Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

σωστός! κ εμένα μου αρέσουνε οι περίεργες μπύρες αλλά δεν πίνω τόσο συχνά, μιας και η αγάπη μου είναι η tequila! Πάντως σιχαίνομαι αυτές με κριθάρι.

Τωρα τελευταια περνω απο μαρινοπουλο Ηοlandia που εχουν 1,7ε η 6αδα και κανουμε μια χαρα την δουλεια μας…και ειναι και αξιοπρεπεστατη μπυρα…

Για φθηνιάρικες έχω ακούσει καλά λόγια, χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει και για μια βουλγάρικη Star. Πάντως όταν είχα πάει Βουλγαρία είχα πάθει την πλάκα μου με μία θεική μπύρα που λέγονταν Kamenitza!

Εμενα μου αρεσουν ολες εκτος απο Τις Bud και σχετικες ιδιες με αυτες!Ολες τις αλλες της απολαμβανω!ΜΟυ αρεσουν πολυ μεχρι και οι αμστελ και ας μου λενε ολοι μλκιες οτι ειναι gtp!

για μενα οι τσέχικες και οι βαυαρέζικες είναι οι τοπ. Αγαπημένες γενικα warsteiner, erdinger, paulaner, fransciskaner, AVENTINUS, και η Κολωνέζικη. Απο τσέχικες ειναι μερικές-λουκούμια αλλά δεν θυμάμαι ονόματα με τπτ.

υγ. η αμστελ δεν είναι μπύρα

Ναι, αλλά στα περίπτερα εκτός απο αυτήν έχει μόνο Heineken που είναι σαν νερό…:stuck_out_tongue: Οπότε είμαστε αναγκασμένοι να την καταναλώνουμε…

που υπάρχει αυτή ξέρεις? γιατι την είχα πιει σε μαι μπυραρία και δεν θυμόμουν πως λεγόταν!:-s
πάντως μου άρεσε πάρα΄πολύ!

ε τι παίρνεις μπύρες απο το περίπτερο τοτες? και btw η μπύρα στο τσιγκινο κουτάκι είναι κάτι τραγικό…γαμιέται όλη η γεύση, αλλοίωση αποτέλεσματος που λεμε

Ε γιατί το καλοκαίρι λέει πιό πολύ να αράζεις σε κανά παρκάκι με cd-player, παρέα κλπ και γιατί συνήθως κανείς δεν θέλει να κουβαλάει καφάσια από supermarket καθώς η τεμπελία είναι πολύ κακός σύμβουλος…Σπίτι πάντως δεν πίνω ποτέ αμστελ. Bud ή Lucifer…

Στα carrefour θα την βρεις σίγουρα,γενικά τα carrefour είναι καλή η κάβα για να βρεις ποικιλία,απο εκεί άρχισα την συλλογή μου…τσέκαρε και τις kriek είναι αναμεμυγμένες με κεράσι,βερύκοκο και άλλο ένα…δεν θυμάμαι…:thumbup: :thumbup:

Εχει πιει κανεις Mythos red;

Αυτή η νέα amstel, η ξανθιά, που είναι “νέα αλλά όχι αθώα” την έχει δοκιμάσει κάνεις? Λέει τπτ?

αν εννοείς την Αmstel pulse χτές ήπια 4 -5 καλή είναι …μου 'αρεσε περισσότερο από την regular!

KAIZER& PILS OXI PILSENER

είναι πιο ελαφριά από την άλλη…με πιο “τσαχπίνικη” γεύση:p

Διαβάζω από πολλούς ότι όσο πιο πολλοί είναι οι βαθμοί τόσο το καλύτερο.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω μάγκες μου. Αν ήθελα βαθμούς θα χτύπαγα βότκα, τζιν ή ρακή. Αλλά η μπύρα είναι είναι αναψυκτικό (προσωρινά τουλάχιστον :frowning: ), οπότε τι να τους κάνεις τους βαθμούς. Να ξεδιψάσεις θέλεις και φυσικά να γουλάρεις την γεύση.
:wink:

Κ Α Μ Ι Α!!!:stuck_out_tongue:

Ένα μιλκ-σέικ φράουλα για την δεσποινίδα…

…ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…και γευση βανιλια η μπανανα γεν θα με χαλαγε…:smiley: :smiley: =P~ =P~

και η Corona πολυ καλη!