Καλύτερα να χωρίσουμε από το να

Καλα ειναι τα ψωνια με τη γκομενα που και που μωρε.Σου πεταει εκει και ενα"αχ αυτο τι τελειοοοοο,αλλα δε θελω να το παρω ακομααααα" και συ αυτοματα εχεις βγει απ τη δυσκολη θεση του τι δωρο θα παρεις για την επετειο,για να μην γκρινιαζει,για να σου δωσει κωλο κτλ κτλ…

χαχαχ!αυτο μπορει ομως να ειναι και παγιδα.Μπορει να το κανει αυτη επιτηδες επειδη ξερει οτι ετσι εσυ θα της το παρεις και στην ουσια σ’το ζηταει με εμμεσο τροπο.Και φανταζομαι δε θα σου δειχνει ο,τι κι ο,τι…Μουαχαχα!κοροιδα :stuck_out_tongue:

Καλα κοιτα αν δει στη βιτρινα του Λαλαουνη ξερω γω το μονοπετρο του Μοντεζουμα 345 καρατιων,εισαγωγης απο το Ελντοραντο και μου το ζητησει ειναι τοσο πιθανο να το αποκτησει οσο και το να ξαναγινει παρθενα.

τι λεπτη κι εκλεπτισμενη συγκριση.Συγκινηθηκα πραγματικα…:stuck_out_tongue:

Φανταζομαι το δακρυ να κυλα σαν δροσοσταλιδα σε ανοιξιατικο πρωινο…αχ Ρουμελη χιλιοβασανισμενη,στα ψηλα βουνα εκει τα παλικαρια σφαζονται και συ δε συμπονας.Λαλει πουλι παιρνει σπυρι κι η μανα το ζηλευει.

Mε εχουνε αφησει πολλες φορες λαλακα με τις αποχρωσεις. Πρεπει να εχω ακουσει τουλαχιστον 4-5 διαφορετικα ονοματα για το ροζ. “…Μα ειναι ροζ!!!”

Αυτο ειναι αληθεια. Οντως εχουνε χειροτερη αντιληψη του χωρου και της κινησης απο τους αντρες. Μεγαλο επιχειρημα για το οτι οι γυναικες ειναι οντως γενικα λιγο χειροτερες σαν οδηγοι και δεν ειναι μονο ενα σεξιστικο στερεοτυπο.

Με ολες αυτες τις συγκρισεις και τις μικροδιαμαχες που εχει ανοιξει αυτο το θρεντ, προτεινω να το κανουμε αντρες vs γυναικες (αν δεν υπαρχει ηδη, πραγμα για το οπoιο αμφιβαλλω… εδω υπαρχει θρεντ “σεξ vs χεσιμο”…) να φαμε τα λυσακα μας. :stuck_out_tongue:

Αυτό για τα χρώματα ισχυει.

Φορουσα ενα γαμάτο ΜΩΒ πουκαμισο και μου παν οτι δεν ειναι μου παν ενα αλλο χρωμα που δεν μου το μαθαν ομως στο νηπιαγωγειο.

λιλά?

Όχι μαρία την λέγαν.

χααααχαααχαχχαχαχααχχααχαχααχ

να ρωτησω…αυτο το "που παει η σχεση μας"υπαρχει καποιος ο οποιος το εχει ακουσει λαιβ αυτο?παρακαλω,αν υπαρχει,ας κανει τν κοπο να μ πει γτ μ εχει φαει η περιεργια…:lol:

Ποσο χρονων εισαι?

Θοδωρη… ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ??

Αν και το να γνωρίσει τους δικους της είναι η πιο creepy επιλογή νομίζω για έναν άνδρα είναι πολύ κάπως να έρχεται για ψώνια μαζί μας…

Ass-τειευεσαι υποθετω…

εγωτο εχω ακουσει λαιβ. οτι ναναι σου λεω :stuck_out_tongue:

Παρά να αντέξω άλλο ένα βράδυ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ… Καλύτερα μιά άτακτη φυγή.

Συγγνώμη για το doublepost, αλλά θέλω να προσφέρω στον Noldor την συμπαράσταση και την κατανόησή μου. Ομοιοπαθής.

Και sy τα τραβηξες ε? Ασε, χουν ακουσει πολλα τα αυτακια μου. Καλα που δεν σκαω για καμια :stuck_out_tongue:

…με ξανατραβαει στο Καραισκακη να δουμε μαζι Ολυμπιακο.
Δεν μπορω να πω, ωραια περασα, εριξα κατι υπνους ατελειωτους!:smiley:

:lol::lol::lol::lol:#-o

Άμα σου πληρώνει το εισιτήριο τι σκιάζεσαι; Συμφωνώ μαζί του.

Την 1 και μοναδική φορά που έφερα κοπελα σε γήπαιδο ρίξαμε 68)