Μην κάνεις το λάθος και μπλέξεις… Αν μπλέξεις άσε… ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στο πολλ!! (ειδικά τα ψώνια… ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!)
Η βαρεμαρα παει συννεφο οποτε ας παρουμε τις επιλογες μια-μια.
1.Να πάμε μαζί για ψώνια - για σένα : Aν ειναι για εσωρουχα γιατ οχι ? Παλι καλα που η Πατρα ειναι μικρη.
2.Να με διακόπτεις όταν βλέπω μπάλα : Δεν το κανεις αυτο το λαθος φιλε.Ποτε μπαλα
με γυναικες μπροστα.
3.Να απαντήσω “που πάει η σχέση μας” : Αν ρωτησεις αλλη μια παει στο Recycle Bin.
4.Να στηρίξουμε την φίλη σου που χώρισε κ κλαίει : Mε τριο ? :lol:
5.Να δω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ρομαντική κομεντί : Aν δουμε καμια splatter-ια μετα ναι.
6.Να γνωρίσω τους γονείς σου : Σιγουρα το θες ?
7.Να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες : Δεν εχω ματια για αλλη στο’χω πει.
Γεια σου ρε Πετρελη.
8.Άλλη φρικιαστική επιλογή : Nα μου μαγειρεψεις.
9.Να με λες “γουτσουγουλίνι” μπροστά στους φίλους μου : Eιμαστε και μεταλλαδες.
Ενα μωρο μου αρκει.
10.Να γνωρίσεις την μάνα μου : Μονο στα ονειρα.
Αλλα η μπαλα ειναι το χειροτερο.Ειδικα οταν το ματς ειναι σημαντικο και χανει η ομαδα.
Ρε παιδιά,μόνο σε μένα το θέμα με την φίλη με κάνει πύραυλο;
Ειλικρινά θάνατος σε κάθε μίζερη/χοντρή/μπακούρι φίλη που ότι κακό έχει η μοίρα της το παθαίνει επειδή ΑΥΤΗ βαριέται να κάνει κάτι και θέλει ψυχολογική υποστήριξη λες και πάει για επανένταξη.Μακριά
Εισαι λιγο υπερβολικος.
Εξαρταται καθε φορα.Μπορει απλως να θελει παρεα η φιλη.
Δεν ειναι ολες ‘ανοιξε πετρα για να μπω’.
Εννοειται οτι η αντιστοιχη αντρικη κατασταση ειναι εντελως διαφορετικη.
Χωρισε φιλος ? Παμε για κρασα/ουζα/τσιπουρα/ουισκια,λιωνουμε στα
ξυδια,ριχνουμε και κανα μπινελικι και την αλλη μερα χανγκοβερ.
Δεν μπορώ να μην είμαι υπερβολικός σε αυτό το θρεντ:lol::lol::lol:
Δίκιο έχεις μωρέ
Τι τραυματικες εμπειριες εχεις παιδιμ? :-s
Ε μια και καλη χρειαζεται.
Πιο Thrash-ο-γηπεδική απάντηση πεθαίνεις!!:lol::lol: On topic το μόνο που δε θα άντεχα είναι η γκρίνια “που πάει αυτή η σχέση?” ειδικά συνέχεια κι αφού βλέπει ότι πάει καλά. Τη πρώτη, δεύτερη μπορώ να το καταλάβω και να το κουβεντιάσουμε αλλά από κει και πέρα μου ανάβουν τα λαμπάκια!!! Αν δεν έχω κάνει κάτι τόσο απερίγραπτο σε σένα για να μου τη λές και να με κάνεις να νιώθω μαλάκας πολύ απλά ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΦΩΚΙΑ!!
που πηγε ο συναισθηματισμος νεοι?
:lol::lol::lol::lol: Ε μα τι να κάνεις όταν η άλλη σε τρελαίνει έτσι?
…την επιλογή ‘’…να μου τα πρήζεις όποτε πηγαίνω σε συναυλίες’’ γιατί δεν την βάλατε:):!:
χθες απαντηση απο συμφορουμιτη μας σε μια μεγαλη συναντηση
μην μου τα πρηζεις οταν αγοραζω βινυλια
:lol::lol::lol:
Ήξερα ότι κάτι έλειπε από το πολλ, και δεν μπορούσα να το εντοπίσω, α γεια σου. Αυτό. Επικριτικά σχόλια αισθητικής φύσεως πρώτον, συμπεριφοράς δεύτερον. Πόδι με ταχείες διαδικασίες.
Από τα του πολλ, παρόλο που αρκετά με ενοχλούν, δεν αποτελούν και αιτία για χωρισμό. Ανέχομαι ευγενικά τα ψώνια (που αντιπαθώ βαθέως αλλά δε συμβαίνει και συχνά), τα public display of affection, τις γουτσουλινιές (εδώ έχει συμβεί να μου παραπονεθεί έτερον ήμισυ γιατί δεν το έχω το θέμα με κανένα τρόπο), δεν έχω πρόβλημα με τους γονείς του, δεν έχω πρόβλημα με τις συναυλίες γιατί βρίσκομαι πάντα στο σημείο μπροστά που θέλω - feel free to join (είναι μάλιστα ωραίο πράγμα, συνιθίζεται εύκολα :roll:). Με τη γκρίνια έχω πρόβλημα, αλλά έως και αυτό μπορώ να το ανεχτώ για ένα χ χρονικό διάστημα.
Τώρα, το να γνωρίσω κάποιον στους γονείς μου, και το να αρχίσει να τίθεται εκατέρωθεν το πού παει τούτη η σχέση, αυτά στο μυαλό μου συνδέονται μεταξύ τους, από μία ηλικία και πέρα τουλάχιστον, και συνήθως περιμένει ένας χωρισμός να στρίψει στη γωνία. Άρα αυτό δεν τίθεται σε φάση “καλύτερα να χωρίσω παρα”, το θέτω ως στατιστική παρατήρηση.
Εξαρτάται.Αν σε γνώρισε έτσι τότε ήξερε τι έπαιρνε και μπορείς άνετα να της πείς “έτσι είμαι κυρά μου,αν δεν σ’ αρέσω τον πούλο!” και θα έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου.Απλά συνηθίζεται (περισσότερο από εμάς και λιγότερο από τους άντρες-αυτό σας το αναγνωρίζω ως +) στις αρχές μια σχέσης να προσπαθείς να δείξεις έναν πιο “κυριλέ” εαυτό που κάνει καλό μεν αρχικά,αλλά μακροπρόθεσμα είναι λάθος.άλλο πχ να ήξερες ότι τα έφτιαχνα με την μέταλ βερσιόν του ορέστη μακρή (all hail) και άλλο να το ανακαλύψεις μετά από κάτι μήνες (και αρνητική να μην είσαι,ένα σόκ τα παθαίνεις).σαν και εσάς όταν ξυπνάτε την επόμενη μέρα και βλέπετε ότι η κοκκινομάλλα που έμοιαζε με το μακιγιάζ υπό το φώς του revengeκαι με συνοδεία μπύρας λίγο με την simon simons,το πρωί που έχεις ξεσουρώσει και χτυπάει το φώς του ηλίου είναι τελικά ίδια ο king diamond.
γιατί απευθύνεσαι στη σόφι ως άντρα.
ισχύει
…αν ισχύει λέει#-o :!: