Ατελειωτους υπνους ή γκολ;
ΓΚΟΟΛ
Βασικά και τα 2 απο αυτην. Γτ δε φαινόταν να το διασκεδάζει:-k
Epic! έλιωσα
bump, πειτε.
κριτικη στο ποσο και τι τρωγωπινω => /kick
Να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες. τα υπολοιπα τα βρισκω τουλαχιστον γελοια αλλα οκ αποτι καταλαβαινω οτι ο τοπικσταρτερ βαριοταν αφορητα κ εβαλε σαλτσες
Από αυτά του πολλ ψηφίζω “Να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες” χωρίς δεύτερη σκέψη…
Δεν υπάρχει απάντηση και η ερώτηση είναι μονόδρομος σε καυγά…
nir1 προφανώς δεν σ έχει τύχει…Από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που υπάρχουν…
χμ ειμαι αναμεσα να παμε για ψωνια και στο να επιχειρηματολογησω γιατι δεν κοιταω αλλες.
το να βγω για ψωνια με γυναικα ειναι ενα απο τα ελαχιστα που μπορει να με κανουν νευρασθενικο.
Να με λέει “γουτσουγουλίνι” μπροστά στους φίλους μου…
Ακόαμ θυμαμαι το δούλεμα που είχα φαει απο τους φίλους μου!
τι εννοεις να επιχειρηματολογισω γιατι ΔΕΝ κοιταω αλλες?
νομιζα παει γιατι ΝΑΙ κοιταω αλλες.
συνηθως εγω οταν περασει μια καλη γκομενα απλα κοιταω αλλα ενταξει οχι να την κλασω την αλλη ενω μιλαμε ή κανουμε κατι.Βασικα κοιταω η δικια μου να ειναι πολυ χαλαρη σε αυτα…ας πουμε αν μιλαω με καποια που ειναι γκομεναρα πχ φιλη μου η σε καποια πωλητρια κανω πλακα κ με τη δικια μου τι γκομενα που ειναι :P.Αλλα νομιζω αυτο ωφειλεται στο οτι εχω την ικανοτητα, με την συνολικη συμπεριφορα μου ,να της εμπνεω εμπιστοσυνη.
ισα ισα μου εχει τυχει αρκετες φορες γιαυτο κ σιχαινομαι τη φαση…
- 10 !!
Προφανως, να μου λεει μη δεις αγωνα, μη πας στο γηπεδο κτλ κτλ.
- 1 Και εγω αυτο δεν θα το αντεχα με τιποτα
Να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες
δεν υπαρχει χειροτερο γαμημενο πραμα.μία λαθος κουβεντα και ΜΠΑΜ.RELEASE THE CRACKEN
Ποια μια λαθος κουβεντα ? λιγο να ξεχαστει το βλεμμα σου και ολ χελ μπρειξ λους…
πάνω απο 3-5 δευτερόλεπτα κάρφωμα και γάμησες τις επόμενες 2 μέρες:lol:
ε ναι δεν ειναι αδικο ?
Xαχα, να ετοιμαζεσαι να πας ξερω γω εξωτερικο για την ομαδα σου και να σου λεει η αλλη "εμενα ουτε μεχρι τη Λειβαδια δε με εχεις παει…"
Ιδιο ειναι μωρη η Παναθα (η αλλη ομαδα που υποστηριζει ο καθενας) με εσενα! Πως την ειδες!
Τώρα που καλυτέρεψε ο καιρός μαύρο γυαλάκι και δεν σε πιάνει ο detector
Ή πετάς κάνα ειρωνικό του τύπου “κοίτα πως κουνιέται το μπάζο” και συνεχίζεις να κοιτάς “αηδιασμένος”! :lol:
και πολλα λες :lol:
:vibrate: