ναι!!και εγω αυτη την αποψη εχω!!οι μισες ειναι αχαρα ξυλαγκουρα…οχι ολες ομως ετσι?
όντως…απλά για μένα το μεσογειακό είναι το πιο ιδανικό…
Το μεσογειακό το προτιμώ και γω σε σχέση με το βορειοευρωπαίο, σε πολύ γενικές γραμμές πάντα… Ανάμεσα σε εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια και ψυχρό βλέμμα, και θερμή μαυρομάλλα μεσόγεια, διαλέγω τη δεύτερη… :roll:
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια:(
U.S.A. women rule ρε!!!
Πολύ καλά παιδιά τα posts σας!Μπράβο!Θα μπαίνω συχνά εδώ μέσα για να μου φτιάχνει η διάθεση !
Bαριέμαι και ξεθάβω πάλι.
Διορθώστε το πολλ (γαλλιδες δις και Αγγλίδες μέσα;)
Γαλλιδες… οχι μονο ειναι ομορφες, αλλα εχουν και ωραιο στιλ.
επισης ουγγαρεζες! απο προσωπικες εμπειριες… (ειμαι μισος ουγγαρεζος:D)
γιατί banned??? :evil::evil::evil::evil:
εγω μισος τζατζικος
α, ετσι κανουμε εδω με οσους προτιμουν τις τσεχες.
γιατι ρωτας; :evil: :evil:
γιατί ένας ΓΝΩΣΤΗΣ δεν πρέπει να γίνεται ban!
[CENTER]
[/CENTER]
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
:bow2::bow2: τι μας κανεις πρωι πρωι ρε binaural?
Τοσο ωραιες ειναι οι Γαλλιδες που τις εχετε βαλει και δυο φορες στο πολλ? Ι don’t think so…
Ρε ντροπη να λειπουν οι Ιταλιδες.Γενικα μεσογειακου τυπου γυναικες αλλα και απο σκανδιναβια πιστευω οτι ειναι οι ομορφοτερες.Αλβανιδες και Ιαπωνεζες να φανταστω το βαλατε για πλακα.ε?Ε? Ειδικα οι Ιαπωνεζες ειναι ισως οι ασχημοτερες του κοσμου. :lol:
666 posts
Σερβες! Οταν πηγα Σερβια με επιασε κομπλεξ, ειδικα με τα διμετρα ποδια τους.
Και ολες μπαζα να ειναι η cottillard και μονο ειναι αρκετη
…καλά…όλες οι μοντέλες από όλες τις χώρες όμορφες είναι…το μέσο όρο κοιτάμε…
Τα ΙΑΠΑΝΟΖΕΚΙΑ τι ειναι.
Φρέσκο φρέσκο story προσέγγισης τουριστριών … σε spoiler για να μην υπάρξει γιγαντιαίο κύμα ζήλιας. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη.
[SPOILER]
Σήμερα που ήμασταν στο πλοίο γυρνώντας από Πάρο, σκάνε 2 τούμπανα και κάθονται στο κατάστρωμα στο απέναντι τραπέζι. Τις χαζεύουμε πολλή ώρα. Η μία απ’ τις 2 ήταν φυσική ξανθιά, μοντέλο, όχι αστεία. Έμοιαζε Σουηδέζα γύρω στα 19-20. Την ακούσαμε να μιλάει ελληνικά με τη φίλη της και λέμε ok, ας πιάσουμε τα δύσκολα. Εμείς τώρα να 'μαστε από μια μεριά παρέα 7 ατόμων, να μας τρέχουν τα σάλια. Οι 2 πιο τολμηροί αποφασίζουν να πάνε να πιάσουν κουβέντα. Ο ένας διστάζει αρκετά, ο άλλος φαίνεται πιο αποφασισμένος αλλά δειλιάζει κάπως. Σα να θέλει πυροδότηση.
Εκεί μπαίνω εγώ και για να το χοντρύνω κάπως για να τον κάνω να πάει, ώστε να σπάσουμε πλάκα, του λέω “αν πας τώρα και της πετάξεις την ανεπανάληπτη ατάκα “έχεις δίπλωμα οδήγησης; γιατί με οδηγείς στην τρέλα” 20 γιούρα από μένα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”. Χώνονται και άλλοι 2 στο στοίχημα τάζοντάς του άλλα 20 έκαστος. Σύνολο 60 ευρώ λοιπόν αν πάει να της την πέσει.
Ε όχι μόνο πήγε, αλλά πήρε και αριθμό και τα 60 ευρώ και τα πάντα όλα να πούμε. Ήταν η τυχερή μέρα του προφανώς
Εγώ φταίω που έβαλα στοίχημα :P[/SPOILER]
Μετά απ’ το οφθαλμόλουτρο του πενθήμερου Δευτέρα - Παρασκευή είμαι πλέον πεπεισμένος ότι σαν τις δικές μας, πουθενά. Χάνουν πολύ στο θέμα χαρακτήρα αλλά δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα δικά μας.
Αυτό δε λέγεται στοίχημα, λέγεται πριμ.
Ον τόπι, οι ελληνίδες πρώτες στο πολ. Πλάκα με κάνετε. Αν κι εδώ που τα λέμε, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Αφού λοιπόν δεν υπάρχουν Αργεντίνες στο πολ, ψηφίζω με κλειστά τα μάτια Τσεχοσλοβάκες, με δεύτερη εναλλακτική γαλλίδες. Αλήθεια τις ιταλίδες γιατί δεν τις είχε βάλει στο πολ?