Μπα, για οσο ειναι μαζι. Κι αλλο να θαυμασεις το ωραιο που περναει απο διπλα σου (!) και αλλο να γυρνας δεξια και αριστερα το κεφαλι για να ψαχνεσαι. Για ποιο μιλαμε; :Ρ
Εγώ μιλάω για το “να κοιτάς άλλες” που είπες κι εσύ. Τα άλλα τώρα τα έβαλες :Ρ
Ακριβώς. Και εμείς κοιτάμε, και εσείς κοιτάτε. Το θέμα είναι σε τι βαθμό ζηλεύει ο καθένας. Δηλαδή κάτι δε πάει καλά άμα περάσει μια κουκλάρα δίπλα σου και δε γυρίσεις να κοιτάξεις!
Α μπράβο, πες τα!
χαχαχ τι αστειος εκανε εντιτ και εγραψε κατι γαματο,μπαβοο.
Ε γουατεβα!
… ακούω όλη μέρα την μιζέρια σου
__Κορίτσια… λάβετε θέσεις για κράξιμο.
__Οποια ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ αντέχει την κριτική (και όχι “κάνω κριτική για να σου πω ΕΓΩ -που έχω δίκαιο- τι ΕΣΥ κάνεις λάθος”, εννοούμε να έχει ο άλλος /η την ΤΟΛΜΗ να σκεφτεί ΣΟΒΑΡΑ και ΑΛΗΘΙΝΑ την πιθανότητα το λάθος να ξεκινάει απ’ αυτόν), και αναρωτιέται "γιατί ο κάφρος μου είπε: όλες τα ίδια λέτε! σας τα μάθαν σε σχολή /κρυφό σχολείο; καλά βγάλε τώρα την κασσέτα και παίξτην κι απ’ την άλλη μεριά…! " και άλλα τέτοια, αλλά στην πραγματικότητα ΔΕΝ την ενδιαφέρει για τον άλλον, να τον καταλάβει και να ζήσουν αρμονικά μαζί ο ένας με το άλλον (πραγματικά ίσα, όχι όπως “εσύ” νομίζεις πως είναι το ίσο-ισότιμο), ΑΛΛΑ την ενδιαφέρει να καταλάβει ο άλλος εκείνη αλλά όχι και εκείνη αυτόν, ή το χειρότερο, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ γιατί έχει άδικο και να ζήσει αρμονικά με σένα, ε, τότε αν είσαι αυτή, πολύ απλά σταμάτα να διαβάζεις. Πιθανόν να θεωρήσω πως είσαι πολύ κλειστόμυαλο, στενόμυαλο και εγωκεντρικό άτομο για να ασχολειθώ μαζί σου και από την άλλη εσύ θα ταραχθείς, θα μαλώσεις με κάποιον βλάκα στο ίντερνετ και θα χάσεις το χρόνο σου και θα λάβεις και απάντηση (ναι, δεν θα ασχοληθούν μαζί σου).
__ΦΥΣΙΚΑ “τα ίδια” ισχύουν για τους άντρες, δεν έχω αυτοσκοπό να κάνω εδώ επίθεση στο πιο υπέροχο πλάσμα πάνω στη γη, απλά ίσως είναι η φύση του θέματος τέτοια (ανοίξτε οι γυναίκες ένα ανάλογο, θα έχει ενδιαφέρον!) και ίσως ακούσετε πράγματα που δε σας αρέσουν ή που δε σας αρέσουν γιατί είναι “ξένο σώμα”, δώστε τους λοιπόν μία ευκαιρία και ίσως αποδειχτούν η “σωτήρια μεταμόσχευση” για σας.
__ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: όταν λέω “τα ίδια” εννοώ, ανάλογα την περίπτωση, ΟΧΙ ακριβώς τα ίδια, καθώς τα δύο φύλα είναι ΙΣΑ αλλά ΟΧΙ ΙΔΙΑ. με λίγα λόγια δεν αντιστρέφουμε ένα επιχειρημα και νομίζουμε πως ισχύει και για το άλλο φύλο -ένα ζώο μπορεί να είναι προγραμματισμένο από τη φύση του και μέσα από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης και “συνήθειας” (που του εξασφάλησε το σημαντικότερο, την επιβίωση[SIZE=“2”]*[/SIZE]), να ζει με κάτι που δίνει ζωή στο κορμί του, ενώ η ίδια ουσία να είναι δηλητήριο για ένα άλλο…
[SIZE=“2”]*[/SIZE] [εδώ κάποιος μπορεί να πει πως δεν είναι πάντα το σημαντικότερο σήμερα για το άνθρωπο, πολλοί δεν την βάζουν πρώτη, καθώς αυτοθυσιάζονται αυτοκτονούν κλπ… ναι, αλλά αυτοί έχουν βάλει ως πιο σημαντικό -λόγω “λογικής” που σε σχέση με άλλα ζώα έχουν αναπτύξει- την επιβίωση μιας ιδέας, αρνητικής ή θετικής που είναι πιο σημαντική γι’ αυτούς -τέλος πάντων, παρακαλώ μη την πάμε τόσο μακριά την κουβέντα]
__Λοιπόν, επειδή βλέπω πως θα τραβήξει πολύ και ίσως κουράσει αν αρχίσω τους μονολόγους (μεγάααλο θέμα), πάμε να κουβεντιάζουμε με αφορμή όσα γράφονται για να είμαστε και 100% εντός θέματος και στη συνέχεια τα αναπτύσσω /ουμε.
[SIZE=“1”]
[/SIZE]
__Για τη δεύτερη παράγραφο… Ισως τα ποσοστά να είναι πολύ μικρά, καθώς είμαστε σε φόρουμ που όλα είναι “ό,τι δηλώσεις” και που οι περισσότεροι ωραιοποιούν την “εικόνα” τους, ή ίσως επειδή σε αυτό το φόρουμ είναι καλύτερα τα ποσοστά (λόγω -μουσικών?- προτιμήσεων που έτσι κι αλλιώς αντικατροπτρίζουν άτομα που τολμούν να σκεφτούν και να διαλλέξουν αυτοί για τον εαυτό τους…; ίσως). Ομως δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες τέτοιες χαζογκόμενες εκεί έξω και πολλοί ανάλογοι χαζογκόμενοι που τις “βοηθούν” να φέρονται ακόμα περισσότερο ως τέτοιοες. Ισως όμως πάλι, η αλήθεια να είναι πως όλοι για λίγο ή για πολύ, σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό, κάποια στιγμή υπήρξαμε χαζογκόμενοι ή χαζογκόμενες… και χαλάσαμε την πιάτσα και τα ποσοστά!
__Για την πρώτη παράγραφο τώρα (όποια το διαβάζει αυτό θεωρώ πως έχει διαβάσει και τις 3-4 πρώτες παραγράφους του αυτού μηνύματος!!). ΛΑΘΟΣ. ΨΕΜΑ. ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Ονομάστε το όπως θέλετε. Δύο θέματα:
[ol]
[li]ΚΑΙ οι γυναίκες κοιτάνε (ίσως και περισσότερο από τους άντρες σύμφωνα με κάποιους), όμως οι γυναίκες έχουν πολύ καλύτερη περιφεριακή όραση και δεν καρφώνονται. Σα να λέμε πως οι γυναίκες έχουν πιο “wide screen” όραση, ενώ οι άντρες πιο “focus” (όραση “σκοπευτή”, πόσους σκοπευτές, οδηγούς αγώνων ταχύτητας κλπ ξέρετε να που είναι γυναίκες;). Δηλαδή “βάθος πεδίου” οι μεν (οι men, lol), “περιφεριακή” οι δε (“που με είδε;! μάτια στην πλάτη έχει η σκύλα;!” χεχεχε… ε ναι έχει (2ο lol), μια γυναίκα μπορεί να σε κοιτάει στο ύψος του προσώπου και να έχει δει τι παπούτσια φοράς, εσύ που είσαι άντρας μπορείς…?). Οι γυναίκες δε χρειάζεται να στρέψουν το κεφάλι οπότε γίνονται πιο δύσκολα αντιληπτες (ιδίως στους άντρες που δεν γνωρίζουν για την περιφεριακή όραση των γυναικών, συν το ότι δεν έχουμε τόσο καλή περιφεριακή όραση για να τις πάρουμε χαμπάρι εμείς όταν τσεκάρουν, συν το ότι είναι πιο… έξυπνες -σόρρυ γκάιζ- π.χ. σε τσεκάρουν μέσα από την αντανάκλαση βιτρίνας, όταν νομίζουν /ξέρουν -καθότι καρφωνόμαστε και εύκολα- πως δε κοιτάμε ή τις τσεκάρουμε εμείς κλπ), ενώ ο άντρας που το στρέφει “δείχνει” πολύ πιο καθαρά πού κοιτάει και αν εκεί που κοίταξε υπάρχει θυλικό… ωχ! …χιχιχιχιχι…![/li][li]ΕΝΑΣ άντρας που θα κοιτάξει μια γυναίκα που περπατάει στο δρόμο, πρώτα θα κοιτάξει “ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ” που τον ενδιαφέρει. Η άλλη μπορεί να είναι “κακάσχημη” τελικά, αλλά αν έχει “σωστό /υποσχόμενο ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ” σχήμα (“σωστές αναλογίες”=στήθος για θυλασμό, λεπτότερη μέση, και ανοιχτότερους γοφούς για να γεννήσει εύκολα και άλλα πιο ψαγμένα, μη σας κουράσω τώρα), σε πρώτη φάση θα του τραβήξει την προσοχή, και αυτό είναι βιολογικός προγραμματισμός ώστε να επιβιώσει το είδος και ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ. Μπορείτε όμως να το κατανοήσετε, να το φέρετε στα μέτρα που δε σας ενοχλεί και να ζήσετε υπέροχα μαζί με ένα “πρόβλημα” που δε θα είναι πρόβλημα πια. Μιλάω για νορμάλ περιπτώσεις πάντα, όχι κάποιος να έχει παθολογικό πρόβλημα, μιλάω για τους περισσότερους ανθρώπους. Και να πούμε εδώ και πως οι γυναίκες τραβιούνται από μία “σωστή” φιγούρα κλπ (π.χ. δυνατά χέρια, που θα την προστατεύουν και θα την… ικανοποιούν, πλάτες=μεγάλη αγκαλιά=προστασία, σφιχτός κώλος γιατί θα… σπρώνει καλά και θα αναπαράγει καλά κ.ο.