Καλύτερα να χωρίσουμε από το να

Πόσο τις πουλάς?

• 1 !!!

??

Χα! Δεν μου τις πηρε τελικα! Πατησα ποδι! Μιλησε ο αντρας!

ΑΑΑΑ χααχχααχχααχ αχχαχαχαχααχ χαχχαχχαχααχαχαχ χοχοχοαχιαχιιχαιχαιαχχαχαχαχααχχαχα θεικο αχχαχααχχαχαχα

To sωστο θα ηταν να του παρει τις πιζαμες με τον Μποπ κι εναν δονητη και να του ελεγε:
“Οριστε οι πιζαμες σου.Αν δε σου αρεσουν να πας να μαμηθεις” :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

μείνετε μακριά από γονείς…όσο μπορείτε.για το καλό σας…

Χαχαχα…εμένα μου λες…εχω πανω στο θεμα σχεσεις και γονείς ιστορίες απο την κρυπτη…

Τωρα όμως δεν ξέρω τι να απαντήσω… Μάλλον τα περισσότερα… :lol: :lol:

Ξερω ακομα δε βγηκα απ’το αυγο μου αλλα κατι μπορω να καταλαβω κι εγω. Τεσπα:
Μπορουμε να μιλησουμε κι απ’ την δικια μας οπτικη γωνια, τι ειναι το χειροτερο για τ’ αρσενικα η γενικα; :stuck_out_tongue:
Λοιπον το χειροτερο ειναι η μπαλα, τα ψωνια και η φιλη πιστευω.
Ψωνια=χασιμο χρονου.
Μπαλα=πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι ιερη στιγμη :stuck_out_tongue:
φιλη=ψυχοπλακωμα και καθρεπτης του μελλοντος. κριμα δν ειναι; :stuck_out_tongue:
Γενικα: “Που παμε;” εκτος κι αν μιλαμε για κοπελα που βλεπει νυφικα στον υπνο της κτλ.

Κοίτα, αναλόγως το άτομο πάντα. Πχ για ψώνια άμα κάνει η άλλη 2 ώρες στο κάθε μαγαζί, λογικό δεν είναι να βαρεθείς? Η φίλη δεν είναι πάντα κάτι κακό… Όπως επίσης και η μπάλα. Απλά σε κάποια ματς δεν μπορούμε να είμαστε διαθέσιμοι… Όπως και σεις όταν βλέπετε κάποια σειρα…

Ή οταν η σειρα ειναι Lost ή Prison break τοτε παλι δεν υπαρχετε στο σπιτι,στη γειτονια,στο οικοδομικο τετραγωνο…εκτος κι αν θελετε να το δειτε μαζι μας απο τον απεναντι καναπε.

Πολυ γραφικα τ’αντιμετοπιζουμε τα πραγματα και δε μ’αρεσει :stuck_out_tongue:
Το μονο που ισχυει πλεον ειναι τα ψωνια κι αυτο οχι για ολες. Προσωπικα λυπαμαι ζευγαρια οπου η γυναικα ειναι με 100 σακουλες και που φαινεται απο την εκφραση του αντρα οτι ηταν καμποσες ωρες και ψωνιζανε.
Οπως και το σκηνικο περι μπαλας για τους αντρες ισχυει. Νομιζω ειναι σπαστικο. Τωρα νταξει το ματσ δεν εχει σημασια γτ μπορει να μην ξερει η αλλη τι ειναι σημαντικο για τον αλλον.
Κι επισης δεν υπαρχει κανενας λογος να σερνω εγω το bf να παρηγορησει την φιλη μου. Ασε να το κανω εγω.
Πρεπει οοοοοολοι να καταλαβουμε οτι δεν ειναι δυνατον να κανουμε ολα οσα θελουμε το bf η το gf.

εμπειρια απο ψωνια δεν εχω γιατι ειμαι μικρουλης ακομη:oops:
απο τα παραπανω ψηφιζω με διαφορα τη ρομαντικη κομεντι

Αφου ξερει η ατιμη οτι κοιταω αλλες στον δρομο (αντρας ειμαι γαμω) γιατι να με βαζει να την πεισω οτι δεν κοιταω… Ω μαρτυριο…

Να επιχειρηματολογησω γιατι δεν κοιταω αλλες. Κατι τετοια κουφα που σε ρωτανε πραγματικα μου τη δινουν οσο δεν παει.

Εγω ειχα χωρισει καποια για το εξης σκηνικο… Μου λεει μια μερα στο ξεκαρφωτο οταν εβλεπα ποδοσφαιρο (οχι αυτο δε με ενοχλει τοσο), “αν ημουνα αγορι, θα γινοσουνα gay για μενα?” #-o#-o#-o
Αφου ξεπερναω το αρχικο σοκ, και αφου καταφερα να αντισταθω και να μη τη ρωτησω πως της ηρθε μια τετοια μαλακια ερωτηση, της λεω οχι. Μου λεει “α οκ… βασικα δεν ξερω τι θα εκανα αν ελεγες ναι”. Και γυρναω πισω στον αγωνα που εβλεπα.
Το γαματο ειναι οτι μου κανει την ιδια ερωτηση παλι μετα απο 2-3 μερες. Απανταω παλι οχι, αλλα αυτη τη φορα θιγεται, και αρχιζει τα “δε μ’αγαπας”, και “αν μ’αγαπουσες θα γινοσουνα gay” κλπ…

Ε ασταδιαλα…

Σας εχει τυχει να σας λεει η κοπελα “Δεν θελω να βλεπω αλλες να σε πλησιαζουν, τις ζηλευω ολες και θελω να τις σκοτοσω κτλ κτλ κτλ”??? Αρρωστημενα πραγματαααααααααααααα, μακρυα απο δω :stuck_out_tongue:

Ωχ ναι,το μεγαλυτερο σπασιμο.

Παντως αυτο το να κοιτατε αλλες σηκωνει κουβεντα. Αν ο αλλος γουσταρει που ειναι με την κοπελια δε θα κοιταει καν. Οπως και οι γυναικες το ιδιο, δεν ενδιαφερονται, δεν την ψαχνουν. Το να κοιτανε ομως αλλες (-ους) κατι παει να πει. Κι αν ειναι τοσο στο dna του αντρα (μη χεσω) τουλαχιστον μη το κανετε επιδεικτικα οταν ειστε με την κοπελα :Ρ

Απο τις επιλογες του πολλ το γουτσουμουτσουσουτσου ειναι παναθλιο νταξει, και το που παει η σχεση μας να το ρωταει χωρις λογο επισης. Αν και γενικα δεν μπορω να πιστεψω απο αυτα που βλεπω γυρω μου οτι συμβαινουν σε μεγαλο ποσοστο αυτα τα φαινομενα :? Εκτος αν μιλαμε για το ποσοστο των ηλιθιων γυναικων (χαζογκομενες).

Για τις πρώτες 2-3 βδομάδες ίσως.