου παει θα βρω Arshavin-like φωτο του Βρασιδα η το αναποδο και θα τριβετε τα ματια σας ρε!!! :p…αλλα κι εσεις ρε κουφαλες περιμενατε να βαλω δυο τυπους που δεν μοιαζουνε για να κραξετε…τοσα ποστς που εχω κανει με ΣΩΣΙΕΣ (κυριολεκτικα) και δεν λετε λεξη!!!
[SPOILER]Αν ποσταρω οτι ο Μανιατης του Ολυμπιακου μοιαζει με τον Grohl παιζει να πεσει ο σερβερ? Οχι τιποτα αλλο ειναι και καινουριος…:p[/SPOILER]
edit: προσεξε εδω ας πουμε
I rule!!!
Σαν δυο σταγόνες ουϊσκι,τι να λέμε τώρα:p
Γαμωτο!!! Φορα τα γυαλια σου ρε Μητσο!!!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Δεν το 'χεις εκτιμήσει φαίνεται
Explain γιατι αυτο δεν το 'πιασα…
ομιτζι.
Ωρα ειναι να μου πεις οτι ο Bleedin & o Gus G. δεν μοιαζουν στο πιπινι!!!
Αναλαμπή! (μην μου πείτε ότι δεν μοιάζουν!)
ο Χαβίτο είναι ίδιος…
…με τον Steve Buscemi!
Ωραιος ρε μεγαλε!!! προσθετω και τον Benayoun!!!
σωστος!
ελα Ε.
[SPOILER]AΦΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.
[/SPOILER]