κ.). Επειδή λοιπόν ο σύντοφός σας κοίταξε δε σημαίνει πως την θεωρεί πιο έξυπνη, ενδιαφέρουσα, ΟΜΟΡΦΗ, σεξουαλική, αστεία, εντυπωσιακή, τρυφερή, αξιόπιστη και αξιοθαύμαστη από εσάς. Σημαίνει μόνο πως εντόπισε ένα πιθανώς αξιόλογο αναπαραγωγικό “στόχο”, και σημαίνει πως δεν έχετε κανέναν λόγο να ανησυχείτε -ξεκολλήστε και χαλαρώστε μια για πάντα (απλα θέστε και τους όρους σας για να κρατηθεί σε ένα αξιοσέβαστο μέτρο, αυτό που ανέφεραν και άλλες κοπέλες, του λέτε οκ, το καταλαβαίνω ότι κάτι ωραίο τράβηξε την προσοχή σου, και δεν με πειράζει, αλλά μη ξεχνάς και ότι με συνοδεύεις, αν δεν είσαι διακριτικός με προσβάλεις). Αυτό βέβαια, για την πρώτη ματιά!! Αν συνεχίσει να την κοιτάει για ώρα επίμονα αυτό σημαίνει κάτι άλλο. ΟΧΙ! δεν σημαίνει πως την βρήκε πιο έξυπνη, αστεία, ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, τρυφερή, αξιολογη ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΟΦΟ από σας, πώς θα μπορούσε άλλωστε με μία ματιά να τα ξέρει όλα αυτά; Μάλλον σημαίνει πως πιθανόν να την βρίσκει ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ πιο όμορφη, ή το ίδιο όμορφη, εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα (για να καρφωθεί πάνω της τόση ώρα) και το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί είναι μήπως σας έχει και τους δύο φάει λίγο η ρουτίνα και μήπως δεν ανανεώνετε /περιποιείστε την εικόνα σας για αυτόν -τι ψάχνει ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ απ’ αυτήν και γιατί το ψάχνει, καθώς αποκλείεται να ψάχνει “τώρα” (τώρα πρακτικά, όχι “πιθανά στο μέλλον”) απ’ αυτήν κάτι παραπάνω μιας και δεν την ξέρει/ δε ξέρει ακόμα αν θα του αρέσει για σχέση, αν θα μπορεί να ζει ευχάριστα μαζί της. Αν πάλι πάει ύστερα απ’ όλα αυτά να ζητήσει και το τηλέφωνό της, τότε ναι, να ανυσηχείτε, καθώς παρόλο που δεν ξέρει αν θα του αρέσει η άλλη, φαίνεται ήδη να την προτιμάει από σας, άρα κάτι δε του αρέσει ή και κάτι που θέλει δε το βρήσκει σε εσάς. Αν το είχε, θα έμενε μόνο στο “ωραία φαίνεται αυτή” (μιας και το απλό γρήγορο τσεκάρισμα είναι απλά βιολογικό όπως είπαμε), ή πιθανόν σε άλλες περιτώσεις και στο “πω ρε φίλε, όντως γυναικάρα θα κάνει καλό κρεβάτι” (μιας και όλοι άνθρωποι με αδυναμίες είμαστε και ας έχουμε το τέλειο) και τίποτα άλλο. Αρα για να μη μένει εκεί… Βέβαια, μπορεί αυτό που του λείπει να είναι το “γιατί ρε μωράκι δε θέλεις να με μαστιγώνεις εγώ ταυτόχρονα παίζω με τα αυτοκινητάκια μου και να σου λέω, συγνώμη μαμά, ήμουν κακό παιδί, τιμώρισέ με τώρα”, οπότε μπορεί όντως να μη θέλετε να του το δώσετε…! Ισως όμως, μπορεί και απλά πλέον να σας έχει φάει η ρουτίνα και να μην προσπαθείτε να τον κερδίζετε /κάνετε να περνάει όμορφα μαζί όπως παλαιότερα (και το αντίστοιχο για τους άντρες). ΑΝΑΛΟΓΑ τα σημάδια ψάξτε πρώτα σε εσάς. Μην τρελένεστε άνευ λόγου. Τρελαθείτε για τον σωστό λόγο και δώστε τέλος όντως σίγουρες πως έχετε δίκαιο και δεν ήταν δικό σας το φταίξιμο για να γλυτώσετε τύψεις, στεναχώριες και δεύτερες σκέψεις. [/li][/ol]
__Α, φυσικά θεωρώ παιδαριώδες να πρέπει να επεξηγήσω σε κάποιον/α πως μιλάμε για ζευγάρι που έχουν σχέση και όχι, γνωριστήκαμε χθες ή είμαστε “fcuk buddies”, και πως ΔΕΝ μιλάμω για το “τρώω-με-τα-μάτια-και-μου-τρέχει-λίγο-σάλιο-ενώ-χουφτώνω-σαν-σε-παντομίμα-με-χέρια-μου-τον-αέρα και ταυτόχρονα φωνάζω και μάνα-μου-να-σε-σκίσω /σκίσε-με-παιδαρά-μου-εσύ-είσαι-άντρας-όχι-ο-μαμουχαλος-που-εχω-δίπλα-μου”. :lol: Μιλάμε για το “τσεκάρω /κοιτάω”, “αναγνωρίζω στο χώρο κάτι ωραίο /ενδιαφέρον”.
__Ελπίζω (ίσως και μετά τα όλα ως άνω και με τις κατάλληλες αναγωγές και σκέψεις), να καταλαβαίνεις πως αυτό δεν είναι ούτε υγειές ούτε “πραγματικό”. Πλασματικό καθότι κατά 99% δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό (ο άντρας “που κρώζει”). Και μη υγειές γιατί κατά 99% θα αρχίσει να επιφέρει προβλήματα στη σχέση. Στην αρχή πολλά μπορεί να ανεχτεί και μάλιστα ευχάριστα και οικιοθελώς κάποιος, αλλά στην πορεία συνήθως γίνονται μπούμερανγκ οι όποιοι συμβιβασμοί και μπορούν ξαφνικά να χτυπήσουν και να διαλύσουν τη σχέση. Και μετά η γυναίκα (ή ο άντρας) λέει και στον εαυτό του “πως άλλαξε απότομα, αυτός φταίει, ήταν υπερβολικός”. Οχι πάντα… Οχι κάτι δε ραγίζει σιγά-σιγά, αλλά μαζεύει πίεση και σπάει όλο μαζί είναι πιο βίαιο και όμως τόσο αιτιολογημένο. Αμα δεν κρατάς το μέτρο και απλά χαίρεσαι που ο άλλος καταπιέζεται γιατί είναι ερωτευμένος και δεν βλέπει μπάλα (να του αρέσει όμως, όχι δεν βλέπω μπάλα, αλλά δεν έβλεπα ούτε παλιά) γιατί έχεις να το λες στις φίλες σου ότι ακόμα και στον τελικό του στάμπιονς λιγκ ο δικός σου σκόραρε στην κρεβατοκάμαρα ή στο να φτιάξετε παρέα σουφλέ λαχανικών ακούγοντας Χατζηγιάννη, ε, τότε… Θα σου αξίζουν μάλλον όλα όσα για τα οποία θα παραπονεθείς στην πορεία (φυσικά και δεν μιλάω προσωπικά για σένα, το πρώτο πρόσωπο είναι χάρην παραδείγματος).
