Σωσίες!

Ειμαι σιγουρη οτι μονο εγω βλεπω ομοιοτητα, αλλα θα το βαλω κι ας ειναι.

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]
Η Argento ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενες φωτο σαν αυτες, με γνωστη φορουμιτισσα απο νησι.

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΧΑΧΑΧΑ

Επίσης, στην τελευταία φωτο ΙΔΙΟΣ ο καθηγητής Θρησκευτικών που είχα στο Λύκειο, με εξαίρεση το γυαλάκι και πιο μικρά μάτια.
Βέντερ άμα το δεις εσύ ξες, υποστήριξέ με εεε

Ο ΘΕΟΣ χτες βραδυ ηταν στο Καραϊσκακη…οχι σαν θεατης…αλλα σαν μεσοεπιθετικος της Αρσεναλ!!! Ιδου!!!

Δυστυχως δεν βρηκα φωτο που να χουν παρομοιες γκριματσες αλλα η γκριματσα του Arshavin στην φωτο του, ειναι 100% Dickinson-ικη!!!

οχι.

ναι.

Με τίποτα όμως

χαχα πραγματικα με τιποτα

Ημουν σιγουρος οτι η δευτερη φωτο θα ηταν κατι σαν κ αυτο

[SPOILER][/SPOILER]

Α ρε Πανούλη,πως φαίνεται ότι δεν έχεις δει πολύ Maiden ώστε να βάζεις σαν σωσία του Μπρους τον…Αρσάβιν

Ρε που θα μου παει θα βρω Arshavin-like φωτο του Βρασιδα η το αναποδο και θα τριβετε τα ματια σας ρε!!! :p…αλλα κι εσεις ρε κουφαλες περιμενατε να βαλω δυο τυπους που δεν μοιαζουνε για να κραξετε…τοσα ποστς που εχω κανει με ΣΩΣΙΕΣ (κυριολεκτικα) και δεν λετε λεξη!!!

[SPOILER]Αν ποσταρω οτι ο Μανιατης του Ολυμπιακου μοιαζει με τον Grohl παιζει να πεσει ο σερβερ? Οχι τιποτα αλλο ειναι και καινουριος…:p[/SPOILER]

edit: προσεξε εδω ας πουμε

I rule!!!

Σαν δυο σταγόνες ουϊσκι,τι να λέμε τώρα:p

Γαμωτο!!! Φορα τα γυαλια σου ρε Μητσο!!! :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Δεν το 'χεις εκτιμήσει φαίνεται

Explain γιατι αυτο δεν το 'πιασα…

ομιτζι.

Ωρα ειναι να μου πεις οτι ο Bleedin & o Gus G. δεν μοιαζουν στο πιπινι!!!

Αναλαμπή! (μην μου πείτε ότι δεν μοιάζουν!)

ο Χαβίτο είναι ίδιος…

…με τον Steve Buscemi!

Ωραιος ρε μεγαλε!!! προσθετω και τον Benayoun!!!

σωστος!

ελα Ε.

[SPOILER]AΦΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.
[/SPOILER]