Καλύτερα να χωρίσουμε από το να

1.Nαι μωρε, οσοι δεν βλεπουν ποδοσφαιρο ειναι gay…[-X ΝΑΑΑΑΑΑΑ!:stuck_out_tongue:

2/3. Mικρη, μικρη, μικρη… αν τα μπλεκεις με μεγαλυτερες καλα να παθεις!:stuck_out_tongue:
Δεν νομιζω να ειναι θεμα ηλικιας.Οπως και η μεγαλη, ετσι και η “μικρη” θα εχει απαιτησεις αλλα διαφορετικες.
Για αλλη απαιτηση ειναι να γνωρισει την μητερα του, για μενα ειναι να πηγαινω μαζι του σινεμα καθε 15 μερες (λεμε τωρα!).:wink:

4.Καλα, μη φανταστεις οτι κοιταγμα=πεσιμο.Απλα αυτο που λεμε “το ωραιο πρεπει να το θαυμαζουμε”, το υποστηριζω!

5.Ειπα, το γουτσουγουλινι ειναι μπλια.

Ναι, κοιτα… δεν εχεις απολυτο αδικο.Ειναι το πως επικοινωνει το ζευγαρι.Αν αρεσει και στους δυο να λεγονται με υποκοριστικα, τοτε πιστεψε με ουτε τους φιλους θα σκεφτει αυτος, ουτε τιποτα!

Respect!Με καλυψες οσο δεν παει… αμα ο αντρας κανει κρα… τι μπαλα, τι φαγητο, τι χεσιμο…:wink:

:lol:

Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι μερικα πραγματα, ειτε λογια ειτε πραξεις, καλο ειναι να μην λεγονται/γινονται μπροστα σε τριτους γιατι το θεωρω περιττο…Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια, οπως ειπες κι εσυ αν σε καποιους αρεσει εμενα δεν μου πεφτει λογος, παντως αν ειχα φιλους καποιο ζευγαρι που θα επικοινωνουσαν με ατακες “Γουτσοζουζουνακι μου, μου πιανεις το αλατι;” “Βεβαιως, ζαχαρολουκουμακι μου” νομιω οτι θα ημουν μονιμως με αναγουλα…:stuck_out_tongue:

Κι οσο για τους αντρες που δεν βλεπουν ποδοσφαιρο(συχνα, οχι να το σιχαινονται) ειναι το καλυτερο ειδος.-

…ειδος υγιεινης!

Το ίδιο και για τις γυναίκες που δεν γκρινιάζουν.-

πιο πολύ δεν γκρινιάζουν οι άντρες?:-k

Οι gay?

οι στρου οχτώ

Η γκρινια ειναι αθλια και στα 2 φυλα. Απλα οι γυναικες(αμα ειναι καπατσες) το κανουν καμια φορα να δειχνει σαν ναζι.

Καλα τα λεω για το φασισμο των γυναικων!!!

Ολα ειναι απαισια στις επιλογες!!!

αυτα ειναι… στηριζουμε LaRocca!!!

Eγώ πάντως αυτήν την άλλη φρικιαστική επιλογή δε θα την έκανα για καμία γκόμενα!

Πωπω! Το ίδιο συνέβη σε μια φίλη στους Maiden. Οφείλω να ομολογήσω ότι χρειάστηκε υποκριτική ικανότητα για να της συμπαρασταθω… :lol:

Λενα μονο εσυ με καταλαβαινεις.Φαντασου να εισαι σε συναυλια Πιστολια και Τριανταφυλλα με Σλασ και Αξλ να εχεις καραπορωθει και να εχεις τον αλλο διπλα σου να σε χαϊδολογει.Τι κανεις σε αυτη τη περιπτωση?

Μπρρρρρ. Νο μέρσι!

(¶ντε σε μπαλάντες επιτρέπεται…:roll: [SIZE=“1”]-εκτός αν είναι κοντά ο Σλας[/SIZE]. )