__Ο κάθε ένας έχει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Αν ταιριάζετε, ωραία. Αν όχι πρέπει να βρείτε μία οδό που θα ευχαριστεί και τους δύο. Οκ, να μην πάρει φόρα και τον καλαμάθεις να βλέπει μέχρι και το ΠΑΣ Γιάννελα εναντίον Αστραπή Αχλαδόκαμπου, τουλάχιστον όχι τις κοινές σας ώρες (ή αλλιώς δεν κάνει αυτός για σένα, μήπως ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, να βρεις ΑΛΛΟΝ!! έλεος…), ΑΛΛΑ όταν παίζει η Ολυμπιακάρα σου, αγάπη μου και βέβαια να μη χάσεις ματς (αφού είναι ένα πάθος σου, το καταλαβαίνω, όπως πρέπει να καταλάβεις πως και εγώ θέλω να τρωμε έστω κάποιες φορές της βδομάδας πιο υγειηνά πχ, κι αν δεν το καταλαβαίνεις, είπαμε, στον απόλυτο και αμετακίνητο τοίχο λέμε bye-bye, δεν πέρνουμε σφυρί και αρχίζουμε) και εγώ θα σου φτιάχνω και ποπ-κορν και να προσπαθώ να μη ρωτάω τώρα αυτός γιατί την έπιασε με τα χέρια αφού απαγορεύεται και κυρίως να μην απαιτώ την προσοχή σου ενώ βλέπεις γιατί ΞΕΡΩ πως οι άντρες σε αντίθεση με τις γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Δε θα νομίζω πως αδιαφορείς για μένα. Εμείς μπορούμε να μιλάμε με φίλες μας στο τηλέφωνο, να κάνουμε κάποια δουλειά και να βλέπουμε και τηλεόραση γιατί είναι έτσι φτιαγμένος /συνηθισμένος ο εγκέφαλός μας, ενώ ο δικός θέλει να κάνει ένα πράγμα τη φορά όταν θέλει να ευχαριστηθεί /αφοσιωθεί κάπου. Δεν βλέπεις που όταν είναι με τους κολλητούς του και βλέπουν αγώνα ΔΕΝ μιλάνε μεταξύ τους (βλέπουν την οθόνη την ώρα που μιλούν και αντιδρούν ομαδικά, “κοίτα τον μαλάκα”, “το είδες
αυτο”, “φταίει ο πρόεδρος που σε πληρώνει ρε παλτό -Ναι ρε φίλε, πες τα ρε πούστη μου, πες τα”, αλλά δεν κουβεντιάζουν στην πραγματικότητα ΕΝΩ βλέπουν, π.χ.: “κοίτα Νίκο τον μαλάκα, εσύ τι πιστεύεις πως έπρεπε να κάνει; -Πάσα στον αμυντικό φυσικά για ξεμπλοκάρει το παιχνίδι. -Μπράβο ρε Γιώργο και εγώ το ίδιο πίστευα”). Οι γυναίκες πάλι, βασίζονται πιο πολύ στη λεκτική επικοινωνία. Ο καφές και τα χαρτιά είναι η αφορμή για κουβέντα, δηλαδή για κοινωνική συναναστροφή, ενώ για τους άντρες η μπάλα, είναι η αφορμή για να δουν μπάλα όλοι μαζί και να εκτονωθούν όλοι μαζί χωρίς να χρειάζεται αναγκαστικά να μιλάνε (και να περιμένουν απάντηση και ανάλυση στο “τι πήγε και έχασε ο μαλάκας; μα πόσο μαλάκας είναι;”). Δε σε γράφει όταν διαβάζει ένα άρθρο που τον ενδιαφέρει, όταν συγκεντρώνεται στην οδήγηση, όταν βλέπει μπάλα. Οταν βλέπει μπάλα, ούτε στους φίλους του μιλάει. Βλέπει μπάλα! Προσέξατε που κάποιοι έγραψαν “δεν έχω πρόβλημα να βλέπει μπάλα μαζί μου, αλλά ήσυχα και στον απέναντι καναπέ”, συγκεντρώνεται σε ένα πράμα τη φορά. Δεν σας απομονώνει /γράφει και με τους αγαπημένους φίλους του το ίδιο ακριβώς κάνει αλλά στον ίδιο καναπέ γιατί δεν υπάρχει θέμα να τον αρχίσουν στα “γουτσου-γουτσου” και να του αποσπάσουν την προσοχή από την ευχαριστησή του, άρα δε θα μπορέσει να το ευχαριστηθεί -όπως ίσως δε μπορούν να ευχαριστηθούν οι περισσότερες γυναίκες ένα ανταγωνιστικό άθλημα που έχει να κάνει με “σωματική μάχη” (από το κυνήγι των σπηλαίων μέχρι και τους σύγχρονους πολέμους, δεν ειναι τυχαίο) και όχι επικοινωνία, αναγνώριση και ανταλλαγή συναισθημάτων (πάλι μέχρι τις σπηλιές πάει και γενικά δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες αντιλαμβάνονται πολύ πιο εύκολα συναισθήματα και καταστάσεις “αγόρι μου τι έχεις, κάτι σε απασχολεί”, “δε μου φαίνεσαι πολύ καλά, μήπως έχεις πυρετό;” κλπ ακόμη εκφράζουν και στο πρόσωπό τους περισσότερα αισθήματα, ενώ οι άντρες το παίζουν "Στίβεν Σιγκαλ, χαχα, ένα συναίσθημα /προσωπείο για όλα και κρύβω τα συναισθήματά μου -σηκώνει πολύυυ κουβέντα οπότε σταματώ εδώ). Βέβαια, εδώ πρέπει και οι άντρες να μάθουν να αγνωρίζουν και να σέβοντες τις ανάγκες των γυναικών… όπως να μιλάμε μαζί τους κάθε τόσο, ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ κλπ (αλλά τώρα για ανάγκες αντρών), απλά να βρούμε τις κατάλληλες ισορροπίες και στιγμές -όχι ενώ έχει ο Ροναλντίνιο την μπάλα στην μικρή περιοχή!!!)…
__Α και για τα ψώνια που λέγατε (και την περίπτωση να θέλουν οπωσδήποτε να πάτε μαζί). Υπάρχουν δύο καλές λύσεις. Η ακριβή και η φτηνή (μη με ρωτήσετε ποιά προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες όμως ε!). Στην ακριβή, την πας εσύ για ψώνια. Ποζεριλίκι ανάλογα με την περίσταση /περίπτωση: “κουκλάρα μου σήμερα θα σε πάω (“ΕΓΩ”) για ψώνια. Μη με κουράσεις όμως, θα σε πάω για ψώνια, θα πιούμε καφεδάκι /θα σε πάω για φαγητό, θα περάσουμε πολύ όμορφα -διάλεξε κάπου όπου θέλεις ΕΣΥ μωρό μου, ΑΛΛΑ (εδώ σας κλείνω το μάτι), κάπου που να είναι όλα σε κοντινές αποστάσεις, με με κουράσεις, εντάξει μωράκι; Θα περάσουμε πολύ όμορφα” ή το δύο σε πιο ιντελεκτουέλ, είπαμε ανάλογα την περίσταση. Πάντως ελπίζω να παρατηρήσατε τις εκφράσεις κλειδιά και ότι μετά από μία που μπορεί να είναι αρνητική (μη με κουράσεις) ακολουθούν καλοί τρόποι (sic) και θετικές εκφράσεις.
__Το παίζετε και λίγο αντράς τύπου σου διαλέγω κι εγώ κάτι (προσέξτε να είναι παρόμοιο με αυτά που διαλέγει αυτή, το τολμηρό δε μας πειράζει, θα της ανεβάσει και την αυτοπεπίθηση, το “άσχετο” μας πειράζει γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι,μπορεί να ξετρελαθεί, αλλά μπορεί και να ξενερώσει! αν δε έχετε γνώσεις ή δεν έχετε ΠΟΛΥ καλό γούστο ή δεν είστε γκέι μη το δοκιμάσετε!) και αυτό που διάλλεξα εγώ ή που εσύ διαλλέγεις αν βλέπω πως σου αρέσει αλλά θες να το σκεφτείς λίγο (αλλά βασικά είσαι θετική) μου άρεσε αυτό μωρό μου, είσαι θεά και ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ θα στο πάρω στάνταρ (μειώνετε έτσι τουλάχιστον στο 25% το χρόνο αναμονής). Θα της αρέσει κιόλας που επιτέλους πήρατε σ’ αυτό το θέμα πρωτοβουλίες και μάλιστα “ευεργετικές” γι’ αυτήν. Αλλά είπαμε, βγαίνει πιο ακριβά. Και αν έχετε συμφωνήσει π.χ. στη μία ώρα ψώνια, ΜΗ τολμήσετε και βγάλετε λέξη πριν τη μιάμιση ώρα. Να είστε large. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως το όριό σας ήταν εξαρχής μιάσιση ώρα αλλά της είπατε μία για να φανείτε large μετά στην σίγουρη παράταση. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι δα και εξαπάτηση, η κοπέλα σας μόνο να κερδίσει έχει και θα είναι ευχαριστημένη καθώς θα έχει γλυτώσει και την γκρίνια σας, δεν είναι κακό να προβλέπετε τις ανάγκες της. Αυτό και οι μικρόεκπλήξεις /ευχάριστες ανατροπές είναι μεγάλα όπλα αν τα χρησιμοποιήσετε έξυπνα.
__Η φτηνή λύση είναι να συμφωνήσετε σε ένα budget (άσχετα ποιος πληρώνει) και όπως και με την ώρα, να έχετε υπολογίσει και το κάτι παραπανω (αν πληρώνει αυτή πρέπει να το βάλετε εσείς, και αν πληρώνετε εσείς… καλά καταλάβατε, βάλτε το εσείς) και πάλι να το συνδιάσετε με χώρο που θα γλυτώσετε το πολύ περπάτημα (τα πολλά ψαξίματα μόνη της) και με κάτι άλλο (καφέ, βόλτα κάπου συγκεκριμένα που θα το έχετε κανονίσει, φαγητό κλπ) που θα το έχετε κανονίσει και θα σας αποσπάσει από τον ΕΝΑΝ στόχο “πάμε για ψώνια… γενικά” που μπορεί να τραβήξει για πάντα. Αλλο πολύ χρήσιμο tip και για τα ψώνια αλλά και γενικά για τις συναναστροφές σας κλπ είναι πως όταν μία γυναίκα ρωτάει τη γνώμη σας, ΔΕΝ σημαίνει πάντα πως ζητάει λύση σε πρόβλημα (δεν χρειάζετε να βρείτε τις λύσεις, τις πιο πολλές φορές μπορεί να έχει πάρει ήδη την απόφασή της αλλά να θέλει να κάνει λίγο brainstorming για να ακούσει τις σκέψεις και να αποφασίσει). Οτανς σας ρωτάει ποιό είναι πιο ωραία, μη νομίζετε πως πιστεύει πως έχετε καλύτερο γούστο ή πως ξέρετε περισσότερο από μόδα… και μάλλον έχει και δίκαιο, σωστά…; Αρα γιατί ρωτάει; Το ίδιο και αν σε ρωτάει “τι να βάλω σήμερα;”. Θέλει μία δεύτερη (και “δεύτερη”) γνώμη, αλλά κυρίως να δει αν της αρέσετε (καλό δείγμα, δείχνει πως την ενδιαφέρετε ακόμη), ρωτήστε “εσύ τι πιστεύεις;”, “εσένα ποιό σου αρέσει πιο πολύ” αν δεν έχετε γνώμη, συμφωνήστε με συνοπτικές διαδικασίες και έτσι θα τελειώνετε και με συνοπτικές διαδικασίες.
__Με λίγα λόγια, η μαγκιά είναι να την πάτε εσείς για ψώνια, δηλαδή με τους δικούς σας κανόνες. Στην πραγματικότητα με κανόνες και οι δύο θα είναι ευχαριστημένοι. Αποτέλεσμα; Και οι δύο ευχαριστημένοι…
__Α! Υπάρχει και η πολύ ακριβή λύση. Πάρε τη κάρτα μου και καλά ψώνια -μην την επιχειρήσετε ποτέ. Οχι μόνο δε θα έχετε καλύψει την ανάγκη της να πάτε μαζί, όχι μόνο μπορεί να σας περάσει για γαλαντόμο, ανοιχτοχέρη, lagre, υποσχόμενο λ$μπρό μέλλον μεν, αλλά γαϊδούρι δε, αλλά άμα κάνετε τέτοιες μαλακίες (:lol:), ε, καλά να πάθετε!
υ.γ. κορίτσια κάνουμε και χιούμορ μέσα στο μήνυμα, μη το ξεχνάτε… Σας λατρεύουμε κατά βάση, γι’ αυτό και όλα γυρίζουν γύρω σας…
υγ2 συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και συγνώμη αν υπάρχουν ορθογραφικά /συντακτικά λάθη, του έριξα μιά γρήγορη ματιά μόνο (πού να διαβάσω τέτοιο πάπυρο, τρελός είμαι; …lol).
Τιτανοτεράστιο ποστ!γέλασα με την ψυχή μου πραγματικά!
Now playing: Before The Dawn - Angel’s Tombstone
via FoxyTunes
χαχααχαχαχαχαχαχ…χαρα στο κουραγιο σου που τα γραψες παντως! προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να το διαβασω…sorry:p
χαχαχαχ ρισπέκτ στον Shadowcaster που έχει όρεξη να κάνει τέτοια υπερ πόστ!:lol:
Ον τόπικ:
Το να είσαι με το αγόρι σου/κορίτσι σου στο δρόμο και να κοιτάει κάποια/κάποιον που περνάει δεν το θεωρώ κακό.Ίσα ίσα που το θεωρώ λογικό(αλλιώς άτι δεν πάει καλά).Άμα δει κάποια ένα ωραίο άντρα θα τον παρατηρήσει,όπως αντίστοιχα κάνει και το άλλο φύλλο.Αλλά,άλλο είναι να του ρίχνεις μια ματιά και άλλο να έχει φτάσει το σαγόνι σου στο οδόστρωμα.
Ο καθένας ζηλεύει τον/την σύντροφο του και είναι λογικό,αρκεί να γίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια.Το να πει μία κοπέλα στο αγόρι της “Μην σε πιάσω να κοιτάς άλλη,σου έκοψα τα πόδια”, ε,παραείναι ακραίο.Και σίγουρα καταστρέφει τη σχέση.Ακόμα χειρότερο είναι να πει ο ένας σύντροφος στον άλλο “Μην χαζεύεις τους άλλους” ενώ ο ίδιος κοιτάει δεξιά και αριστερά με τα κυάλια του(μιλάω και για τα 2 φυλλα).
Επίσης,όταν μια κοπέλα σας ζητάει να έρθετε μαζί της για ψώνια,το κάνει για να ζητήσει την άποψη σας,όχι για να έχει κάποιον να τραβολογάει για να της κρατάει τις τσάντες ή γιατί βαριέται να πάει μόνη της.Άμα το έκανε για αυτό το λόγο θα έπαιρνε τηλέφωνο την κολλτή της και θα πήγαιναν μαζί στα μαγαζιά.Δεν είσαστε υποχρεωμένοι να το κάνετε αν το θεωρείτε αγγαρεία.Προς Θεού,δεν θέλουμε να σας ταλαιπωρούμε.Άμα το βαριέστε τόσο,μπορείτε απλά να μας το πείτε(δεν είμαστε μέγαιρες,ξέρουμε να συζητάμε).Μπορεί κάποιες να σας κρατήσουν για λίγο μούτρα(ναι,αυτές είμαστε,δεν αλλάζουμε ποτέ) αλλά δεν θα το παρεξηγήσουμε.Ξέρουμε ότι προτιμάτε να κάτσετε σπίτι από το να πηγαίνετε από μαγαζί σε μαγαζί.
Αυτά από εμένα
Πάω να δω αν μπορώ να συνεχίσω το διάβασμα.
To 7o. Αν της μπει τετοια ιδεα την εβαψες. Απο τα υπολοιπα υπαρχει σωτηρια.
Η αλήθεια είναι οτι είναι ωραίο να πηγαίνεις με τη κοπέλα σου στα μαγαζιά. Πάτε για παράδειγμα στα Ζάρα στην Ερμού, σε φωνάζει μέσα στο δοκοιμαστήριο area, και ενω εκείνη αλλάζει κλπ, εσύ χαζεύεις αιθέριες υπάρξεις!
Και μετα σου ερχεται το καρεκλακι του δοκιμαστηριου στο κεφαλι. Αντε να δικαιολογησεις τα αυτονοητα.
__Thanx guys, τιτανοτεράστεια σίγουρα… σε μέγεθος! :lol:
__Earendil… μα γιατί…; 3.200 λέξεις μόνο… :lol: #-o :lol:
__Amarath… σπανίζετε τέτοια κορίτσια… θα έπρεπε να κυκλοφορείτε με τίποτα μπλουζάκια ξερω 'γω που θα γράφουν “ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!”
:lol:
__Καλό κουράγιο στη συνέχεια, χαχα ελπίζω να βρεις το κείμενο ενδιαφέρον. Σοβαρά τώρα, πάντως γενικά συμφωνούν οι απόψεις μας. Απλά καλό θα ήταν να ξέρουμε κάποια πράγματα για το άλλο φύλο για να μη δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα στις σχέσεις μας (όπως αυτά που αναφέρω με το κλασσικό θεμα “μπάλα” ή “κοιτάω φευγαλαία στον δρόμο μια κοπέλα”).
Ε υποτίθεται το κάνεις όσο εκείνη είναι μέσα:p
Και σόρρυ αλλά εκείνη επέμενε να παςO:)
Shadowcaster επιβαλλεται να κανεις blog (αν δεν εχεις ηδη)
Γεια σου ρε shadowcaster :lol: εχεις δικιο στο θεμα κοιταγματος, αλλωστε ειπαμε, αλλο κοιτας/θαυμαζεις, αλλο ψαχνεσαι
Καταρχας shadowcaster δεν υπαρχεις. Σε παω. Θα συμφωνησω με τον τολκη. Αν εχεις blog, linkαρε μας παραυτα. Αν δεν εχεις, ακομα καθεσαι?
Αν εβλεπα blog δκο σου, θα ενιωθα απογνωση. Θα ηταν ενα ατελειωτο κατεβατο γραμματων. Το running code του matrix ειναι πιο φιλικο προς το ματι ρε τσολια αλλα λες ωραια πραγματα και αξιζει να τα διαβασει κανεις.
Απλα θα ερθω να συμφωνησω με τα βιολογικα που ποσταρες (αν και αυτο για την περιφεριακη οραση δε το ηξερα). Το ειχα διαβασει προσφατα αυτο το θεμα. Καλα που το ανεφερες γιατι το ειχα ξεχασει.
Και ναι και τα δυο φυλλα κοιτανε. Και μια κοπελα αμα ειναι εξω με το αγορι της και δει εναν (insert most good looking model/actor/singer/whatever here) θα κοιταξει και θα σκεφτει “ωραιο παιδι” ή “γαμω τα σωαματα εχει”.
Ειναι μια αυθορμητη σκεψη και ειναι φυσιολογικο, σο μπακ δε φακ οφ.
__ έτσι. Και μπράβο, αυτές είναι γυναίκες που έχει το φόρουμ, πείτε τα έξω απ’ τα δόντια, ελάτε και οι υπόλοιπες μη ντρέπεστε, ελάτε στον αγώνα ενάντια στην “Μπάρμπι” και λανθάνουσα φεμινιστική στάση που κρατάν κάποιες - κάποιες και “τι, μα οι γυναίκες δεν κοιτάνε! οι άντρες είναι τα λιγούρια!”
:lol:
…οκ και κατά να είστε απαντήστε και υπόσχομαι να μην σας απειλήσω με το ίδιο μεγάλες απαντήσεις…
__Μπα όχι δεν έχω blog… λες? άσε καλύτερα εδώ και σχετικά ανώνυμα… Ασε που εκεί θα ένιωθα πως “έχω καιρό να γράψω, κάτι πρέπει να γράψω” και θα blogαρα! Θενκς όμως ρε παίδες, χαίρομαι που κάποιοι τα διαβάζουν και κάτι έχουν να τους πουν, αυτό είναι το σημαντικό. Να ανοίγουμε τα μυαλά μας και να βλέπουμε ότι δεν είμαστε λίγοι.
:-s :lol: