οντως!ειναι να ψοφας εκει μεσα, ουτε εγω αντεχω με τη καμια
Να πάμε μαζί για ψώνια - για σένα Δεν εχει τυχει ως τωρα αλλα φανταζομαι δεν εχω προβλημα.Αρκει να μην παρει πολλη ωρα γιατι τα ψωνια με κουραζουν πολυ. Να με διακόπτεις όταν βλέπω μπάλα Η αληθεια ειναι οτι ψιλοδιακοπτω αλλα κυριως για να σχολιασω κατι περι του αγωνα ή να ρωτησω το ονομα κανενος παιχτη που μου αρεσει Να απαντήσω “που πάει η σχέση μας” ποτε θα παντρευτουμε?εγω ποτε θα γινω μανα? οχι νταξει αυτο δε το κανω Να στηρίξουμε την φίλη σου που χώρισε κ κλαίει αυτο δε θα το ζητουσα ποτε.τι μου φταιει ο χριστιανος καλε? Να δω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ρομαντική κομεντί αν ειναι για χαβαλε οκ. Να γνωρίσω τους γονείς σου δεν το βρισκω τοσο φρικιαστικο.Μονο στην αρχη ειναι το δυσκολο,λογω αγχους αλλα οκ Να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες γιατι δεν?αν δεν οκ.αν παλι κοιταει αλλες … με μετρο αλλιως εχει παντοφλα.Ωραιο να θαυμαζουμε κατι ωραιο αλλα χωρις να ξελιγωνομαστε και χωρις να προσβαλουμε τον/την συνοδο μας. Να με λες “γουτσουγουλίνι” μπροστά στους φίλους μου δεν εχω τετοιο κομπλεξ στο να με ενοχλει σε αλλα ζευγαρια γυρω μου απλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου να κανω εγω ετσι μπροστα σε αλλους… πριβέ αυτα Να γνωρίσεις την μάνα μου καθε αρχη και δυσκολη.Ενα γεια και μεσα στη τελικη
Την άποψη σας σε πράγματα που θέλουμε να πάρουμε,όχι σε πράγματα που δεν μας αρέσουν και δεν πρόκειται να φορέσουμε(την υπόλοιπη απάντηση δεν θα τη σχολιάσω,την ανέλυσα παραπάνω)
Όταν θέλουμε να βγούμε κοριτσοπαρέα,παίρνουμε τηλέφωνο η μία την άλλη. Όταν θέλουμε να βγούμε μαζί σας,σας το λέμε,και άμα δεν θέλετε,τότε καλούμε την κολλητή μας.
Απλά γιατί θέλουμε να κάνουμε και μαζί σας πράγματα που μας αρέσουν.Όσο για το γήπεδο,δεν χάνετε τίποτα να ρωτήσετε(αν και εφόσον θέλετε να έρθουμε μαζί σας):)
ψωνια μακραν…ειναι ο εφιαλτης του συγχρονου ανθρωπου!!
ειδικα αν εχει τα απειρα χρηματα να σπαταλησει και εισαι και σε ταξιδι…εφιαλτης λεμε
εντεκα η ωρα να φευγεις απο το ξενοδοχειο και να γυρνας εννια…(και οχι στασεις για φαγητο εννοειται)
το τρομακτικο ειναι πως μετα απο ψωνια και ενω η κουραση σου ειναι δεκαπλασια απο τριωρο 5χ5 ασταματητου τρεξιματος, ειναι μεσα στην τρελη χαρα χωρις ιχνος κουρασης
αυτο το kadewe το βλεπω σε εφιαλτες στυλ ξενοδοχειο στο the shining…the overolok hotel μπρρρ
ε και οχι γυναικες στο γηπεδο: το 90% αυτων που πανε δεν ξερουν τι ειναι το ρημαδοοφσαιντ
Eννοουσε οτι αφου το ξερουμε οτι το βαριεστε το γηπεδο, δε σας ζηταμε να ερθετε… σας αφηνουμε στην ησυχια σας.
Εσεις αφου το ξερετε οτι δε γουσταρουμε τα ψωνια για 5 ολοκληρες ωρες και το χαζεμα καθε βιτρινας στο δρομο χωρις να παρετε τιποτα τελικα, γιατι μας το ζητατε και δε μας αφηνετε στην ησυχια μας?
Δεν το βαριόμαστε όλες,οπότε δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε.
Επίσης όταν λέω εγώ ψώνια,εννοώ 1-2 ώρες(και να αγοράσω κάτι,άρα ουσιατικό ψάξιμο) και μετά για καφέ.Το να κοιτάω 5 ώρες βιτρίνες το θεωρώ απλά χαζό(και δεν είναι αυτή η έννοια του “βγαίνω για ψώνια”)
Πιστευω μιλαμε για πλειοψηφιες. Οχι για ειδικες περιπτωσεις.
Η πλειοψηφια των γυναικων βαριεται το ποδοσφαιρο, και ψωνιζει για 2-3 ωρες + και παρ’ολα αυτα, θελει να ερχομαστε μαζι.
Ρε παιδιά, κανείς δεν αναγκάζει κανένα να κάνει κάτι που δε θέλει. Δε είσαι υπό την απειλή όπλου ώστε να μην έχεις επιλογή. Της λες “βαριέμαι”, “δε θέλω” και τελείωσες. Από τη στιγμή που θα πας, η ευθύνη είναι δικιά σου και καλά να πάθεις κορόιδο γιατί ναι, το shopping είναι βαρετό.χοχο. Εξαιρούνται τα σιντάδικα και τα γκατζετάδικα, αλλά προφανώς μιλάμε για ρουχα-παπουτσια-καλλυντικά-μπλα-μπλα
Χαλισέκο, με το 90% που έβαλες το έσωσες Ξέρω αρκετές κοπέλες που σου αναλύουν καλύτερα τις φάσεις κι από τον Παναγιώτη Βαρούχα :!:
χμ. Νταξει, τώρα που το σκέφτομαι, ατυχές το παράδειγμα. ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να αναλύσει καλύτερα τις φάσεις από τον Βαρούχα.\:D/
AAAAAAAAX… ρε τι μιλατε για ψωνια. Δεν ξερετε τι εχω τραβηξει.
-Πες μου σε παρακαλω. Να παρω την σκουρα πρασινη τσαντα, ή την λιγοτερο σκουρα πρασινη τσαντα;
-Μα… δεν βλεπω διαφορα. Και το σχεδιο ειναι ιδιο.
-Ε οχι υπαρχει διαφορα, απλα ειναι ενα κλικ στο χρωμα. Ελα πες μου, δεν μπορω να αποφασισω.
-Την σκουρα πρασινη τσαντα.
-Την λιγοτερο, ή περισσοτερο;
-Την περισσοτερο.
-Γιατι;
-ωφξδφγξδφσκ
-Ελα πες μου, γιατι;
-Παει περισσοτερο με τα ρουχα που φορας.
-Μα δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα πως εισαι σιγουρος;
-Αφου δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα τοτε γιατι χολοσκας;
-Επειδη η διαφορα υπαρχει!
-Παραδινομαι.
-Καλα, θα ρωτησω και το παιδι στο καταστημα.
μετα απο 40 λεπτα (με το ρολοι)
-Ααααχ, δε μπορω να αποφασισω.
-Σε 2’ ριχνω χριστοπαναγιες και γινομαστε ρεζιλι.
-Καλα, την λιγοτερο σκουρα.
Επίσης μιλάμε για κοπέλες,όχι για κοριτσάκια που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και κοιτάνε βιτρίνες,ούτε επίσης για κοπέλες στυλ Barbie,που τους νοιάζει μόνο το τι χρώμα θα βάψουν τα μαλλιά τους.Τουλάχιστον αυτές ξέρω ότι τρέχουν χωρίς λόγο από βιτρίνα σε βιτρίνα.Τώρα για το ποδόσφαιρο,ναι όντως,μιλάμε για μειοψηφίες.:p:lol:
αχαχαχαχα πες τα ρε ανγκμαρ γαμωτο…καλα ειδικα αυτο το φετιχ με τις τσαντες, μποτες-παπουτσια ποτε δεν το καταλαβα (οχι πως υπαρχει κανεις που δεν κανει αποτριχωση με κερι και το εχει καταλαβει)
Α εγω δεν εχω προβλημα να το κανω. Γουσταρω. Αρκει να εχει κι αυτη κατανοηση σε αλλα θεματα.
Αν δεν υπαρχει μια σχεση give & take, poul in the baoul, the common way.
Edit: Και δεν εχω προβλημα με τα ψωνια, με την παρανοια υπαρχει, ιδιαιτερα στις φασεις που μεχρι κι η ιδια καταλαβαινει πως κατι δεν ειναι φυσιολογικο. Γι αυτο κι οταν πεταω παναγιες δε μιλα, ξερει πως η φωλια ειναι λερωμενη σε σημειο που κι αυτο που θα πω λιγο θα ειναι.
__Ενα μικρό σχόλιο: οι γυναίκες έχουν καλύτερη αίσθηση των αποχρώσεων… βλέπουν περισσότερες απροχρώσεις ας το πούμε χοντρά. Οπότε μην τρελένεστε οι άντρες όταν άλλη σου λέει “όχι αυτό δεν είναι μπλε, είναι μπλε μαρέν”, η διαφορά υπάρχει και αυτές την βλέπουν πιο καθαρά (όπως είναι πιο ευαίσθητες και στην οσμή καθώς έχουν τα διπλάσια αισθητήρια που ευθύνονται για την οσμή). Γι’ αυτό και η τρέλα με τις αποχρώσεις τα εκατό ονόματα για το… “μπλέ” κλπ, κλπ, κλπ. Και οι γυναίκες από την άλλη πρέπει να χαλαρώσουν με το συγκεκριμένο θέμα, όπως π.χ. οι άντρες έχουν καλύτερη αίσθηση του χώρου άρα ΚΑΙ του παρκαρίσματος και θα πρέπει κι αυτοί να χαλαρώσουν με τις γυναίκες.
__Οταν περιμένεις ο σκύλος να ξεχωρίσει χρώματα (οι σκύλοι βλέπουν “ασπρόμαυρα”) και επιμένεις, ποιός είναι ο ανόητος; εσύ ή ο σκύλος…; και “ποιός φταίει;”