Κοίταζα τις επιλογές και καμία από αυτές δε θα με πείραζε.
1)Η γνωριμία με γονείς, εφόσον δε συνοδεύεται με κολλητιλίκια και λοιπά λάθη δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Οι γνωριμίες με γονείς μπορούν να ελεγχθούν.
2)Τα ψώνια: αν αυτή αντέχει περισσότερο από εμένα στα ψώνια, χαλάλι της.
3)Το να απαντήσω που πάει η σχέση μας, δε με πειράζει. Αφού τα θέλει ο κώλος της, θα τα ακούσει.:stuck_out_tongue:
4)Το να με διακόψει ενώ βλέπω μπάλα, παίζω Προ, κλπ , το ανέχομαι. Δε με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς τυπικά είναι πιο σημαντική από τον Ολυμπιακό (τουλάχιστον έτσι της λέμε). Αρκεί να μη την πειράζει που για κάμποση ώρα αυτή και η μάνα της θα έχουν λόξυγγα…
5) Το να δω άλλη μία ρομαντική κομεντί δεν κατάλαβα καν γιατί μπήκε στη λίστα. Αυτές έχουν το τρελό γέλιο! Πετάς κάφρικα σχόλια, γελάς με τις ηθοποιίες. Όλα μια χαρά! Kαι με την επόμενη, θα μπορείς να της λες στο βίντεοκλαμπ “Την έχω δει, την έχω δει, την έχω δει” για όλες τις ταινίες που σου προτείνει και στο τέλος να επιλέγετε το Τρανσφόρμερς που δε το έχει δει αυτή και εσύ υποστηρίζεις πόσο ταινιάρα είναι!
6) Να με λέει “γουγουτσουλίνι” μπροστά στους φίλους μου: Ναι. Και? Εδώ μέσα μόνο με φωνάζουν τρυφερό και λούτρινο!!!:lol:
7) Να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες. Εδώ έχω επιχειρηματολογήσει υπέρ των HIM, εδώ θα αποτύχω?
8 ) Να στηρίξουμε τη φίλη σου που χώρισε και κλαίει. Ο μόνος λόγος για να με ενοχλεί το να καταστρέψω ένα βράδυ μου για να στηρίξουμε τη φίλη της που χώρισε και που μπορώ να σκεφτώ, είναι γιατί εγώ θα είμαι αυτός με τον οποίο χώρισε.
9) Να γνωρίσεις τη μάνα μου. Για εμάς τους άντρες αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα. Αλλά δε φταίμε εμείς, φταίνε οι μανάδες που κάνουν έτσι με τους γιους τους (η Rock&Roses θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή :p). Δεν με πειράζει όμως ούτε αυτό, γιατί ποτέ κανένας στο σπίτι δεν πρόκειται να μου πει τίποτα…

Οπότε? Οπότε είμαι τόσο λούτρινος και τρυφερός που τίποτα δε με ενοχλεί από όλα αυτά? Μπααααα. Υπάρχει κάτι ακόμα πιο φρικιαστικό από αυτές τις επιλογές. Κάτι το οποίο τα βράδια πριν δε θα με αφήνει σε ησυχία. Θα βλέπω εφιάλτες και θα ιδρώνω. Τα νύχια μου θα χάσουν κάμποση μάζα εξαιτίας των δοντιών μου και μέχρι να συμβεί αυτό το φρικιαστικό ενδεχόμενο εγώ θα ψάχνω δικαιολογίες για να το αποτρέψω.

Αν είναι τόσο χαζή που με διακόπτει στο Βέρντερ-Ολυμπιακός 1-3, ή με λέει γουγουτσουλίνι της, ή θέλει να γνωρίσω του γονείς της και να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν κοιτάω άλλες, τότε κατά πάσα πιθανότητα αν τη γνωρίσω στον κοινωνικό μου περίγυρο, με κάτι θα με κάνει ρεζίλι. Ή θα έρθει ντυμένη τσιχλόφουσκα ή θα λέει σαχλαμάρες ή δε θα έχει καθόλου τρόπους ή δε ξέρω και εγώ ποιος άλλος από τους 5000 τρόπους που μπορεί να την κάνει να φαίνεται ανεπαρκής για την αφεντιά μου ( 8) :p) ).

Εγώ με αυτό τον εφιάλτη ζω. Μη σκάσω καμία μέρα μύτη στους φίλους μου και με συνοδεύει μία Μπιγκ Μπάμπολ! Οπότε, όταν η άλλη βλέπω ότι δε μπορεί να φτάσει κάποια στάνταρ για να με συνοδεύσει σε βραδιά με δικούς μου φίλους, όσο και αν επιμείνει εγώ δε θα δεχτώ. Προτιμώ να χωρίσω!!!

Μπερδεύτηκα λιγάκι για να είμαι ειλικρινής…
Το παραπάνω μοιάζει περισσότερο με λόγο για τον οποίο μια σχέση δε θα έπρεπε να ξεκινήσει.
Εκτός αν κατά τη διάρκεια μιας σχέσης με μια σοβαρή,ευγενική,καλή,έξυπνη αν όχι πολύ χαζή κοπέλα,
ζεις με το φόβο πως ξαφνικά θα μεταμορφωθεί σε “Μπιγκ Μπάμπολ” και θα σε κάνει ρεζίλι στους φίλους σου :-s . Και πως τότε θα πρέπει να τη χωρίσεις.:stuck_out_tongue:

Γιατί να χωρίσουμε;!

α) μη με παίρνεις σοβαρά, χαβαλέ κάνω
β) τι εννοείς να τα έχω κοιτάξει από πιο πριν αυτά; Εσύ κοιτάς ολοκληρες τις γκαρνταρόμπες των άλλων πρώτα? :stuck_out_tongue:

Επειδη μου εχει συμβει…

Καλυτερα να χωρισουμε απο το να μου παρουν δωρο πιτζαμες με τον Μπομπ Σφουγγαρακη!!!

Πώωω…Τί θεα…Σου πήρε πιτζάμες κ μετά σε χώρισε…?Αυτό είναι προαναγγελθεν εγκλημα…"Πάρε τις πιτζάμες γιατί θα σου χρειαστουν…"Θεα…:stuck_out_tongue: